Şimdi Ara

hgfhgfhgfh (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde bir an da oldu prezervatif nereden çıktı?

Yani sen belli ki zaten zina yapmayı kafaya koymuşsun kıza galeyana getirince oldu bitti olmuşta.

Ben prezervatifin nasıl ortaya çıktığını çözemedim?

Belli ki planlı bir şeymiş
  • Dostum geçenlerde 4 ay önce bu konu hakkında bir konu açmıştım. Eğer sevgilimle o pozisyona gelirsek bende duramam yada mastuemasyon yapıp kurtulmaya çalışırım. Ama önemli olan o dereceye gelmemek o dakikadan sonra durmak çok ciddi irade meaelesi şeytanda bos durmaz kolaylaştırir işini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O değilde bir an da oldu prezervatif nereden çıktı?

Yani sen belli ki zaten zina yapmayı kafaya koymuşsun kıza galeyana getirince oldu bitti olmuşta.

Ben prezervatifin nasıl ortaya çıktığını çözemedim?

Belli ki planlı bir şeymiş

Hocam prezervatif önceden alınmıştı vardı odamda kullandım bende kaliteli bişeydide,kız rahat olunca ne yapayım oldu işte bi sorun çıkarmı acaba günahada battım zaten
  • O başlık nedir arkadaş konserve yaprak sarması mı bu bozulacak, bırakın artık şu şark kafasını . ilerleyin havvvvvv diye bağırasım geliyor şahan gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Dostum dini boyutunu açıklamama gerek yok. Hz muhammedin bir sözü zina yapanlar zina yapanlar ile evlenecektir. Onun dışında 18 yasindan büyükse korkma başkasindan hamile kalıp üzerine atabilirdi ama ilkkez olmuş. Iyi bk yedin aferin. Şikayet felan etsede karşılıkli istek var tecavüz bulgusu bulamazlar rahat et o yönden ama vicdanın varsa benim gibi vicdanindan kork yoksa salla gitsin

Aslında korkum vicdan hocam be bişey çıkmaz onu biliyorum iyi korunmuştum ama nasıl hesap verecem hocam bişey de naısl töbe edecem Affedilrmiiym kendimden utanıyorum

kız durumu sorun etmiyorsa senin kaygılanmanı gerektircek birşey yok ortada. üzerine kalma falan, gitsin kanıtlasın neyle kanıtlayacaksa.

Senin sorun ettiğin şey işin dini boyutu, gerçekten pişman olduysan tövbe edersin, ama tövbeden sonra da o işi bir daha yapmayacağını kendine kabul ettirmen lazım. Tövbe basit birşey değildir, tövbenin sorumluluğunu taşıyabilceksen et bence. Günahından gerçekten pişmansan, affedilmeyi diler ve dua edersin, Allah affedicidir, kalpten isteyerek edilen dua ve dilenen affı kabul eder inşallah. Bizim insan olarak diyebileceklerimiz ve söyleyebilceklerimiz bu kadar maalesef.

• Hocam son kullanma tarihi?

(Heyecan yaratalım)

Evlen bitsin bu işkence

Amacım dalga geçmek değil daha 16 yaşındayım şu bir gerçek öyle bir şey yaşamadım ama sizi kıskanıyor da değilim.

Bence kız da istekliyse boş verin normal hayata devam edin.

Kısaca olmuşla ölmüşe çare yok devam böyle.
  • Hadi burda paçayı yırttın öbür tarafta ne diyeceksin kekeee
    Tövbe et, af dile Alemlerin Rabbinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konuda bir kaç söz söyleyeceğim...
    Sen şimdi o kızı becerdin ya karın ya da kızın başkası tarafından becerilmiş olsun..
    Can yakanın canı yansın.. diyeceksin ki kız istedi öyle yaptım zorla değil.. ilerde başta eşin sonra kızın istesin becerilmeyi zorla değil yani...

• Öncelikle şunu söyleyeyim; Allah'ından bul.

