Şimdi Ara

Hiçbir kızı sevemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 27 sorun şu çok beğendiğim biri bile olsa arkadaş olduktan sonra normal biri gibi geliyor yani sevgili falan olmak istemiyorum.Üniversitede sınıftan beğendiğim bir kız var gerçekten güzel bununla arkadaş olduk samimiyiz eski duygularım yok.Güzel kız bakıyorum giyimi, tipi, konuşması falan iyi ama boşver diyorum.Yine sınıftan başka bir kız benle yakınlaştı onunla arkadaş gibi konuştuğum için uzaklaştı başka birini buldu.Okulda güzel kızlarda var beğeniyorum ama şimdiki halimle sevgili olunca ki halimi karşılaştırınca boşver diyorum.
    Yaştan dolayı mı bilmiyorum ama sevgili olmak, sorumluluk almak işime gelmiyor.Tek olmaya alışkınım ben aile ilgisi olmadan kendi kendime çevremde arkadaşlarımla büyüdüm fazla ilgiden rahatsız olurum kaçarım.Ancak arkadaşım olsun takılalım, gezelim tozalım ama herhangi bir sorumluluğum olsun istemiyorum.Mesajlaşmak, zırt pırt telefonla konuşmak, birine bağlanmak saçma geliyor.Kontör, eğlence mekanı, yemek falan filan maddi olarakta zorlanmak istemiyorum.Zamanında 1-2 kıza kapıldım sonra bayağı acı çektim lise zamanı ve liseden sonraydı belki bu yüzden böyle davranıyorum.Arkadaşlarım evlendi benim umrumda değil aklım hep iş, para, mal mülk sahibi olmakta.
    Millet benim gibi değil ne olursa olsun bir kız arkadaşı olsun ne bileyim birçok şeyi feda ediyor.Ben bu zahmete gelemiyorum.Arkadaşlarım beni anlamıyor ben onları anlamıyorum.Yoksa acayiplik bende mi? Sevmesem bile sevgilim var demek için birini mi bulayım?Bugünlerde bu konu beni düşündürüyor.

• quote:

Tek olmaya alışkınım ben aile ilgisi olmadan kendi kendime çevremde arkadaşlarımla büyüdüm fazla ilgiden rahatsız olurum kaçarım.Ancak arkadaşım olsun takılalım, gezelim tozalım ama herhangi bir sorumluluğum olsun istemiyorum.Mesajlaşmak, zırt pırt telefonla konuşmak, birine bağlanmak saçma geliyor

katıldığım bölüm.
    quote:

Sevmesem bile sevgilim var demek için birini mi bulayım?Bugünlerde bu konu beni düşündürüyor.

benim de düşündüğüm ama hep saçma geldiği için yapmadığım bölüm.

yaş 20 ama o kadar saçma geliyorki bağlanmak , ilgi göstermenin gerekmesi , saçma sapan konuşmalar , 2 de bir onu düşünmeni isteyen biri olması .. ya forever alone olcam yada gerçek aşk falan vardır belki biraz beklemek lazım.

• Sadece sen degilsin;)

• Kadın ve erkek birbiribi tamamlar doğada.Kim ne derse desin kadın erkeksiz erkek ise kadınsız yapamaz.Sizin problemenize gelirsek 2 şıkkınız var ya karşınıza gerçekten sevdiğiniz biri çıkmamış ya da eşcinselsiniz ama benim sezgilerime göre 1. şıkkımız ağır basıyor çünkü bahsetmişsiniz önce hoşlansanız bile daha sonra tanıyınca hoşlanmamaya başlıyorsunuz.Gerçekten hoşunuza giden huyunuz suyunuz uyan biri karşınıza çıkmamış.Zaman herşeyin ilacıdır.Rabbinize size uygun hayırlı birini karşınıza çıkartması için dua etmenizden başka çözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 7 Mart 2012; 17:12:26 >

