Şimdi Ara

Hiç ölümden döndüğünüz oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisiklet ile yokuş yukarı hızlı çıkarken soldan beyaz bi hyundainin bana çarpması sonucu 7-8 takla atmama rağmen bisikletime ve bana bir şey olmamıştı şükür büyük birkaç çizik dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• topitanem yiyodum boğazıma kaçtı zor çıkardım evdede tektim
  • Beyaz bi hyundai ile giderken son anda ucurumu gorup direksiyonu kirmam.Gerci bi cocuga carptik amasukur birsey olmamisti.

• sen bayılmayı ölmek mi sandın yeğen
  • arkadaşlarla halı saha yapmıştık baya yoruldum eve geldim babam aradı xxx getir dedi ( ne olduğunu hatırlamıyorum ) götürdüm. dönüşte baya yorgundum bayılacak gibiydim karşıdan karşıya geçerken hiç dikkat etmedim ayağımı bir attım max 5-10 cm farkla araba yanımdan geçti biraz daha ilerde olsam öldüydüm. o an sanki her şey yavaşladı.
  • Oğluma Beyaz Hyundai yi verdim sürmeyi öğrensin diye bende yan koltuktayım gitti bisikletli yokuştan yukarı çıkan bir çocuğa çarptı. Çocuk 7-8 takla attı. Ama bir şey olmamış bir kaç çizik varmış
  • 1 kez ecstasy, 1 kez eroin, 2 kez de bonzai. 4 kez kıyısından döndüm.

Özellikle ecstasyde tansiyon 23 ün üstüne çıktı.eroinde de 2 kez solunumum durdu.

• Küçükken sütlü çikolatalı şekerlerden ağzıma 2 tane atmış biri boğazıma takilmisti nasıl çıktı hatırlamıyorum 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaatta ayağım kaydı aşağı düştüm ama son anda betonun kenarına tutunup öylece asılı kaldım. Sonra beni çektiler yukarı. Nasıl oldu bende bilmiyorum o yaşta ben öyle bir şey yapamazdım. 12-16 yaşları arasında bir şeydi.
  • Oğluma Beyaz Hyundai yi verdim sürmeyi öğrensin diye

O da kendi oğluna vermiş sonra torunum bisikletle yokuştan yukarı çıkan bir çocuğa çarptı. Çocuk 7-8 takla attı. Ama bir şey olmamış bir kaç çizik varmış

• Her saniye ölümden dönüyoruz

• Geçen barda adamlrla takıştık adam cebinden keleş çıkardı sıktı. benm kafamı sıyırdı tatlıses gibi şeyim kalkmadı sonradan dÜzeldi

• Gecen gene mevzudayik baktim 2 kisi geliyor dediler nerede lan bu mustafa dedim burada lan dediler gel lan buraya dedim gelmem lan kovaladilar kactim

• agir psikotik kullanıcısına yanıt
    Sende iyice cash gibiymişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 7 Eylül 2014; 11:12:34 >
  • Tatilde mangal yapmıştık bende ağzıma kocaman bi et attım, kemik varmış içinde. Boğazıma kaçtı nefes alamıyordum. Sonra babam sırtıma bi tane geçirdi. Eti en son halının üstünde gördüm. Gözümden yaş gelmişti. Çok korkmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sütlügahve

Oğluma Beyaz Hyundai yi verdim sürmeyi öğrensin diye

O da kendi oğluna vermiş sonra torunum bisikletle yokuştan yukarı çıkan bir çocuğa çarptı. Çocuk 7-8 takla attı. Ama bir şey olmamış bir kaç çizik varmış

Ulan Furkan ,troll oldun ciktin git YGS calis .

• Kardeş gibi kısmını atalım istersen

• 5 metre derinlikte boğulmuştum. Suyun dibini boylamak üzereydim. Son anda kurtuldum.
  • Karşıdan karşıya geçiyordum.Tam karşı kaldırıma ulaştım derken ayağım kaydı ve düştüm.Tam o sırada park halindeki taksi geri geri geldi.Esnaf sağ olsun o gün de ölmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Bir Filolog

quote:

Orijinalden alıntı: sütlügahve

Oğluma Beyaz Hyundai yi verdim sürmeyi öğrensin diye

Ulan Furkan ,troll oldun ciktin git YGS calis .

Vaay kardeşim

Derse 12de geçicem

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.