Şimdi Ara

HEYECAN DOLU 4. SEZON BAŞLIYOR!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HEYECAN DOLU 4. SEZON BAŞLIYOR!!!

    2017 yılında sona yaklaşırken, yılın son sezonu tüm kategorilerde start alıyor. PBST turnuva organizasyonunda yer almak isteyen takımlar için tüm gerekli bilgiler bu haberde.

    Yeni Sezon, Yeni Arena!
    Arena'da 4. sezona gelinirken, bu sistemde yetişen yıldızlar meyvelerini toplamaya başladı. Her sezon takımların Üst Liglerdeki profesyonel maceralarına hazırlandığı sistem, yeni dönem kayıtlarına başlıyor. Sezon-4 boyunca yapılacak herkese açık seri turnuvalar ve ardından gelecek final ile birlikte 16 takım yine Üst Liglere yükselme başarısı elde edecek ve en iyilere karşı mücadeleye başlayacak. Sezon-4 ile birlikte mücadele zorlaşıyor! Eskiden sadece Türkiye ve Azerbaycan takımlarının yer alabildiği PBST Arena organizasyonlarında, artık TAM Game servis bölgesindeki toplam 35 ülke ve yabancı liglerden gelen katılımcılar ile daha da fazla ülkeden farklı rakiplerle karşılaşabilecekler. Peki bu sistemde yer almak isteyen takımlar ne mi yapmalı? Çok basit, sadece gerekli kayıt formunu doldurarak takımınız bu arenada yer alabilir. PBST 2017 - 4. Sezon, 1. Arena Turnuvasına kayıt olmak için: ****/2017-4_Arena-Kayit

    PBST Nedir?
    PBST, Point Blank TAM servisinde bulunan oyuncular için düzenlenen resmi ve bölgesindeki en prestijli Online MMO FPS Takım Turnuvasıdır. PBST'nin açılımı Point Blank Sezon Turnuvasıdır. Bir yıl boyunca toplamda 4 sezon vardır, yani her 3 ayda sezon yenilenir. Sezonların adlandırılması Yıl-Sıra şeklinde yapılır, yani 2017 yılının 4. sezonuna verilen ad, PBST 2017 - Sezon 4 olur. PBST 2017 - Sezon 4, Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca oynanacaktır. PBST'nin organizasyonlarına ağırlıklı olarak Türkiye ve Azerbaycan'dan takımlar dahil olur ama bu organizasyonlarda aynı zamanda Avrupa, Orta Doğu, Doğu Akdeniz ve Kuzey Afrika Ülkelerinden takımlar da yer alır. Kısacası PBST geniş bir bölgeyi kapsamaktadır.

    Sadece 2017 yılı boyunca, toplamda 3 farklı sezon organize edildi ve bu sezonlar kapsamında toplamda 8.532 farklı oyuncu bir çeşit ödül kazanmayı başardı. Bu oyuncular arasında toplam 200'ün üzerinde farklı oyuncu nakit para ödülü ve 1.000'in üzerinde oyuncu ise oyun içi nakit para birimi kazanma başarısı gösterdi. PBST 2017 kapsamında, tüm organizasyon ve aktividelerde dağıtılması planlanan ödülün geriye kalan kısmı 100.000 TL değerinde Sezon-4'te dağıtılacak ve bu ödülün kazanmak isteyen kullanıcılar sadece bir kayıt formu kadar uzakta.

    Bu ödüllerin yanı sıra, PBST'nin tüm kategorilerinde yer alan takımlar bir çok farklı avantajdan yararlanırlar. Bu takımlar sadece turnuva oyuncularına verilen özel silahlardan faydalanabilir, hatta bu takımlar arasından en başarılı ilk 4 takıma tam teşekküllü turnuva hesabı sponsorluğu verilir. PBST aynı zamanda bu bölgedeki takımlar için Uluslararası Point Blank Turnuvalarına geçiş kapısıdır. Point Blank'in 1 yıl içerisinde düzenlenen 2 adet büyük çaplı uluslararası turnuvası mevcuttur. PBWC, yani Point Blank World Challenge en iyi Point Blank milli takımlarının mücadelesidir. Her yıl ilk bahardadüzenlenir ve toplamda 50.000$ nakit para ödülü vardır. PBIC, Point Blank International Champinosihp her yıl düzenlenen bir dünya şampiyonasıdır. Tüm Point Blank milli takımları bu turnuvada mücadele eder ve küresel olarak en iyi takım bu turnuvada belirlenir. PBST demek, sonuna kadar rekabet, en iyilere karşı mücadele ve bayrağını uluslar arası arenada sallandırma şansı demektir!

    PBST Kaç Kategoriden Oluşur ve Farkları Nelerdir?
    PBST Üst Ligler: Sadece açık kategoriden eleme ile terfi edilebilir.
    1) Masters Lig
    2) Süper Lig

    Lig Yükselme Elemeleri: Açık turnuvalarda başarı elde eden takımların üst lige yükselmeden önceki son sınavları
    1) Arena Finali

    PBST Açık Turnuvalar: Tüm takımlara açık ve ücretsiz.
    1) Rekabet Arenası

    Rekabet Arenası
    PBST'nin Türkiye, Azerbaycan, ORta Doğu, Avrupa ve Kuzey Afrika bölgelerindeki açık turnuvasıdır. Açık turnuva demek, katılımı ücretsiz ve takımlar için bir kısıtlaması olmayan, açık kayıt turnuva demektir. Arena kayıtları tamamlandıktan sonra, 2 hafta boyunca eleme maçları atılır ve elemelerden sonra geriye kalan 8 takım Arena Finaline katılım hakkı kazanır. Arena Finali öncesinde, sezonluk Arena Turnuva Serisi düzenlenir ve toplamda 24 takım Finallere katılım hakkı elde eder. Yani takımların katılmak istedikleri finalden önce tam olarak 3 şansları bulunur.

