Şimdi Ara

Hiç Evlenmeden Yaşanılabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu devirde bakire kız bulmak zor bir kızla sırf eglenmek icin cıkmak şerefsizliktir.Ama ileride yaslanırken yalnız başıma ölmek istemiyorum.İkilemdeyim tavsiye var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Django58

Bu devirde bakire kız bulmak zor bir kızla sırf eglenmek icin cıkmak şerefsizliktir.Ama ileride yaslanırken yalnız başıma ölmek istemiyorum.İkilemdeyim tavsiye var mı?

Yaşı ilerlemiş yalnız bir kaç tanıdığım var bay ve bayan olarak şikayetçiler yalnız yaşamak bizim ülkemizde zor. Çünkü yaş 30'u aşınca sevgili bulma ihtimalin aşırı düşüyor ama yurt dışındaysan bu gibi sıkıntılar olmaz yalnız yaşayabilirsin tabi 55 60larda yine sıkıntı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önüme gelenle yatarım, ama karım bakire olsun mode on !

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam ama suana kadar 3 kisi sevdim 3 ününde sevgilisi vardı yani ben umudumu kaybettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

Önüme gelenle yatarım, ama karım bakire olsun mode on !

Dostum ben öyle birsey mi yazdim belirttim ya sırf bi kizla eglenmek icin cikmak serefsizliktir diye Avatar'ina bakta konus...

• quote:

Saolun hocam ama suana kadar 3 kisi sevdim 3 ününde sevgilisi vardı yani ben umudumu kaybettim...

Yaşın kaç bilmiyorum ama hayatına daha girecek çok kişi vardır buna eminim. Allah daha büyük acılar yaşatmasın yeter ki, aşk acısı geçer acısı geçmeyecek dertler olmasın hayatında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşanılabilir. yaşanılmasa bile yaşanabileceğinin en büyük örneği ben olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 26 Aralık 2016; 22:43:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnız yaşamakmı,evlenmek mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha dün 3 yıllık sevgilimden ayrıldım evlenmiyorum diye..
    Kız da haklı.
    Geç kalmadan çocuk doğurmak istiyor.
    Onu anlayabiliyorum.

Ama evlenmememin en büyük 2 sebebi var.

1- Daha önce evlendim, 1,5 yıl evli kaldım. Kadınların gereksiz yere sorun yaratıp bunu büyütmesine tahammülüm yok.

2-Bugün düğün+ev dizme en az 60.000 tl.
    Bende zırnık yok.

Ama para olsa yine de evleneceğimi sanmıyorum.
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Amin hocam saolun ama özellikle il disinda ve yurtta kalan erkekler kendilerini sap gibi hissediyor erkekler arasinda kari kiz muhabbetleri donuyor.Benim daha bir tane bile sevgilim yokken bin tane sevgili deistirenler var.Bu durum acikcasi icime sinmiyor

• Yaşanır. Ne sanıyorsunuz siz evliliği, evlenince kurtulacak mısınız yalnızlıktan? Sadece elinizin altında istediğiniz zaman düzebileceğiniz bir kadın olacak, hepsi bu. Evlilik kutsal müessese imiş, peh. Evlenmek bu devirde yarardan çok zarar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

Önüme gelenle yatarım, ama karım bakire olsun mode on !

Dostum ben öyle birsey mi yazdim belirttim ya sırf bi kizla eglenmek icin cikmak serefsizliktir diye Avatar'ina bakta konus...

Ay kızdı
    Sırf bir kızla eğlenmek için çıkıyorsan, sırf eğlenmek için çıktığın kız da seninle sırf eğlenmek için çıkıyordur kardeşim.
    Yaz bunu biyere özlü söz oldu

• yaşanılmaz evlenin zeka özürlülerin evlenmeyin tavsiyelerini dinlemeyin evlenin evlenmeyi teşvik edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalgardiyan kullanıcısına yanıt

• Yaşanılabilir çünkü ülkemizde evlilik eşitliği olmadığı için birçok çift evlenemiyor.
  • O profil fotosu sen doğmadan önce eklenmişti. Zaman geçti üzerinden düşünceler değişti.

• Bence evlenme çünkü hem 50+60.000tl masraf hem kızın geçmişi ni bilmiyorsun,daha önceki sevgili hatta nişanlısı ile ne yaptı nekadar ileri gitti vb..

Kızlar soruyor sitesine bak hep benzer sorular eşim daha önce ilişkiye girdigimi anlarmi? Bakire değilim ne yapmalıyım? Diktirsem anlaşılır mı? Vb...

Devir bozuk çoğu erkekte bozuk kızlarda uyanık bekar iken gezip tozup erkeğin parasını yiyip arkadan ilişkiye girenler bile var bakire ama ruhu kaşar bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseindemir

Yaşanır. Ne sanıyorsunuz siz evliliği, evlenince kurtulacak mısınız yalnızlıktan? Sadece elinizin altında istediğiniz zaman düzebileceğiniz bir kadın olacak, hepsi bu. Evlilik kutsal müessese imiş, peh. Evlenmek bu devirde yarardan çok zarar.

O düzmenin karşılığında da bir sürü derdini çekeceksin. O da düzdürürse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

Orijinalden alıntı: huseindemir

Yaşanır. Ne sanıyorsunuz siz evliliği, evlenince kurtulacak mısınız yalnızlıktan? Sadece elinizin altında istediğiniz zaman düzebileceğiniz bir kadın olacak, hepsi bu. Evlilik kutsal müessese imiş, peh. Evlenmek bu devirde yarardan çok zarar.

O düzmenin karşılığında da bir sürü derdini çekeceksin. O da düzdürürse.

Aynen öyle. Zaten tek o işe yarıyor, onu yapmamak için de türlü bahaneler uydurup güya erkeği elde tutmaya çalışıyor. Ondan sonra "kocam beni niye aldatıyor?". Aldatır tabi, senden istediği tek şeyi yerine getirirken 40 dereden su getiriyorsun, üstüne prensesler gibi hayat yaşamak istiyorsun, hadi oradan.

Şu kadınlara cinsel olarak muhtaç olmasak, dönüp de yüzlerine bakılmaz yahu.

• kadınların evlilikteki tek amacı çocuk doğurmak ve resmi seks tabi. Aslında onlar bize muhtaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neptundekiadam -- 27 Aralık 2016; 15:46:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.