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

Gaysın ama kabullenmiyorsun

bana da öyle geldi. gizli gaysin sanırım @1

Orijinalden alıntı: Indigo

Arkadaşlar yaş 27 sorun şu çok beğendiğim biri bile olsa arkadaş olduktan sonra normal biri gibi geliyor yani sevgili falan olmak istemiyorum.Üniversitede sınıftan beğendiğim bir kız var gerçekten güzel bununla arkadaş olduk samimiyiz eski duygularım yok.Güzel kız bakıyorum giyimi, tipi, konuşması falan iyi ama boşver diyorum.Yine sınıftan başka bir kız benle yakınlaştı onunla arkadaş gibi konuştuğum için uzaklaştı başka birini buldu.Okulda güzel kızlarda var beğeniyorum ama şimdiki halimle sevgili olunca ki halimi karşılaştırınca boşver diyorum.
    Yaştan dolayı mı bilmiyorum ama sevgili olmak, sorumluluk almak işime gelmiyor.Tek olmaya alışkınım ben aile ilgisi olmadan kendi kendime çevremde arkadaşlarımla büyüdüm fazla ilgiden rahatsız olurum kaçarım.Ancak arkadaşım olsun takılalım, gezelim tozalım ama herhangi bir sorumluluğum olsun istemiyorum.Mesajlaşmak, zırt pırt telefonla konuşmak, birine bağlanmak saçma geliyor.Kontör, eğlence mekanı, yemek falan filan maddi olarakta zorlanmak istemiyorum.Zamanında 1-2 kıza kapıldım sonra bayağı acı çektim lise zamanı ve liseden sonraydı belki bu yüzden böyle davranıyorum.Arkadaşlarım evlendi benim umrumda değil aklım hep iş, para, mal mülk sahibi olmakta.
    Millet benim gibi değil ne olursa olsun bir kız arkadaşı olsun ne bileyim birçok şeyi feda ediyor.Ben bu zahmete gelemiyorum.Arkadaşlarım beni anlamıyor ben onları anlamıyorum.Yoksa acayiplik bende mi? Sevmesem bile sevgilim var demek için birini mi bulayım?Bugünlerde bu konu beni düşündürüyor.

quote:

Ancak arkadaşım olsun takılalım, gezelim tozalım ama herhangi bir sorumluluğum olsun istemiyorum

quote:

.Mesajlaşmak, zırt pırt telefonla konuşmak, birine bağlanmak saçma geliyor.Kontör, eğlence mekanı, yemek falan filan maddi olarakta zorlanmak istemiyorum.Zamanında 1-2 kıza kapıldım sonra bayağı acı çektim

Buralarda niye kimseye kapılmadığını çok daha iyi belli etmişsin.

Sorumluluk almak istemiyorsun
    Kıza para harcamaktan çekiniyorsun, halbuki belki o kız senin eşin olacak ve harcadığın parayı yaptığın masrafı da eşine yapmış olacaksın..
    Lise zamanında ( ergenlikte ) acı çekmişsin ve bir daha acı çekmekten korkuyorsun..
    Halbuki acı çekmeden bir yerlere gelmek öyle kolay değil.

Para pul mal mülk derdinde olduğun sürece hiçbir zaman mutlu olamazsın. Bu da son söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degisim Zamanı -- 7 Mart 2012; 17:26:52 >

• quote:

Ne alaka? Ben öyle ilişkilerden iğrenirim.Alsancağın merkezinde büyümüşüm böyle şeylere meraklı olsaydım her türlü olurdu.Sağdan soldan duyduğunla insanları damgalama.Öyle birşey olsa ve sonradan farketsem yaşamazdım.Ben öyle yamuk yumuk şeylerle ilgili değilim.Öyle bir tanıdığım olsa arkadaşlığımı keserdim.
    Ben liseli veya 18-20 yaşında da değilim.O yaşlarda bir kız için erkekler herşeyi yapar kendimden ve çevremden biliyorum eğer sen küçüksen beni anlamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 7 Mart 2012; 19:57:48 >

