Şimdi Ara

hiç 3-4-5 çözmeden ygs lys ye girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir beyler çevremde olsun forumda olsun herkes bu yayını çözüyor, referans alıyor. Ben ne ygs de çözdüm bu denemeyi ne de lys ye hazırlanırken. Öyle bi baskı oluştu ki içimden bir şey neden çözmedin çok önemliydi falan diyor

• Ygs için bi boka yaramadı da (ilk20soru çok benzerdi)

Lys için bence çözülmeliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 1000'de olup bu denemeyi çözmemiş arkadaşlarım var. Büyük ihtimal forum olarak kendi kendimize gelin güvey oluyoruz
  • 2000 küsürlerde arkadaşım evde hiç ygs denemesi çözmemiş okulda olduklarımız okyanus binot forumda beğenilmeyen denemelerdi.Şimdi de lys için aynı şeyi yaptı muhtemelen yine iyi bir derece yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberrypink -- 8 Haziran 2017; 18:56:34 >
  • Çözmenin ekstra bir avantajı yok. Ygs de çözdüm. Bu yıl deneme bile çözmedim neredeyse. Gerek yok.

• ygs sini çözmemiştim 38 yaptım iş denemeye bakmaıor her denemeden ne ögrendiysen o kardır

• Lys de zaten soruları çözcez

Önceden çözmeye hacet yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 kere ygs ye giren
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan yayın değil kişi.

• Ygsde çözdüm de noldu bu sene 28 net yaptım işe yaramadı ben de yani sınavda rahat çözemedikten sonra önceden benzer denemeleri çözsen de kar etmez. Geçen sene hiç 345 falan bilmeden girdim lysde 40 netim vardı mattan

• ya aslına bakarsan öylesine çözüyoruz, yapacak birşey yok, hem ygs hemde lys için hiç deneme çözmesende kesin bir şey demek değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.