    Arena Finalleri
    Rekabet Arenası Finalleri, haftalık turnuvalar oynandıktan sonra yani, sezonun sonuna doğru düzenlenir. Haftalık turnuvaların ardından belirlenen takımklar final maçlarına tabi tutulur. Bu final maçlarının amacı gelecek sezon Üst Liglerde yer alacak takımları belirlemek içindir.

    PBST Arena Finalleri Ödül Dağılımı:
    1. Takım 750.000 NG 250.000 NG değerinde ekipman
    2. Takım 500.000 NG 100.000 NG değerinde ekipman
    3. Takım 300.000 NG 150.000 NG değerinde ekipman
    4. Takım 300.000 NG 100.000 NG değerinde ekipman
    5-8 100.000 NG 150.000 NG değerinde ekipman
    9-16 - 150.000 NG değerinde ekipman

    PBST 2017 - Sezon 4 Arena Turnuva Seyri:
    1- Arena 1. Turnuva (Süre: 2 Hafta)
    2- Arena 2. Turnuva (Süre: 2 Hafta)
    3- Arena 3. Turnuva (Süre: 2 Hafta)
    4- Arena Finali (Süre: 1 Hafta)

    PBST Üst Ligler
    Point Blank TAM servisinin en iyi 64 takımı bu liglerde yer alır. Üst Ligler kendi içinde 2 kategoriye ayrılır; Masters Lig ve Süper Lig. Masters Lig, adından da anlaşılacağı gibi, usta profesyonellerin bulunduğu ligdir. Masters Lig takımları, sezon başında yapılan sıralama maçları sonrasında dereceye giren 3 takım, bir önceki sezonun Süper Lig Finalinde dereceye giren ilk 3 takım ve bir önceki sezondan ilk 10 sıradaki takımlardan kurulur. Bu takımlar Masters Lig mücadelelerinde galibiyet başına nakit para ödülü kazanır. Bu takımlardan geriye kalan takımlar ise Süper Lig sistemi içerisinde başarı seviyelerine göre 4 gruba ayrılır. Süper Lig takımları da, Masters Ligde olduğu gibi 4 hafta boyunca aralarında maçlar atarlar ve lig sıralamasına göre sezon sonunda Süper Lig Finaline kalma hakkı kazanırlar. Aynı zamanda Süper Lig takımları lig maçları boyunca kazandıkları her galibiyet için NG (oyun içi para birimi) kazanırlar. Süper Lig gruplarında son 4 sırayı alan toplamda 16 takım ise Süper Lige veda eder ve gelecek sezon Rekabet Arenasında mücadele eder.

    Süper Lig Finali
    Süper Lig sonucunda gruplarında ilk 6 sırayı alan 24 takım Süper Lig Finaline yükselir. Bu finalde takımlar nakit para ödülü için mücadele etmeye başlar.

    Süper Lig Finali Ödül Dağılımı:
    1. Takım 1.500 TL
    2. Takım 1.000 TL
    3. Takım 500 TL
    4. Takım 500 TL

    PBST Online Final
    PBST Online Final, lig süreci sonuçlandıktan sonra üst liglerdeki takımların PBST Final'ine (Offline) kalmak adına karşılaştığı 32 takımlı online finaldir. Aynı zamanda 1 PBST sezonunun online evresinin son karşılaşmalarıdır. PBST Online Finaline, tüm Masters Lig takımları, Süper Lig grublarından ilk 4 sırayı alan takımlar ve MENA Liginden 4 takım olmak üzere toplamda 32 takım katılır. Bu final mücadelesinde son 4 takım direkt olarak PBST Büyük Finaline katılım hakkı kazanır.

    PBST Final
    Bulunduğu sezonun son resmi maçlarının oynandığı ve sezonun şampiyonunun belirlendiği kapanış etkinliğidir. Turnuva merkezleri veya Büyük Sahneler önünde düzenlenir. PBST'nin en iyi 8 takımının 1 gün boyunca kıyasıya mücadeleleri sonucunda, sadece 1 takım şampiyonluk kupasını evine götürebilir.

    PBST Büyük Final Ödül Dağılımı:
    1. Takım 10.000 TL
    2. Takım 5.000 TL
    3. Takım 2.500 TL
    4. Takım 2.500 TL

    PBIC ve PBWC
    İlk olarak, PBIC. Dünyanın en iyi Point Blank Takımlarının katıldığı, bir dünya kupasıdır. Bu arenada Point Blank servisi veren bütün dünya ülkeleri milli takımları ile katılır. Her sene farklı bir ülke veya kıtada yapılan turnuva milyonlar tarafından takip edilir ve 100.000$ ödül dağıtılır. PBWC ise yine PBIC gibi uluslararası bir turnuvadır yine en iyi ülkelerden en iyi Point Blank takımları katılır. 50.000$ ödül havuzu olan bu turnuva her yıl ilk bahar aylarında gerçekleşir.

    Bu mücadeleye dahil olmak istiyorsan, hemen ücretsiz kaydını tamamla:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsdNC6MlFJGFofqDaCeNlpRgGy97_fjzcWSEUrLfFv5ZyG8A/viewform

    Takımını kur, kaydını gönder, adını en iyiler arasına yazdır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaykizilbuga -- 13 Ekim 2017; 22:55:44 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.