Şimdi Ara

Hh (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
23.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bendede erken boşalma var 14 cm bide takma kafana bu kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedonn -- 17 Mayıs 2020; 16:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedonn

.
    Boyumun ortalamaya yakın olduğunu düşünüyorum ancak bu durum için böyle bir şey düşünmüyorum. Bir de araştırmalarıma göre bu penis boyu daha çok genetik, hatta çok büyük oranda genetik diyebiliriz. Çünkü benim arkadaşım 1.75 ve penisi 18 cm. Neyse diyeceğim şu ki, benim taktığım mesele, penis boyunun ortalamadan çok uzak olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breadadz -- 26 Ocak 2020; 23:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breadadz

..
    Hocam ben hukuk okuyorum(2. Sınıf) ama insanlarla ilişkim hiç iyi olmadığı için bu sene tekrar YKS ye gireceğim tıp için. Bunu neden yazdın dersen, kendimi ne zaman bu düşüncelerle üzersem kendimi derslere veriyorum. Ki şimdilik çalışmalar da iyi gidiyor. Hayatım boyunca da ya doktor olarak ya da bir bilim insanı olarak sürekli çalışarak hayatta oyalanmak istiyorum.

Çünkü ne insanlarla ilişkim iyidir, ne ölüm ve sonrası hakkında düşüncelerim nettir, ne de penis boyunun nelere yol açacağımdan eminimdir. Kendimi sürekli çalışmaya adıyorum kısaca, hocam. Umarım başarılı olurum, çünkü bu sene son şansım.

Penis boyuna doktorlar yeterli diyor ancak bunun için karşıdaki kişinin hiç ilişkiye girmemesi, girse bile görüntüye önem veren biri olmaması, beni gerçekten sevmesi gerekiyor sanırım. Arkadaşlarımdan edindiğim bilgi bu yönde. Bu yüzden ben ne evlenmeyi ne de biriyle sevgili olma hayalleri kuruyorum.Çok aşırı üzüldüğümde mastürbasyon yaparak rahatlıyorum. Ayrıca antidepresan da alıyorum. Ancak hayat ne çıkarır bilinmez tabi. Ama bunların olması için tıp fakültesini kazanmam gerekir, umarım kazanırım.

• Amerkada yapilan bir arastirmada kadinlarin önüne birer cm büyüklükle plastik penisler konulmuş ve bi tanesini secmelerini istenmiş.kadinlarin %99 16 cm maket penisi seçmisler.artik siz karar verin

• Penis kısalığının asıl nedeni ergenlik döneminde (özellikle de 13-16 yas arası dönemde) cinsel yönden (mastürbasyon, hayal kurmak vb) aktif olmamaktan kaynaklanır. Genetik filan bir yere kadar etkili. Asıl önemli olan ergenlik dönemini verimli geçirmektir. Nerede it kopuk serseri varsa 18 cm penise sahiptir, çünkü onlar dini ve ahlaki sınırlamalara tabi olmamıştır. Her fırsatta 31 çekmiştir. Nerede cenabet gezmekten korkan bir genç görürseniz orada 11 cm penis vardır, çünkü doğanın kanunu budur kullanılmayan organ körelir. Mastürbasyon kandaki serbest testeronu ve dht yi yükseltir. Bu da penis gelişimi için birincil etkendir. Bakın fakat bir detay var, 12-17 yaş arası çekilen böyledir. Yoksa 20 yaşında günde 3 kez de çekseniz bir etkisi olmaz, tıpkı parmaklarınızı uzatamadığınız gibi... Anlayacağınız dinler, ahlaki dogmalar efendi akıllı insanları eli sikinde dolaşan insanlara karşı güçsüz kıldı.

Sonuç olarak ergenlik döneminde bol bol mastürbasyon yapsaydın, pasif kişiliğini yırtıp elini uçkuruna götürmeyi bilseydin bugün en az 14 cm, ortalama ise 16 cm penisin olurdu inan bana... Tüm olay DHT hormonunda, bu hormon da boşalma ile ciddi artış gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 12 Aralık 2020; 13:1:4 >
  • En güzeli bir çok opsiyonu bir arada taşıyandır; Güzel bakımlı vücut?… Alete gelince: Çok fazla zevk suyu, çok sert, en güzel renk tonu, en güzel kafa, en tazyikli fışkırma, 10 adet damla fışkırtma, iri kadifemsi hayalar ve tabii ki en güzel şekil

Hh
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.