Orijinalden alıntı: Atlihans

quote:

Arkadaşlar yaş 27 sorun şu çok beğendiğim biri bile olsa arkadaş olduktan sonra normal biri gibi geliyor yani sevgili falan olmak istemiyorum.Üniversitede sınıftan beğendiğim bir kız var gerçekten güzel bununla arkadaş olduk samimiyiz eski duygularım yok.Güzel kız bakıyorum giyimi, tipi, konuşması falan iyi ama boşver diyorum.Yine sınıftan başka bir kız benle yakınlaştı onunla arkadaş gibi konuştuğum için uzaklaştı başka birini buldu.Okulda güzel kızlarda var beğeniyorum ama şimdiki halimle sevgili olunca ki halimi karşılaştırınca boşver diyorum.

quote:

Ancak arkadaşım olsun takılalım, gezelim tozalım ama herhangi bir sorumluluğum olsun istemiyorum

quote:

.Mesajlaşmak, zırt pırt telefonla konuşmak, birine bağlanmak saçma geliyor.Kontör, eğlence mekanı, yemek falan filan maddi olarakta zorlanmak istemiyorum.Zamanında 1-2 kıza kapıldım sonra bayağı acı çektim

Buralarda niye kimseye kapılmadığını çok daha iyi belli etmişsin.

Sorumluluk almak istemiyorsun
    Kıza para harcamaktan çekiniyorsun, halbuki belki o kız senin eşin olacak ve harcadığın parayı yaptığın masrafı da eşine yapmış olacaksın..
    Lise zamanında ( ergenlikte ) acı çekmişsin ve bir daha acı çekmekten korkuyorsun..
    Halbuki acı çekmeden bir yerlere gelmek öyle kolay değil.

Para pul mal mülk derdinde olduğun sürece hiçbir zaman mutlu olamazsın. Bu da son söz

Dediklerinin hepsine eyvallah ama eşin olacak kadın lafına pek inanmıyorum.Evlilik olayı çevremden gördüğüm görücü usulü oluyor.İlkel bir yöntem gibi görünsede sağlıklı.Hem üniversiteden, arkadaş çevresinden gördüğüm kadarıyla millet eğlencesine 2 hafta 1 ay falan takılıp ayrılıyor.Yani bir kızla çıksam evleneceğimi düşünmüyorum.

• quote:

Arkadaş çok mantıklı ve doğru konuşmuş.

Sonu ölüm değil ya, evlenin olmazsa ayrılırsınız. Deneyin... Benim iyi bir işim olsa en kısa zamanda evlenirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 7 Mart 2012; 20:53:33 >

Orijinalden alıntı: DHzgn

quote:

Arkadaş çok mantıklı ve doğru konuşmuş.

Sonu ölüm değil ya, evlenin olmazsa ayrılırsınız. Deneyin... Benim iyi bir işim olsa en kısa zamanda evlenirdim.

Lafla peynir gemisi yürümez. Oh evlen olmadı boşan para çok ya ailelerin durumlarını zora sokar. Önemli olan iyi bir iş olup evlenmek değil. Ne işsizler var evli mutlu önemli olan 2 kişin birbirine saygı duyması. Sonuçta aşk göreceli birşey. Kimse kimseye ilk bakışta aşık olmaz. Tanıyarak zamanla..
  • Bu hayatta mutlu olmak degil mi onemli olan ? Yani sen bu sekilde mutluysan aynen devam et etrafina aldirma. Ha buraya konu acip da dert yandigina gore cok da mutlu degilsin. O zaman ciddi dusunup evlen.

İnancina gore, kafa yapina gore ya kendin bulursun, ya es dost sayesinde tanisirsin. Erkek adam evde kalmaz merak etme.

