Şimdi Ara

HİÇ BİR KIZIN BU DEVİRDE BAGLILIK/SADAKAT GÖSTERECEGİNE İNANMIYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Doğru zaman, doğru yer ve doğru kişi değilse evet.

• birbirinize uygunsanız ve yeterince emek verdiyseniz yine de mümkün olabilir. çünkü meseleyi içselleştirmiş oluyor ve vazgeçilmezi haline geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle

Kızların terk etme olasılığı çok yüksek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt

aynen kanka, en çirkin kıza bile yüzlerce adam yazıyor bu kadar çok taliplisinin olduğunu bilen bir kız tek kişiye bağlanamaz.

• Bu erkek için de aynı kardeşim.

• tabi ki hocam, ama mesela bizi konu dışını düşün 18-28 hatta 30 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir kız bulsam onu hiç üzmem diyenlerle dolu bura. peki böyle kaç kız vardır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün açılmayacak diye çok korkmuştum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

tabi ki hocam, ama mesela bizi konu dışını düşün 18-28 hatta 30 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir kız bulsam onu hiç üzmem diyenlerle dolu bura. peki böyle kaç kız vardır?

Evet haklısın. Bu biraz özgüven eksikliği biraz asosyallik ile alakalı bir durum gibi. Bazıları da Trollüyor :)

• rica ederim  

• Kişi kendinden bilir işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen 23 yaşındayım daha bir tane sevgilim olmadı çok zampara adamım yaw

• -Hattori- kullanıcısına yanıt
    olmadı mı sen mi istemedin
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    forum erkekleri kendini namus timsali ilan ediyor genelde ama bunu hissettiren şey de çok talep vardı da kendi istemedi değil talep olmaması . talep olmasının hissini de bilmeyince böyle konular çoğalıyor
  • Haklısın çünkü hiçbir erkek bağlılık gösterilmeye değecek karaktere sahip değil.

• hem olmadı hem ben istemedim bir iki kız hoşlanlandığını belli ettiysede dünya görüşüme uygun olmadıklarını düşündüm ve karşılık vermedim ve çoğunluklada asosyal birisi olduğumdan bu gibi şeyler çok olmadı lise ve üniyide açıktan okudum dolayısı ile kızlarla çok etkileşimim olmadı.

ama gel gelelim kızlara; en kısa boylusu şişmanı sakalı bıyıgı olana bile günde onlarca hatta belki de binlerce adamdan mesaj geliyor hal bu iken, ortalama ve daha güzel kızlara ne kadar mesaj vs geliyordur size bırakıyorum.

kızlar için her zaman daha iyisi söz konusu olabilirken, erkek aşırı yakışıklı ünlü zengin vs birisi değilse asla benzer durum mümkün değil.

işte bu yüzdendir ki çoğu kadının bu kadar talep'e karşı koyup eşine sadık kalabilecegini düşünmüyorum.

• Adolf kitler kullanıcısına yanıt

ah hocam şu bahsettiğin özellikteki kadınları samimi söylüyorum bu ülkede tek tek varsa sayabiliriz, ama böyle olmayanları sayabilir miyiz? sayısı belli midir ki?  

• Hiç manitan olmadan böyle tespitlerde bulunman saçma değil mi?

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt

evet hiç olmadı ama bir deney yöntemi olan gözlemle, gözlem yaparak şahit olduklarım yakın çevremin yaşadıkları her gün haberlerde gördüklerimiz ha keza burada ayrılan arkadaşların konuları ve ifşa siteleri her şeyi anlatıyor..  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.