Şimdi Ara

HİÇBİR FALCI BENİM GEÇMİŞİMİ VE GELECEĞİMİ BİLEMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM BİLEMEZ. VELEV Kİ BİLDİ. NE İSTERSE YAPARIM. HODRİ MEYDAN. TAVSİYENİZ VARSA SÖYLEYİN GİDEYİM Bİ KAHVESİNİ İÇEYİM

• biz bilir mi dedik?
  • Kimdi nasil bilebildi hatirlamiyomda gecmisi biliyo, gelecegi salliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

biz bilir mi dedik?

güldürdün kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM BİLEMEZ. VELEV Kİ BİLDİ. NE İSTERSE YAPARIM. HODRİ MEYDAN. TAVSİYENİZ VARSA SÖYLEYİN GİDEYİM Bİ KAHVESİNİ İÇEYİM

Valla kardeş onu bunu bilmem, bu tür şeylere hatta hiç inanmam.
    Bakırköy Carousel 'in hemen arkasındaki yolda, bodrum katı denilebilecek bir yerde, dışarıdan baktığında hiç öyle ahım şahım durmayan hatta mekanın içine girmeye tırsacağın bir kafe var.
    Daha önce o kafedeki falcıya tarot baktırdığını söyleyen bir arkadaş vardı. Yolum o tarafa düştüğünde (ki falcı muhabbetinden 1,5 yıl sonradır) dalgasına fal baktırmaya karar verdim ve o falcıya gittim.
    İçerdeki kadın beni tanımaz etmez... Hatta hakkımda hiç bir bilgi sahibi olmasın diye mal gibi oturup sıranın bana gelmesini sessizce bekledim. Tek kelime etmeden durdum.
    Sıralamayı tam hatırlamıyorum ama ilk başta bana bir kaç kart seçtirdi.. Seçtiğim karttan birisini bana göstermeden tutup "dört kardeşsiniz değil mi?" dedi. Aha dedim dakka bir gol bir, kadın baştan s*çtı sıvadı.
    Yooo değiliz üç kardeşiz dedim alaycı bir şekilde.
    "Dört kardeşsiniz, birisi çok küçükken,sen doğmadan önce öldü" dedi ve elindeki kartı bana gösterdi. O dakka tırsmayla karışık içeriye doğru s*çmak eylemini gerçekleştirdim zira dediği %100 doğruydu. Abim 83 yılında ölmüştü. Biz sağ olan üç kardeştik.
    Benim ortanca olduğumu, bir ablamın ve bir erkek kardeşimin olduğunu bildi. Kafa hepten bulandı.
    Bayaa bir şey söyledi bana ama aklımda kalanlar şunlar:
    O sene dalgasına üniversite sınavına girmiştim, iki yıllık il dışında bir yeri tutturacağımı söyledi (tuttu)
    Annemin dizinde bir ağrı olduğunu bildi
    İşle ilgili o dönemler sıkıntılarımın olduğunu fakat düze çıkacağımı rahat edeceğimi bildi (50.000 lira ikramiye aldım)
    O dönem flört takıldığım kızla nişanlanıp evleneceğimi, biri kız , biri erkek iki çocuğumun olacağını bildi.
    Geri kalanında da klasik şeyler söyledi işte çok zengin olacaksın vs vs vs ama henüz bir şey yok

Özet : Hiç inanmasanız da bence bir kere bile olsa bu tür atraksiyonlara girişin. İnsan kendini kalp dünyası, sırlar kapısı türü programlarda figüran gibi hissediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozo Luluk -- 16 Ocak 2014; 17:43:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

quote:

AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM BİLEMEZ. VELEV Kİ BİLDİ. NE İSTERSE YAPARIM. HODRİ MEYDAN. TAVSİYENİZ VARSA SÖYLEYİN GİDEYİM Bİ KAHVESİNİ İÇEYİM

Valla kardeş onu bunu bilmem, bu tür şeylere hatta hiç inanmam.
    Bakırköy Carousel 'in hemen arkasındaki yolda, bodrum katı denilebilecek bir yerde, dışarıdan baktığında hiç öyle ahım şahım durmayan hatta mekanın içine girmeye tırsacağın bir kafe var.
    Daha önce o kafedeki falcıya tarot baktırdığını söyleyen bir arkadaş vardı. Yolum o tarafa düştüğünde (ki falcı muhabbetinden 1,5 yıl sonradır) dalgasına fal baktırmaya karar verdim ve o falcıya gittim.
    İçerdeki kadın beni tanımaz etmez... Hatta hakkımda hiç bir bilgi sahibi olmasın diye mal gibi oturup sıranın bana gelmesini sessizce bekledim. Tek kelime etmeden durdum.
    Sıralamayı tam hatırlamıyorum ama ilk başta bana bir kaç kart seçtirdi.. Seçtiğim karttan birisini bana göstermeden tutup "dört kardeşsiniz değil mi?" dedi. Aha dedim dakka bir gol bir, kadın baştan s*çtı sıvadı.
    Yooo değiliz üç kardeşiz dedim alaycı bir şekilde.
    "Dört kardeşsiniz, birisi çok küçükken,sen doğmadan önce öldü" dedi ve elindeki kartı bana gösterdi. O dakka tırsmayla karışık içeriye doğru s*çmak eylemini gerçekleştirdim zira dediği %100 doğruydu. Abim 83 yılında ölmüştü. Biz sağ olan üç kardeştik.
    Benim ortanca olduğumu, bir ablamın ve bir erkek kardeşimin olduğunu bildi. Kafa hepten bulandı.
    Bayaa bir şey söyledi bana ama aklımda kalanlar şunlar:
    O sene dalgasına üniversite sınavına girmiştim, iki yıllık il dışında bir yeri tutturacağımı söyledi (tuttu)
    Annemin dizinde bir ağrı olduğunu bildi
    İşle ilgili o dönemler sıkıntılarımın olduğunu fakat düze çıkacağımı rahat edeceğimi bildi (50.000 lira ikramiye aldım)
    O dönem flört takıldığım kızla nişanlanıp evleneceğimi, biri kız , biri erkek iki çocuğumun olacağını bildi.
    Geri kalanında da klasik şeyler söyledi işte çok zengin olacaksın vs vs vs ama henüz bir şey yok

Özet : Hiç inanmasanız da bence bir kere bile olsa bu tür atraksiyonlara girişin. İnsan kendini kalp dünyası, sırlar kapısı türü programlarda figüran gibi hissediyor

yolum düşerse o mekana gitmek isterim. Not aldım hocam

• geçmişinde doğdun bildim artık ne istersem yapacak mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

geçmişinde doğdun bildim artık ne istersem yapacak mısın?

ne istersen yapıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

geçmişinde doğdun bildim artık ne istersem yapacak mısın?

ne istersen yapıcam

evini arabanı böbreklerini sat parayı bana getir
  • bence geçmişin kimsenin bilemiyeceği kadar karışık, buda demekki geçmişin karışık bildim hadi yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.