Yazık günah, kızı ne kadar seviyorsun o kadarını sen bilirsin ama sen yarın öbürgün kızı bıraktığın zaman kızın durumu ne olacak hiç düşündün mü?

Hadi sen yoluna devam ettin, tövbeni ettin, Allah affedendir, affetti seni. Kızın geleceğini düşündün mü? Türkiye gibi bir yerde. Bakire olmayan birisi, gelecek ilişkilerinde ne kadar zorlanacak farkında mısın?

Hayır aynısı başıma geldi ordan biliyorum. Ölüp bitiyorum dediğim kız bakire değildi. Seviyordum, bırakamadım. Ne kadar azap oldu biliyor musun bana? Aynı şekilde ona da. Kısacası Allah bilir sana ne yapacağını. Ben başka bir şey demiyorum.

Yazık günah, Allah ıslah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 22 Nisan 2014; 0:41:07 >
  • Bi baktın kiz hamile Çocugu doğuracağım falan dedi bak sen şu işe.. 1 adet Veledi Zina ya sahip olursun
    Hayatının hatasını yapmışsın bence..
    Bu demek değildir ki tövbe etsem kabul olmaz.. arkadaşlar demiş Allah affedicidir affetmeyi sever seni de affetsin.. allah seni affetsin kekeee

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Dostum dini boyutunu açıklamama gerek yok. Hz muhammedin bir sözü zina yapanlar zina yapanlar ile evlenecektir. Onun dışında 18 yasindan büyükse korkma başkasindan hamile kalıp üzerine atabilirdi ama ilkkez olmuş. Iyi bk yedin aferin. Şikayet felan etsede karşılıkli istek var tecavüz bulgusu bulamazlar rahat et o yönden ama vicdanın varsa benim gibi vicdanindan kork yoksa salla gitsin

Aslında korkum vicdan hocam be bişey çıkmaz onu biliyorum iyi korunmuştum ama nasıl hesap verecem hocam bişey de naısl töbe edecem Affedilrmiiym kendimden utanıyorum

Pişmanlık tevbedendir. Tevbe ediniz, tevbeyi bırakmayınız, tevbeniz de sadık olunuz, tekrarlamayınız. İşlediğiniz günah silinir sevap olarak yazılır.

Bütün yaratılan annelerin çocuklarına olan rahmeti Allah'ın rahmeti yanında kum tanesi bile olamaz. Allah yok mu tevbe eden tevbesini kabul edeyim diye bize kapıları sonuna kadar açmış.

Yineliyorum pişman olmak vicdanen rahatsız olmak İman göstergesidir, tevbe ihtiyacından gelmektedir.

Fakat şunu da unutmamak gerekir, zina bir kul hakkıdır. O kızın ailesinin ve kocasının hakkına girmiş oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikodaci -- 22 Nisan 2014; 0:57:28 >

• Biraz sakinleşmeyi dene ilk önce..
  • Evlen o kızla. Yoksa hayatın boyunca azap çekeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: kaderineküsenadam

Hocam kac santim ona gore bi sey solycem cerrahpasa 5.snifim

fazla merak iyi dğeildir

• bozduysan evlen
  • Ben 16 yasindaydim ilk deneyimimde condomu zor takmistim vay be ne gunlerdi...

• Geçmiş olsun öncelikle. Olmasaydı tabi daha iyiydi. Ayrıca Günah Açısından "Zina etmeyin" değilde "Zinaya yaklaşmayın" denir Ayetlerde,Hadislerde. Yani yaklaşınca (sevişme vs.) zaten baya bir batmış oluyorsun Tabi o kısmı Bilen ayrı.

Sevgilinse zaten biriyle evleneceksen onla evlen öyle düşün daha iyi olur ikiniz acısındanda ki zaten kız 21 yaşındaysa sende 21-23 felansındır çokda erken değil. Birşey olmaz patlat gitsin diyenlerede aldırma, empat yapmak lazım kardeşin veya ablan olsaydı ne yapardın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Geçmiş olsun öncelikle. Olmasaydı tabi daha iyiydi. Ayrıca Günah Açısından "Zina etmeyin" değilde "Zinaya yaklaşmayın" denir Ayetlerde,Hadislerde. Yani yaklaşınca (sevişme vs.) zaten baya bir batmış oluyorsun Tabi o kısmı Bilen ayrı.

