Şimdi Ara

Hesap Tanıtımı. Satılık Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün açtığım konu nedeni belirtilmeden silindiği için. Bu konunun tamamen kopyası şeklinde açacağım. Bakalım bu seferde silinecek mi?

Arkadaşlar öncelikle trollemezseniz sevinirim. Hesap satılık değil sadece sizin gözünüzde değerini ölçmek istiyorum, o kadar. Adminler silmezse sevinirim.
    Siz bu hesaba kaç verirdiniz veya sizde olsa kaça satardınız ? Değeri nedir size göre...

Elmas çerçeve var. Şu an Elmas 2-50 Lp. W/L hem ranked hem normal iyi. 39 tane ekstra sihirdar simgesi var.
    Kostümler:
     Hesap Tanıtımı. Satılık Değil

17 rün sayfası ve oldukça fazla rünü var.

Olmayan Şampiyonlar:
    Braum-Draven-Evelynn-Fiora-Galio-Gragas-Heimerdinger-Kassadin-Lucian-Malzahar-Miss Fortune-Mordekaiser-Nami-Olaf-Poppy-Quinn-Rammus-Rumble-Shaco-Sion-Skarner-Trundle-Tryndamere
    Twitch-Urgot-Vayne-Vel'koz-Viktor-Volibear-Warwick-Xerath-Zilean-Zyra.

Teşekkürler şimdiden yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyBeard -- 17 Temmuz 2014; 21:28:14 >

• Haydut sivir yok çöp
  • hesabım ne kadar eder konuları sıktı artık la yeter
  • bi biskrem versem
  • Fiyat düşürenlere bakma. Diğer moba oyunlarına hatta rpg oyunlarına göre daha piyasası olan oyun. Boost fiyatları da aşikar. 300 350 arası cok rahat satarsın ama fiyat yükseltmek daha iyi olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyon listen çok az. benim buna benzer bir hesabım var. bendeki skinlerin toplamı 105 tane. Seninkilere göre daha çeşitli ve pahalı. Yani benimkisi ile benzer bir fiyat biçsem bende 400-500 arası bir şey derdim.
  • 300 eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı valla Snowdown Showdown'un tamamı olsa fiyatı rahat 2 ye katlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.