Şimdi Ara

Hiç Bilmeyen Adama Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır belirli aralıklarla strateji oyunları oynamayı deniyorum ama hem yanlış tavsiyeler hem de üstüne düşmediğim için bir türlü öğrenip de sevemedim.
    Diğer başlıkları okudum ama benim durumumun biraz daha spesifik öneriler gerektirdiğini düşündüğüm için yeni konu açtım.

Artık gerçekten öğrenmek istiyorum izleyince çok özeniyorum fıtı fıtı oynuyo insanlar. İlk kez oynıycak biri gibi düşünebilirsiniz.

Durum şöyle oyunu kendi hikaye modunda oynayacağım herhangi bir multiplayer durumu yok zaten işler güçler oynayabildiğim saatlerde uyanık insan bulmak zor. İkariam oynadım sadece çok da sevmiştim onu. Var mıdır acaba offline ikariam benzeri bir oyun?

Age of empires, bfme 2 gibi tavsiyeleri çok sık gördüm oynanışlarını izledim bfme olabilir gibi.
    Total war a bayıldım kocaman kocaman ordular falan ama çok karışık gibi başlangıç için kalın gelir diye düşünüyorum.

Hikaye modu saran, mümkünse orta çağda geçen, basit, anlaşılabilir, böyle oyunlar için başlangıç niteliğinde bir oyun tavsiye ederseniz çok sevinirim. Ya da otur efendi gibi total wara kas mı dersiniz?
    Bir de i5 hd 4600 grafik çipiyle çalışabilen bir oyun olursa şahane olur.

Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alternatif tarihe merkalıysan ve yeterli İngilizce düzeyin varsa paradox oyunlarına bir gözatabilirsin

• Stronghold crusuader şiddetle tavsiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam bakıyorum ikisine de

• old-games sitesinden Railroad Tycoon 2: Platinum oyununa bakabilirsin. Basitçe anlatmak gerekirse tren yolu döşeyip ne taşınacağına, hangi lokomotifin kullnılacağına karar verip, şirketlerin çalışmasına izin verebiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.