Şimdi Ara

Hi Level Ram 1333mhz cl9 8gb ddr3 SATILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Hi Level 8 GB DDR3 1333MHZ CL9 Ram SATILDI!!!!.(SİSTEMİMİ Skylake ile değiştirdiğim için ddr4 e geçmiş bulunmaktayım.)

Ram teknobiyotikten alındı 2 gün kullanıldı ve ardından ddr4 e geçme fırsatı yakaladığımdan dolayı parçalarımı forum dışı satıp elimde kalmış olan bu sıfır gibi kullanılmış ürünü 108 tlye almış olmama rağmen SATILDI!!!!.

İndirim düşünmüyorum.Bana kalırsa bu ürünleri şuanda pek bakmadım diğer satıcılara ama en ölü fiyattan satan benim sapasağlam olmasına rağmen...
    Referansım bulunmadığından dolayı güvenmeye bilirsiniz.Alan Arkadaşa şimdiden hayırlı olsun mesajlarınızı değerlendiricem.Güvenmeyen varsada yapacak birşey yok benden daha başka satıcılarda var oradan alabilirsiniz.Alan arkadaşın referans göstermesini istiyorum sadece ileriye dönük bir satıcı olmak için... Şimdiden hayırlı olsun alan arkadaşa, iyi forumlar dilerim.

RAM FORUM İÇİ @vlad35 Adlı Kişiye SATILMIŞTIR!!! Güle Güle Kullanmasını Dilerim. İYİ FORUMLAR HERKESE EKRAN KARTINI SATMAKTAN VAZGEÇTİM ARTIK BİLGİSAYARIM İÇİN YATIRIM YAPMAYACAĞIM.ÖNÜMDE ÜNİVERSİTE VE İŞ HAYATI VAR...

Hi Level Ram 1333mhz cl9 8gb ddr3 SATILDI... Hi Level Ram 1333mhz cl9 8gb ddr3 SATILDI... Hi Level Ram 1333mhz cl9 8gb ddr3 SATILDI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorratm -- 17 Haziran 2016; 19:09:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.