Şimdi Ara

Hiç motor tecrübem yok ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 17 yaşında 177 boyunda 84 kiloyum. Bugüne kadar motorsiklete toplamda 5den fazla binmedim. hiçbirinde ben kullanmıyordum, yolcuydum yani. Lise 3'e gidiyorum malum yaz tatilli geliyor. Ehliyeti de yaşım tutarken ygs/lys maratonu tam başlamadan yazın 1-2 binmek için motorsiklet almayı düşünüyorum. Kuzenlerimde ybr125 vardı. Tipi hoşuma gidiyor sanırım ondan alırım. ehliyet almak için kullanmayı bilmek gerekiyor mu? Ehliyet nasıl ne sürede alınıyor? Başka bir öneriniz var mı? Scooter düşünmüyorum liseli için şey kaçıyor biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum ben de seninle aynı durumdayım ybr aldım yalnız sen geç kaldın sanırım ehliyet için kayıt süresi bitti diye biliyorum bir dahaki sınav artık

• "Ehliyet alabilmek için sürmeyi bilmek gerekiyor mu?" Diye sordun degil mi? :))

Kumandalı motor alacaksan gerek yok.Pilli olanlarından al.Şarjlılar çabuk bozuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

Dostum ben de seninle aynı durumdayım ybr aldım yalnız sen geç kaldın sanırım ehliyet için kayıt süresi bitti diye biliyorum bir dahaki sınav artık

Bir dahaki sınav ne zaman ola ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meakka kullanıcısına yanıt
    5-6 temmuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.