Şimdi Ara

HESC Draws hk (Sihirdar Vadisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578307375596541&set=pb.371772156250065.-2207520000.1389706762.&type=3&theater

Bu resimdeki paylasılan karakter bana ait.Yazdıklarını okursanız zaten nasıl bir ergen oldugunu anlarsınız paylaşan arkadaşın.Son oynadıgım karthus maçında bu arkadas botta 2v1 oynayıp lane'i kaybedip bana flame yapmaya basladılar halbuki takımımdaki ezreal 8k damage atmasına ragmen ben 32k damage atmısım ayrıca açılan konuda 5v4 oldugu soyleniyor ancak oyun 5v5'idi.Lolking profilim aşağıdadır.Bu nasıl bir karaktersizliktir dediği cümle aynen şöyle '37k onunde rezil edecegim hepsi benim emrimde' 'seni yaratanı s...' bu sayfayı takip eden varsa bu bilgiler aklında bulunsun.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1192512#matches/74535852

Edit:Konuyu açan kişi aldığı olumsuz tepkiler karşısında silmiş resmi tekrar söylüyorum şu karaktersiz insanlara saygı duymayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feijoawi -- 14 Ocak 2014; 15:48:17 >

• Yararli konu tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
    İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
    İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.

Resmi silmiş alsaydım keşke SS.Aksama elimdeki ettiği küfürlerin SS i var onları paylasacagım.Takip ettiğiniz sitenin admininin nasıl biri oldugu öğrenmeniz amacıyla.Gerçi o sayfayı takip eden 10-17 yaş arası gençlik sanırım.
  • Takip.
  • Hangi sitenin admini bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.