Şimdi Ara

Hiçbir kızla yemeğe çıkmadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1) İnternet büyük bir tuzaktır. Herhangi bir kızla, ufak bir cesaretlendirmeyle konuşabilecekken, internete bakıyoruz bir de ne görelim : Alfa erkek, Beta erkek, incel, Kız eli tutmadım, Kızsızlık, Yalnızlık, Twitterdaki b püsür muhabbetler.

Hayatı basitleştirin. Kendinize kafayı yedirtmeyin, internetin çöplüğü insanlara zarar veriyor. Hayat basit. Kızın yanına git, heyecanlıysan heyecanını kontrol et ve konuş. Beynimiz çöplüğe dönmesin artık.

2) Üni bitti, hâlâ gençsin, 60 yaşında amca değilsin. Cinsel problemini aşabilecek bir insansın. Yine, çevrendeki ve internetteki insanların dalga geçmelerini bırak, başkalarını ezmek için ettikleri boş muhabbetlere kulak asma, ve kendini topla. Hayat basit, başkalarına saldırmak için saldırmayın, herkes sizinle sidik yarışı yapmıyor, insanlar düşman değil.

İnsanlar çok fazla, çok fazla olunca dünyayı ve başkalarının zihnini daha fazla kirletebiliyorlar. O yüzden, daha az kirletelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatDevamEdiyor -- 17 Haziran 2022; 4:8:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkforce T kullanıcısına yanıt

Bilader, dur tahmin edeyim, sen cevap verme;

Hayatın full kızlar ile geçti, hep aşırı sosyaldin ve hiçbir zaman için evinden uzun süre çıkmamazlık yapmadın değil mi ? Doğru söyle bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 17 Haziran 2022; 7:14:5 >

yüce filozofum ne güzel konuştunuz öyle ağzınızdan adeta anzer balı damlıyor

niye hocam tipinizi mi beğenmedi

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.