Şimdi Ara

Hevesle aldığım BF4'ten zevk alamıyorum :S (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bf4 grafik anlamında epey iyi bf3e görede daha iyi fakat frostbite engine lanet gibi bi türlü sorunları bitmiyor
  • üzücü bir durum para için bu kadar erken ve hatalı bir oyunu piyasaya sürmeleri hakaret gibi.
  • avianca kullanıcısına yanıt
    up
  • Esas suçlu EA. Ghosts çıkıyor diye Dice' a baskı yaptı haliyle oyun böyle çıktı. İnsan yapımı değil mi sonuçta hıamına. Mükemmellik aramak saçma. Tabiki bu sıkıntıların çoğu giderilir zaten
  • Aslında oldukça önemli bi bug daha var elbet fark edipte adını koyamamış arkadaşlar vardır, olay düşmanın mermi yediğinde devreye giren animasyon, bf3'te tadındayken bf4'te gerçekçilik adına b.kunu çıkartıp karakteri secdeye kadar götürmeleri... tamam gerçekçi olsun eğilsin varsın secdeye kalksın ama arkadaş o iş siper arkasında sadece kafası gözüken bir düşmana olunca yediği mermide animasyon olarak eğilip üstüne üstlük sen onu göremezken o vaziyette seni görüp seni vurabilmesi o kadar uyuz ediyor ki... Bununla da kalmıyor %100 eminim o animasyon esnasında çok kısa bir süre için immortal oluyor yani animasyon belli bi noktasına kadar herifi öldüremiyorsun ve seni öldürüp kendi de ölüyor gelen ekranda bakıyorsun ki herif bizi 1 health le öldürmüş. kesinlikle başına gelen arkadaşlar vardır özellikle 800RPM üzeri atış hızı yüksek silahlar ile oynandığında çok fark edilir durumda, ben FAMAS'la sürekli TDM oynuyorum ve ortalama 200 ticket bir oyunda en az 4 5 defa karşı karşıya kaldığım rakibim 1 health ile beni öldürüyor ve kendide ölüyor. insana saç baş yolduran rezalet bi durum acaba olayın ne kadar farkındalar.

• Battlefield 3'te bile ufak buglar var ki Battlefield 4'tekilerin giderilmesi bile zaman alıcaktır muhtemelen. COD'da bug göremezsiniz ama. Adamlar her sene yapıyor oyunda bi' aksaklık yok. Ben cod1 haricinde her cod'u oynadım hepsini toplasan bf3'teki buglar kadar etmez yalan olmasın...
  • Performans sıkıntınız varsa sorun sizdedir kesinlikle.Bende performans olarak hiçbir sorun yok. Ne donma ne takılma her şey ultrada yağ gibi akıyor oyun.

Ama gel gelelim şu karakterin oraya buraya takılması, araçların yerlere saplanması (yıkılmış ağaçların köklerine LAV yapıştı bir kere), seslerin bir anda gitmesi, adamın boğazına bıçağı sapladığım halde adamın dönüp beni bıçaklaması ve benim ölüp o boğazını kestiğim adamın oyuna devam etmesi, uçağın havada asılı kalması, serverda 10 kişilik boş yer olduğu halde beni sıraya sokması.

O gün pencereye el bo(n)bası attım, cam kırıldı ama bonba içeri girmedi, tekrar geri kafama düştü. Beynim parçalandı. Bu belki bir bug olmayabilir. Ama oldu yani. Ayrıca RPG ile nişan alıp ateşledim. Nişan aldığım yerin 70 derece soluna gitti roket. Utanmasa 180 derece sapma olacak.

Tank kullanıyorum, tank birden ters döndü ve gitmeye devam etti, sonra tekrar düzeldi.

Daha neler neler oldu da aklıma gelmiyor.

• Hatalar zamanla çözülür, performans anlamında oyuna sorunlu denemez. Takım oyunu hissi BF 4'de daha iyi, bende tam aksine BF 3'den daha fazla zevk alıyorum.
  • -ToLGaHaN- kullanıcısına yanıt
    Yuk bindigi icin isinmasi normal ama cok asiri bir deger aliyorsan sogutucunu degistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyunu alıcam en iyisi 1-2 ay daha beklemek hem sorunlar giderilir .hemde Premium paket çıkıcakmış ucuza .
  • bende çoğu sorun çözüldü tabi bazen map değişirken atmalar oluyor onuda kısa sürede çözerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

Bu gibi buglardan her konuda en az birkez neredeyse bahsediliyor. Doğru, ama biraz sabretsek. Ben BF3'ün başlarını hatırlıyorum.. Neydi o öyle. Update ile çözülebilecek basit sıkıntılar bunlar. Tabii ki giriş hataları hariç.

battlefield 3 ün çıktığı zaman öyle 1 kaç bug dışında dehşet buglar yoktu bir kere.
  • Şu BF4, bütün oyun oynama şevkimi kaçırdı. Sırf bu oyun için bilgisayar parçalarımı yenilemiştim ama şimdi keşke paramı harcamasaydım diyorum. Bir serverda en fazla 15 dakika oynuyorum. Bazen 5 dakika sonra çıktığım da oluyor. O kadar sıktı yani. Belki ek paketler zevkli olur orası ayrı. Ghosts ise çok basit. Oyunda fizik mizik hiçbir şey yok. Sadece Single oynadım hikayesi güzel ama Battlefield'daki Levolution'a alışınca oynanış ve grafikler çok basit geliyor.
    Hiçbir oyun zevk vermemeye başladı artık. Bilgisayarımı satmayı bile düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Tam 1 ay öncesinden oynamak için sabırsızlandığım ve sırf ultra'da oynamak için yeni ekran kartı aldığım Battlefield 4'ten zevk alamıyorum :S Sanırım sebebi DICE'ın bize bozuğa yakın bir oyun vermiş olması. Oyundan atmalar ben de pek olmuyor ama şu bug'lar ve lag'lar beni çıldırtmaya başladı! Mesela silahı çevirince bazen saliselik bir donma oluyor ve oyunun bütün zevki gidiyor. Ekran kartımdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü FULL HD Ultra'da bile AA kapalıyken çok rahat oynuyorum. Ayarları biraz düşürsem bile laglar devam ediyor. Çoğu kişi şikayetçi bundan.

Bug'lardan bahsedeyim; Lancang Dum bölümünde çevredeki sesler sürekli gidiyor. Araç sesi, koşma sesi ve haritanın kendi çevresel sesleri gidiyor, sadece silah sesleri ve asker konuşmaları duyuluyor. En sevdiğim mod olan Obliteration'da da bomba suya düşünce bir anda havada beliriyor sonra başka yerde konumlanıyor. Helikopter kullanırken biri patlattı ve binaya çarptın diyelim, killcam modunda o anlık görüntü hareketli şekilde parçalara bölünüyor. Bunun gibi bir kaç bug daha var.

Oyunun grafikleri ve patlama efektleri ise BF3'e göre güzel ama çok da bariz bir fark yok açıkçası. Ayrıca silah sesleri birbirine benziyor.

Uzun lafın kısası BF4 beni hayal kırıklığına uğrattı. Şu hataları ne zaman düzeltirler bilmiyorum ama soğuttular oyundan. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum.

Aynen haklısın ama DICE bi' yama çıkaracağını söyledi.Ben de çok nadiren karşılaşıyorum ama yine de rahatsız edici bir durum.Bence en iyisi konsolda oynamak (PS4).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.