Şimdi Ara

Hi fi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümün yarısı müzikle geçiyor cidden tadını artık almak istiyorum dinlediğimin, klasik müzik veya slow tarzı pek dinlemem en en metal dinlediğim disturbed dır, bass tiz mid vs kavramlarını bilmediğimden yazdım bunları, Max 2500 bandında cidden müzik zevkimi arşa çıkarıcak kulaklık bakıyorum fakat karar veremedim.Farklı önerilere açığım benim bulabildiğim bunlar

Sony WH-1000XM3 : Aklımda olan arkadaş fakat Aktif ses engellemesine ve bluetoothuna mı para veriyorum bunun çoğunlukla bilemedim ama 1. seçenek benim için

Sennheiser PXC 550 veya Steel Series Artctis Pro : Bunları markadan dolayı mı övdüler bilemiyorum fakat çok övmüşlerdi 2.ve3. seçenekler

Audio Technica ATH M50X : Müzik için studyo tipi en mantıklısı diye düşündüm fakat İphone kullanıcısı olarak iphone nun bu kulaklığa yeterli gücü veremeyeceği ve amfi almam gerektiğini öğrendim tam performansını alabilmem için sürekli hareket halindeyim kablo sıkıntı olmazdı fakat ayrı bi alet taşıyamam.

• kulak üstü için tavsiyem sennheiser hd58xx, hafif sıcak yani bas ağırlıklı oldukça detaylı bir kulaklık, kulak içi de KBear diamond, Tin hifi t4, shozy neo cp gibi modellere bakabilirsin.
    audiosense aq3 te şahanedir ama nötr tonlama sana biraz ters kaçablir, anladığım kadarıyla basi ile coşmak, detay ile zevk almak istiyorsun bu tarz bir kullanım tarzına en iyi uyacağını düşündüğüm kulaklıklar şunlar; hd58xx
    kz zsx ya da cca c12, ikiside iyidir ama c12 daha rahat bir dinleme deneyimi sunar.
    tfz t2 galaxy, no 3. bas ağırlıklıdır ama detaydan biraz feragat etmen gerekebilr.
    trn ba5 t2 gibi ama biraz daha farklı bir tonlama.
    kbear diamond; u shaped tonlama; yani hem güzel seviyede bas hem de detay var, şiddetle tavsiye ederim, kulaklık tam teşekkül geliyor sesi, kablosu, uçları ve kılıfı, her şeyi tam tüketiciye göre tasarlanmış.
    blon bl 03 sesi güzel ama tasarımı kötü olduğu için biraz sorunlu olabiliyor.
    bgvp dms; arkası açık bir iem bas çok güzel, detay da şahane.

sana tavsiyem kulaklığın yanında birde kulak ucu al spinfit cp 145 ve cp 100 bu modellere uyacaktır.
    İem önermemin sebebi telefonlar ile daha iyi uyum sağlar.
    ha birde biraz vakit ayır ve Flac müzik bul :D emin ol spotifydan falan daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer iem dersekhttps://kulakligim.net/kulakici/bqeyz-spring-1-incelemesi/ modeli çok güzel bir müzikal performans verir. Yada da yukarısı için 200-300 dolar gerekir. Alın size 330 dolar:https://kulakligim.net/kulakici/qdc-neptune-black-edition-incelemesi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba

hocam ben pxc 550 kulaklığı kanyon avm hifilife mağazasında incelemiştim ses klasik üst seviye sennheiser kulaklıklarda olduğu gibi dengeli ve detaylı sesinin yanında ise benim en çok ilgimi çeken inovatif özellikleri olmuştu kendi ekseninde dönen kulak kısmı örneğin hem ucak vb. toplu taşımada daha rahat uyumayı sağlarken aynı zamanda kulaklığın on - off işlemini gerçekleştiriyor ayrıca kulak pedlerinin dış kısmı dokunmatik bir çok özelliği barındırıyor ayrıca tam yuvarlak değilde kendine has eliptik bir şekile sahip olmasıda benim estetik açıdan çok hoşuma gitmişti ve şahsi görüşüm sennheiser uygulamasının çok eğlenceli olduğu telefon vs.bir cihaza indirip kulaklığı özelleştirebiliyor olman ve bu uygulamanında çok stabil çalışıyor olması bence rakiplerinin bir adım önünde olmasını sağlamış

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.