Şimdi Ara

Hiçbir Şekilde İndirme Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel yurtta kalıyorum öncelikle o nedenle direk olarak modeme müdahale imkanım yok.

İnternete bağlanabiliyorum ancak iş downloada gelince bilgisayar kafayı yiyor. uTorrent bittorrent, ccleaner, avast gibi programları indiremiyorum. Windows 10 kurmak istedim microsoftun sitesinden media creation toolsu indirmedi. Windows update bile çalışmıyor.

Vpn le girersem ise sorunsuzca indiremediğim şeyleri indirip siteleri açabiliyorum. Odadaki diğer arkadaşlarda sıkıntı yok. Sorun benim bilgisayarda. 4 5 defa format atıp farklı sistemler yükledim değişen birşey olmadı.

Fikri olan var mı sıkıntı nerede olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MAC adresimi değiştirdiğimde sıkıntılar çözülüyor ancak eskisine getirince gene girmemeye-bağlanmamaya başlıyor.

Birisi benim mac adresimi engellemiş olabilir mi ? Eğer öyleyse tüm internetin kesilmesi gerekmez miydi ya. Yurt yönetiminin birşey yaptığını da sanmıyorum

Telnet üzerinden root ile modeme erişmeyi de başardım ancak arayüze giremiyorum, unix bilgim yok anlamadığım seçenekler çıkıyor komut penceresinde. Yardım edebilecek var mı çözmem lazım şu sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.