Şimdi Ara

hiç bir yerde yok z5500 ayakları s750 uydularıyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen temmuz ayında aldım hepsini. z5500 uyduları 1 2 gün kullanıldı sonra s750leri taktım. sistemin tutkunu olduğumdan çok temiz kullandım. ayrıca 4 adet ayak yaptırdım. hem z5500 uydularını üstüne monte edebilir dilerseniz önündeki aparata s750 uydularını yada farklı bir uydu asabilrsiniz. ankaradaki arkadaşlar arabalarıylag gelip alıp gidebilirler. farklı iller için kargo ücreti alıcıya aittir. ürümler arasında değişim eksiltme yapılmayacaktır. tüm sistemi satabilirsem kendime daha küçük bişey alacağım. apartmandan atılmak istemiyorum. o yüzden farklı tekliflerle gelmeyiniz. tam set z5500 logitech 4 adet kendi kablolarıyla creative s750 uydusu 4 adet hem z550 hem s750 uyumlu 1.20 uzunluğunda ayak. 850 tl. alacak olana hayırlı olsun şimdiden. iletişim. vodafone 0505 936 52 56 msn cinezre1907@gmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş resim eklersen hem senin hem alacak arkadaşlar için çok daha iyi olacaktır
  • merhaba. ben görme engelliyim. tek başıma ekleyeceğim resimlerin çekilme yönüne güvenemiyoum. ama bir tanıdıkla eklemeyi denerim denk gelirse. isteyen msnden web camla istediğini görebilir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşı tanıyorum çok iyi bir insan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz bende daha önce evine gidip alışveriş yapmıştım.
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.