Şimdi Ara

Hiç Nerf Yemeden Önceki En OP Hero'lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle Rengar Diana İrelia (irelia nın yediği nerfin haddi hesabı yoktur)

Herkes Haddini Bilecek !
  • Herkes yeni nesil heralde Kimse orianna dememiş hala op olmasına rağmen 8 kere nerf yedi ilk çıktığında tıkır tıkır penta atıyordu adamlar :)
  • Vayne ile Alistar'i kimse yazmamis sasirdim. Eyy gidi ap Ali eyy Q ve W'nin 1:1 ap scale aldigi gunler ne guzel gunlerdi Vayne ciktiktan sonra her patch nerf yedi. Ha birde Gp var pasifi en az 9569569556698554129877236 kere nerflenmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentDoom -- 2 Şubat 2013; 16:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

💖 SFF Mini Kasa 💖

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • Rengar olduğu zaman ormanda dolaşamazdık. Rengar Nerf yediği zaman bile hala çimenlere yaklaşmaya, girmeye korkardım. Psikolojik. Koskaca dağ ayısı ne oldu ya. Şimdiki hali de üzmüyor değil.

Orijinalden alıntı: russell26

hextech ve wota alabilen her champ. akali vlad lee sin jax , rework öncesi jax :D her şeyi dodge luyordu. yenilerden rengar diana ve tabii ki ali yıldız.

phantom dancer vardı bir aralar %20 dodge chancele.üstelik basedeki şu healing pooldaki turretin attakları dodgelanabiliyordu jax dalıyordu ve mage champler yoksa damage yemeden çıkıyordu ne günlerdi be :(
    Not:Dodge pd de uniqe pasif değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 2 Şubat 2013; 17:16:15 >

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • vlad
  • tryn. e skillinin mesafesi şuankinin iki katıydı ve 5. seviyedeyken bir kere kritik vurduğunda cd si sıfırlanıyordu. adamlar rakip baron alırken giriyodu bir kritik vurup hoppaa geriye. ama şimdi daha iyi her oyunda bi tryn görüyorduk o zamanlar.

I think it's time we blow this scene.
    Get everybody and stuff together.
    OK.
    3..2..1
    Let's jam!
  • Ben o zaman oynamıyordum ama oynayan arkadaşımın dediği Graves çok iyiymiş. Ben Rengar diyorum.
  • Yeniler bilmez ama eskiden vlad durdurulmazdı hatta vlad eski haliyle s3 te olsa zaten şuan s3=warmog iken vlad kesinlikle ista pick olurdu.Nerf üstüne nerf ve en son w skilinin heal costu artırılık verdiği ms kaldırıldıktan sonra dahada görmedim.

Edit: 1001. mesajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 2 Şubat 2013; 18:58:01 >
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • DIANA

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

Orijinalden alıntı: ernisg

hahaha. siz eski jaxı bilmessiniz. dota'da yoktu öle champion.

Eski olmak gurur duyulacak bir sey ise, dota oyuncularini bu sekilde alaya alman cok komik olmus. WC3 dota hala bi efsanedir, ondan sonra gelenler kopyadir. Hahaha ben rikimarunun ultisinin totem diktigini bilirim lolculer bilmez dersen hakli bi gururlanma olur.

adamın dalga geçtiğini nerden çıkardın? dota'nın güç dengesiyle lolün güç dengesi çok farklı. stunlar daha uzun mesela. faceless void, mirana, invoker gibi herolar lol'e direk gelse imba olur. adam da demiş ki dota herolarından bile güçlüydü. bunun neresinde alay var? ayrıca wc3 dota'dan sonra gelenler nasıl kopya oluyomuş? o zaman tüm fps oyunlarıda kopya wolfeinstein dışında(sanırım ilk fps oydu 3d mekan olarak) ha bu arada wc3 dota'da aeon of strife'dan esinlenmiştir. ha ondan daha çok player topladı ama "ilk" değil moba konusunda.

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• yorumlara bakıyorumda çoğu kişi 4-5 ay önce çıkan heroları yazmış bunun öncesinde yazan 2-3 kişi var forumda eskiler teker teker bölümü bırakıyor heralde

ryze , gp , jax , eve , vlad ,vayne bunlar ilk çıktığında gerçekten op denilecek championdular.gp'nin e buff'u minionlara etki ediyordu,evelynn stun atıyordu , jax ise dodge yapabiliyordu - pasifi ap ve ad'sini hp'ye çeviriyordu böyle olunca hiç hp itemi çıkmadan direk atmas alınırdı,vlad çok nerf yedi ryze'de öyle eski youtube videolarına bakabilirsiniz.son olarak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ap alistar vardı ( hatta shushei ile özdeşleşmişti ap alistar )

POTANSİYEL TROLL
  • eve
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.