Şimdi Ara

Hiç Bir Koşulda 2020 den Çok Kötü Gelmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli 2021 de gireceklere yazık 2020x2 , 2020x3 diyenleri görüyorum. Bunlar çoğunlukla bu sene sıralamasından memnun kalmayarak giden mezunlar, en kötüsünü siz yaşadınız bir daha böyle bir şey asla olmaz her koşulda 2020 den daha iyi olacaktır yığılma elbet olur belki 2020 ye yakın olur ama asla 2020 den kötü olmaz kudurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hahahah kendini kandır anca. Geçen sene de karantina korona milletin psikolojisi bozuldu diyorduk sıralamalar kaydı. Bu sene giren de daha fazla koronayı takan da kalmadı bittiniz olum 21’ler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Kaçtı sıralaman hocam? Merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama iyi olduğunu biliyorum.

• 8.8 k. Trollüğüne yazdım yukardakini de bu ösym den bir cacık olmaz hep en kötüye hazırlıklı olun

• 18-19 ayarında sınav bekliyorum ben hem zorluk hem sıralama olarak

• kardeşim sınav kolay felan değildi . ÖSYM çizgisindeydi lütfen bu tarz saçma yorumlar yapmayın. sanki 2018 ve 2019 çok farklıydı allah aşkına göz var nizam var. 2021 en iyi ihtimalle 2019 - 2020 arası gelebilir. Benim tahminimse 2020 x 1.4 olacak.
  • emiröztürk kullanıcısına yanıt
    Her yönüyle 2018 gibi gelsin de ne olursa olsun hatta seneye mehdi insin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıralamanız kaç?

• Bal gibi kolaydı kusura bakma. Git AYT Matematik netlerinin grafiğine bak. 2018 ve 2019'da 35-40 net arası neredeyse silme geçmiş fakat 2020'de orada ciddi yığılma var. Zor olsaydı bu kadar yığılma olmazdı zaten kendinizi kandırmayın.

• aga daha sınava girmeden nasıl sıralama tahmini yapabiliyosunuz ya.

belki 2017 lys ayarında sorarlar sıralamalar kaymak gibi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: emiröztürk

18-19 ayarında sınav bekliyorum ben hem zorluk hem sıralama olarak
    18 çok iyimser. Ben 19-20 arası bekliyorum.

• 2020 ayt mat kolay değil mi ?
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim benim bunun nedeni konu çeşitliliğinin az olması ve insanların artık sisteme iyi alışmasından kaynaklanıyor. Ben Kimyadan kaynak bitirmedim TYT AYT sadece 1 yanlışım var. 5 Kaynak bitiren arkadaşım 5 yanlış yaptı. Sınavın dinamiği çoğu kişi tarafından iyice anlaşıldı. AYT matematik 2019 soruları çok mu zordu da bunu söylüyorsun onu anlamadım. bana göre pek bir farkı yoktu.

Ayrıca uzaktan eğitim ile anlatılacak konuların sınavda çıkacak olmasından dolayı çok zor soru beklemeyin. ÖSYM kimin ne sıralama yaptığını umursamaz ne kadar adam yerleşmiş ona bakar ki bu sene gayet güzel yerleştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 31 Ağustos 2020; 11:42:12 >
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Bence iyimser değil hocam okulların bölümleri öyle ivme aldıki 30k sıralamalar neredeyse 150k gibi görülmeye başladı bence zorlaştırıp eski düzene sokacaklar tabi bu benim düşüncem ne olur yaşayip göreceğiz

• Bu adamlar kazanımın dışına çıkmıyor. Talim Terbiye Kurulu'nun yayınladığı kazanımları incelerseniz AYT fen için sorulabilecek başka alternatifler yok. Biyoloji sınavı YKS sisteminin en zor sınavıydı peki zordu da ne oldu bir şeyi kurtardı mı hayır. Sınavın zor olması sıralamaları kurtarmaz soru sayılarının arttırılması lazım ve farklı puan türleri getirilmeli. Mühendislik isteyen adam biyolojiden fazla yanlış yaptığında fizik kadar etkilememeli. Bu tarz uygulamalar ile düzene koyulabilir.

2021 için hazırlanacak arkadaşlar 2020 sıralamalarını ele alarak hazırlansınlar.
    Böyle her postun altında seni görüyorum sülalene filan sert yorum mu istiyorsun
  • Malcomy kullanıcısına yanıt
    Tek çabamız seneye sonuçlar açıklandığında kendi sülalenizden sert yorumlar almamanız

• 2010 dan da kotu gelmezdi hocam cunku sorular calinmis diye duydum emin degilim gelme ihtimali cok yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 31 Ağustos 2020; 13:22:34 >
    Daha sınav olmadı kardeşim nerden biliyorsunuz sıralamaların 2020 den kötü geleceğini müneccin mokarımı yediniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.