Sevgilinse zaten biriyle evleneceksen onla evlen öyle düşün daha iyi olur ikiniz acısındanda ki zaten kız 21 yaşındaysa sende 21-23 felansındır çokda erken değil. Birşey olmaz patlat gitsin diyenlerede aldırma, empat yapmak lazım kardeşin veya ablan olsaydı ne yapardın diye.

Hocam sonuna kadar gidecez zaten bana yakışanı yaptım bırakmadım bi sorun olmazdı biliyorum ama vicdanımı rahatlatamam ben elimden geleni yaparım ama şu an işim yok kpss hazırlanıyorum,ailemde biraz çalışan öğretmen kız isteyen bi aile ne yapacam bilemiyorum sonu evlilik olmassa bu utançla nasıl yaşarım bilemiyorum.Peki kız benden ayrılırsa nolur hocam ne önerirsin ne yapayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Geçmiş olsun öncelikle. Olmasaydı tabi daha iyiydi. Ayrıca Günah Açısından "Zina etmeyin" değilde "Zinaya yaklaşmayın" denir Ayetlerde,Hadislerde. Yani yaklaşınca (sevişme vs.) zaten baya bir batmış oluyorsun Tabi o kısmı Bilen ayrı.

Hocam sonuna kadar gidecez zaten bana yakışanı yaptım bırakmadım bi sorun olmazdı biliyorum ama vicdanımı rahatlatamam ben elimden geleni yaparım ama şu an işim yok kpss hazırlanıyorum,ailemde biraz çalışan öğretmen kız isteyen bi aile ne yapacam bilemiyorum sonu evlilik olmassa bu utançla nasıl yaşarım bilemiyorum.Peki kız benden ayrılırsa nolur hocam ne önerirsin ne yapayım

Kız ayrılmak istemez herhalde eğerki senin gibi pişman değilse. Bende daha gencim 25 yaşındayım. Sabrettim şimdiye kadar kendime uygun temiz bir insan buldum sözlendim şükür. Eğer de kız senden ayrılırsa durumu anlat vicdanen rahat olup olmayacağını söyle. Yani neticede bir süre sonra o da evlenecek illaki. Belki böyle şeyleri takmayan "ilericiyim" diyen bazı arkadaşlar var onlar gibi biriyle evlenir ve sorun yaratmaz eşi.

Ama dediğim gibi biraz empati yaparsan, sen öyle biriyle evlensen büyük bir olayda "işte sen böyleydin zaten" denilirse o evde huzur kalmaz..

Ayrıca okuduğum bir şey daha vardı. Hocayı hatırlamıyorum ancak Eğer birisi zani olupta bunu evleneceği kişiye anlatmazsa burada nikah tam olmaz gibi bir durum söz konusu olabiliyormuş. Emin değilim ama okumuştum bir kitap yada internette güvenilir bir ilahiyatcıdan. Yani sen belki bu derdini unutacaksın ve temiz bir insan arayacaksın illaki. O kişiye nasıl açıklayacaksın durumu. Açıklasan bile o nasıl bakacak o saatten sonra sana.?

Çok sıkıntı içindesin biliyorum çok soran oldu çünkü böyle çevremde bende yönlendirdim birkaç bilgili kişiye. Ama Tövbe kapısı her zaman açıktır unutma. Şuan sıkıntı yaşıyor olman bile vicdanen , böyle yapıpta çok rahat davrananlara göre gönül açısından iyidir. Tövbe et sürekli tövbe . Tabi kızlada durumu konuş sürekli bir çözüm arayın içinizde söz, nikah vs.

• Kesin adet gününe denk getirdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.