Hayatım boyunca hiç trafiğe çıkmadım, hiç motora binmedim, hiç bisiklet bile sürmedim. Motor zaten araca göre daha tehlikeliyken böyle deneyimsiz olmam beni korkutuyor. Kaldı ki ailede falan da hiç arabası olan olmayınca kaskodur sigortadır böyle şeyler hakkında da hiç bilgim yok. Bu konulardaki bilgisizliğimden ötürü biraz çekingen davranıyorum. Bir yandan da istiyorum çünkü bir miktar param var ve herkes bilgisayar al derken bunlar bana çocuksu geliyor artık, elimdeki bilgisayar az çok bir işe yarıyor illa her oyunu yüksek performans oynamam gerekmiyor diye düşünüyorum. Ehliyet kursuna gitmeyi ve bu süreçte bisiklet alıp onu öğrenmeyi düşünüyorum. Ehliyeti alana kadar yavaş yavaş öğrenip uzun yollara çıkar ve trafiği de öğrenirim, ehliyet elime gelince de artık motora başlarım diyorum. Sizce mümkün müdür halledilebilir mi?
Çevrende bsikleti olan birini bul 2 günde öğrenirsin, sonra kendine bsiklet alır gelişirsin. Sonra da motoru çok çabuk öğrersin. Ehliyet kursu sana bsiklet ve motor eğitimi de verir