Ha hicbiri de olmuyorsa psikologa git. Ciddiyim. Cunku hayattan zevk almayi bilmiyorsun demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

simdi sorununu cok iyi anlıyorum.bence sorunun sorumluluk falan degil :)

sorun yine mi aynı son ?
    yada artık aşka inanmama da olabilir...

ben koy verdim gittim artık aşka inanmıyorum ve yalandan seviyorum.Gereksinimi karşılıyorum o kadar.
    İster beni aldatsın ister boynuzlasın arkadaş.
    Cünkü bana denk gelenler böyle.

karakter olarak öyle zıp zıp bir tipte degilim fakat neden bana bu tür kızlar geliyor anlamış degilim.

yaşıma uygun bir kız bulana kadar beklerim.Erkegim evde kalmam sonucta kızlar düşünsün

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu hayatta mutlu olmak degil mi onemli olan ? Yani sen bu sekilde mutluysan aynen devam et etrafina aldirma. Ha buraya konu acip da dert yandigina gore cok da mutlu degilsin. O zaman ciddi dusunup evlen.

İnancina gore, kafa yapina gore ya kendin bulursun, ya es dost sayesinde tanisirsin. Erkek adam evde kalmaz merak etme.

Ha hicbiri de olmuyorsa psikologa git. Ciddiyim. Cunku hayattan zevk almayi bilmiyorsun demek ki.

Sen üniversiteye devam ederken evlenebilir misin?Evlen demek ne kadar kolay! Abime belki 50 bin harcadık evlendi ama aynı imkan artık yok.Zaten evlenenlere özenmiyorum bir sürü arkadaşım evlendi.Ben hergün aynı insanla takılamam öyle bir yetişme tarzım olmadı.Fazla ilgi göstermem karşı taraftan beklememde.İş yerinde bile 7 ayda sıkıldım hergün aynı insanlar işten çıktım.Önceki üniversitede sürekli farklı arkadaşlarla takılırdım.
    Benim fikirlerimi beğenmezsin belki ama 20'li yaşlardaki 3-5 yaş farkı düşünceleri çok değiştiriyor.Bıkkınlık, bezginlik geliyor.Çünkü yapabileceğin birçok şeyi yapmış oluyorsun.Yeni ehliyet alan araba kullanmayı öğrenen biriyle benim gibi 8 yıllık ehliyetli sürekli araba kullanmış birinin arabalar hakkındaki heyecanı bir değil.Mesela liseyi bitirdiğimde işletme okusam yaşadım diye düşünüyordum.O zamanki düşüncelerim öyleydi.Okudum beklentilerimi karşılamadı bize öyle anlatılmamıştı.Sanki üniversite okuyunca hayat toz pembe olacak sanıyorduk.Sadece ben değil zamanında puan olarak yanına yaklaşamadığım mühendislik okuyanlarda mutlu değil.Dışarıda gördüğün mutlu insanların farkı bir yerlerde sevmedikleri insanlarla takılıp dışarıdan gülüp eğlenen, mutlu insanlar gibi gözüken ama rol yapan kişiler.Ben rol yapmayı sahte olmayı sevmiyorum.
    Neyse sevgili olmadan takılacak kızları sınıftan buldum.Gezip tozuyoruz, pikniğe falan gideceğiz onlar istedi.İllaki sevgili olmaya gerek yok veya tek amaç yatağa atmak değil.Zaten sevmediğim biriyle niye sevgili olayım ki? Amaç cinsellik olsa kızla sevgili olmak yerine tanıdığım bu işi yapan kadınlar var onlara giderim zahmetsiz olur.Umarım beni anlamışsındır.Ben genel olarak kolaya kaçarım yıllarca üniversite için öss'de çırpındım durdum olmadı sonra dgs ile az çalışmayla en kral üniversitelere girme hakkı kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 8 Mart 2012; 3:18:07 >

• quote:

quote:

Bu hayatta mutlu olmak degil mi onemli olan ? Yani sen bu sekilde mutluysan aynen devam et etrafina aldirma. Ha buraya konu acip da dert yandigina gore cok da mutlu degilsin. O zaman ciddi dusunup evlen.

