Şimdi Ara

Hesap Taşıma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben league of legends i sezon 2 den beri oynamaktayım. Şuan Diamond 5 (64LP) liginde maini support olan ve sürekli support oynayan bir oyuncuyum. Yaşım 26 sezon 2 den bu yana oyun bilgim ve tecrübemin geliştiğini düşünüyorum. Malumunuz maini support olan her oyuncunun sorunu bende de mevcut; ne kadar iyi oynarsan oyna yanındaki ya da takımın yüzünden kaybetme sorunu. Açıkçası ben bulunduğum ligden daha üst seviyeleri kaldırabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum ve tr de ilerleme kaydedemediğim için sizlere bu konuyu danışmak istedim.
    Daha önce ya da halen EUW sunucusunda oynayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim yeni sezon için hesabımı taşımayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç şey var.

    1- Euw geçtiğimde solo dereceli oyunlarda Tr den daha iyi bir deneyim yaşayabilir miyim?
    2- En önemlisi bu sanırım ping açısından sorunlar oluyor mu? Eğer geçtiğimde ping sorunu yaşayacaksam hiç düşünmeyeyim.
    3- Oynayan bir arkadaştan aldığım bilgiye göre oranın da plat ve elmas ligleri tr den pek farklı değil sadece elmas 1 ve üzerinin iyi olduğunu söyledi ve geçmemi önermedi. Siz neler söylersiniz?

    Bu sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim...







  • 1-Aslında hayır arkadaşınında dediği gibi (3. Sorunun cevabıda burada) kanser veya autofill bir adc gelme olasılığı yine aynı o yüzden daha iyi bir deneyim yaşamak istiyorsan oradaki takım savaşlarında farkını mutlaka konuşturman gerekir çünkü kaç supportun yaptığı tek bir hareketle değişen takım savaşları gördüm ben oradaki bayağı efsaneydi yani.

    2-Oyunu wi fi üzerinden oynuyorsan çok sık olmasa bile arada bir hafif ping yükselmeleri yaşarsın (pingin 65-75 arası olur) çok hafif bir gecikme hissedebilirsin şayet ilk defa oynuyacaksan ama onu ilk oyunda kolaylıkla atarsın fazla sıkıntı yaşamazsın. Şayet ethernet kablosu kullanıp oynuyorsan teknik arızalar haricinde veya sunucuda sıkıntı olmadığı taktirde 60 ping temiz ve sabit alabilirsin
  • Hocam cevabın için teşekkür ederim. Ping anladığım kadarıyla çok sorun olmayacak ancak oyun deneyimi için çok da bir şey farketmeyecek. Şimdilik yeni sezonu TR de geçireyim o zaman bakalım zaman ne gösterecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anooo06

    Hocam cevabın için teşekkür ederim. Ping anladığım kadarıyla çok sorun olmayacak ancak oyun deneyimi için çok da bir şey farketmeyecek. Şimdilik yeni sezonu TR de geçireyim o zaman bakalım zaman ne gösterecek.
    Cevabını şimdi gördüm kusuruma bakma önemli değil. İleriki dönemlerde Tr de en kötü grandmaster seviyesine geldiğinizde lig değiştirmenizi öneririm iyi bir oyun kalitesi için
  • anooo06 kullanıcısına yanıt
    Eğer TR serverindeki küfür sataşma vs hoşuna gitmiyorsa yani oyunları kaybetmekten değil de küfürden milletin oyununa bakmayıp birbirlerine sataşmasından dem vuruyorsan abi weste geç herkes oyununa bakıyor öyle pek laf yapan görmezsin hiç görmezsin değil ama çok daha az görürsün en azından oyun oynadığını bilirsin.Ben low eloyum ama west trye bin basar her konuda eğer solo oynuyorsan weste geç kafanı dinle arkadasın varsa trde kalabilirsin.

    TR 19 ping west 56 ping ile oynuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 26 Ekim 2018; 15:7:31 >
  • Arkadaşlar denemek için euw geçtim ancak wifi den bağlandığım için 76 civarı pingle oynadım ve pek alışamadım biraz hareketler yavaş gibi geldi bi ara çok kısa süreliğine 1000 ping e çıktığını gördüm ve tr de devam etmeye karar verdim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.
  • Yedek çar açıp bakabilirsin pinge 50-60-70 arası alırsın ping
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.