Şimdi Ara

Hiç ıynamadım nasıl bişey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç lol oynamadım nasıl bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takım oyununa dayalı bir oyun. Oyunda yüzden fazla karakter var. Her hafta bir kısmı bedava olur alıp kullanırsın, satın almak istediklerini ise ip denilen birimle satın alabilirsin. oyun sonu sana belli bir oranda ip verir oyun(50-100 arası) ve her karakterin bir bedeli vardır. 450 den başlar 6300e kadar. kısaca böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

Takım oyununa dayalı bir oyun. Oyunda yüzden fazla karakter var. Her hafta bir kısmı bedava olur alıp kullanırsın, satın almak istediklerini ise ip denilen birimle satın alabilirsin. oyun sonu sana belli bir oranda ip verir oyun(50-100 arası) ve her karakterin bir bedeli vardır. 450 den başlar 6300e kadar. kısaca böyle

Lol kendisi oyunu bu kadar net açıklayamaz
  • Sistem gereksinimleri nasıl peki benim külüstür cod 2 bile kaldırmıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SehinsahTr

quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

Takım oyununa dayalı bir oyun. Oyunda yüzden fazla karakter var. Her hafta bir kısmı bedava olur alıp kullanırsın, satın almak istediklerini ise ip denilen birimle satın alabilirsin. oyun sonu sana belli bir oranda ip verir oyun(50-100 arası) ve her karakterin bir bedeli vardır. 450 den başlar 6300e kadar. kısaca böyle

Lol kendisi oyunu bu kadar net açıklayamaz

/>

sistem gereksinimi tam bilemiycem ama iyi seviye istediği kesin. 8 gb ram nvdia 2gb ekran kartlı leptopla bile kasıyor. tabi bu özellikli masaüstü olsa kasacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BodyBuilder88 -- 30 Eylül 2013; 10:10:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FeerdyTyfour

Sistem gereksinimleri nasıl peki benim külüstür cod 2 bile kaldırmıyo

ozaman lol ü unut
  • BodyBuilder88 arkadaşın atladığı yerleri yazmaya çalışıyım bende...

Oyunda 1'den fazla oynayabilceğin harita var fakat en çok oynananı ve turnuvalarda kabul edilen harita Sihirdar Vadisi.

Sihirdar Vadisinde 2Takımında koruması gereken Merkez(Nexus) denen townlarında bulunan bi taş var onu rakip yıktığı an yenilirsin ve sen rakibinkini yıkarsan oyun senin olur.

Diyelim ki oyundaki takım arkadaşların oyunu cıvıtıyor (ki TR serverinde çok karşılaştığımız durum) o zamanda maçın 20. DK sından sonra Surrender(teslim olmak) çekebilirsin.Takım çoğunluğu kabul ederse oyun biter,rakip kazanır.

Oyunda 5tane Class var...ADC,SUPPORT,MİD,JUNGLE,SOLO TOP

ADC takımın saldırıcı gücü taşıyıcısı ve Takım savaşlarında takımın en önemli silahıdır.En fazla damage atan ve o kadar çok damage yiyen bi classtır(kastığı itemlerden dolayı).Bunun önüne geçmek içinde SUPPORT devreye girer takımın destekçisidir.Başta ADC olmak üzere takıma destek vermekle görevlidir.Gerek can yenileme,mana verme,rakibi durdurma gibi...

MİD ise haritanın ortasında oynayan karakterdir.ADC den sonra takımda en çok damage atan karakterledir.

JUNGLE adından da anlaşıldığı gibi ormanda takılır.Haritanın ormanında kasar ve MİD,ADC-SUPPORT,SOLO TOP un olduğu yerlere gang atar yani tuzak kurar.

SOLO TOP'da Haritanın üst bölümünde solo olarak kulesini korur ve genelde Takım savaşlarında en önden giren olur.Çünkü takımın TANKlığını üstlenir.Kastığı itemlerden dolayıda çok fazla damage vurmaz...

Aklıma gelen şimdilik bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.