Sen üniversiteye devam ederken evlenebilir misin?Evlen demek ne kadar kolay! Abime belki 50 bin harcadık evlendi ama aynı imkan artık yok.Zaten evlenenlere özenmiyorum bir sürü arkadaşım evlendi.Ben hergün aynı insanla takılamam öyle bir yetişme tarzım olmadı.Fazla ilgi göstermem karşı taraftan beklememde.İş yerinde bile 7 ayda sıkıldım hergün aynı insanlar işten çıktım.Önceki üniversitede sürekli farklı arkadaşlarla takılırdım.
    Benim fikirlerimi beğenmezsin belki ama 20'li yaşlardaki 3-5 yaş farkı düşünceleri çok değiştiriyor.Bıkkınlık, bezginlik geliyor.Çünkü yapabileceğin birçok şeyi yapmış oluyorsun.Yeni ehliyet alan araba kullanmayı öğrenen biriyle benim gibi 8 yıllık ehliyetli sürekli araba kullanmış birinin arabalar hakkındaki heyecanı bir değil.Mesela liseyi bitirdiğimde işletme okusam yaşadım diye düşünüyordum.O zamanki düşüncelerim öyleydi.Okudum beklentilerimi karşılamadı bize öyle anlatılmamıştı.Sanki üniversite okuyunca hayat toz pembe olacak sanıyorduk.Sadece ben değil zamanında puan olarak yanına yaklaşamadığım mühendislik okuyanlarda mutlu değil.Dışarıda gördüğün mutlu insanların farkı bir yerlerde sevmedikleri insanlarla takılıp dışarıdan gülüp eğlenen, mutlu insanlar gibi gözüken ama rol yapan kişiler.Ben rol yapmayı sahte olmayı sevmiyorum.
    Neyse sevgili olmadan takılacak kızları sınıftan buldum.Gezip tozuyoruz, pikniğe falan gideceğiz onlar istedi.İllaki sevgili olmaya gerek yok veya tek amaç yatağa atmak değil.Zaten sevmediğim biriyle niye sevgili olayım ki? Amaç cinsellik olsa kızla sevgili olmak yerine tanıdığım bu işi yapan kadınlar var onlara giderim zahmetsiz olur.Umarım beni anlamışsındır.Ben genel olarak kolaya kaçarım yıllarca üniversite için öss'de çırpındım durdum olmadı sonra dgs ile az çalışmayla en kral üniversitelere girme hakkı kazandım.

Bu konuyu fikir almak icin mi actin yoksa kendi fikirlerini bize empoze etmek icin mi ?

O sekilde mutluysan bunu niye sorun ediyorsun ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu konuyu fikir almak icin mi actin yoksa kendi fikirlerini bize empoze etmek icin mi ?

O sekilde mutluysan bunu niye sorun ediyorsun ki ?

Benim fikirlerimi empoze etme gibi bir amacım yok.Sadece beni benim yaşımdakiler ve büyükler anlar aslında onlardan fikir almak istiyordum ama konuya bazı küçükler gelmiş gay falan demiş.Bende konuyu açıklayarak anlattım yoksa fikir aşılamakla benim işim olmaz.

• Kısa vadede evlenme gibi bir amacın yoksa zaten bir kıza bağlanmanında mantığı yok sonuçta bazı ilişkiler iki tarafıda yıpratıyor en iyisini yapıyorsun aklım iş, para, mal mülk'te diyorsun böyle devam et zaten kendini evliliğe hazır hissettiğinde uygun birisini bulursun.Konuyu açan arkadaşa gay'sin yazanlara sadece gülüyorum Ricky Martin hiçbirimizin sahip olamayacağı hatunlarla birlikte oldu ama sonuç olarak aşağıdaki hatunu bırakıp bir erkekle evlendi

Hiçbir kızı sevemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.