Şimdi Ara

Hesap Silmek İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr'den euw'e geçicem ama euw'de önceden açtığım aynı nickte bir hesap daha var bu hesabı nasıl silebilirim

• Yok galiba öyle birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supportla konuş iyi birine denk gelirsen halleder
  • tr'ye attım euw deki hesabın için elimizden birşey gelmez deyip başından saldı adam.euw yazıcam ama ingilizcem okadar iyi değil.
  • account silinmesi durumunda summoner name boşa çıkmayabilir, nick değişimi gerekir bence. ama onu da yaparlar diye düşünüyorum account level 1 falansa sıkıntı yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

tr'ye attım euw deki hesabın için elimizden birşey gelmez deyip başından saldı adam.euw yazıcam ama ingilizcem okadar iyi değil.

Dear support,
    I created one account in EU West.This account name is........(Hesabın ismi). After that I joined TR server and I created other one account. This account name is same as West's account name so this account name is ......(TR'de hesap ismi,zaten aynısı). And now I want to transfer West from TR. But I have already used this account name and I don't want change my account name. Can you remove my first account (in west). I hope you will help me

Edit: kendim yazdım, hata varsada kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 14 Mayıs 2013; 23:42:45 >
  • belli bir yılı doldurunca nickini başkası kullanabilir diye mail falan geliyor ama. oda senin işine yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

tr'ye attım euw deki hesabın için elimizden birşey gelmez deyip başından saldı adam.euw yazıcam ama ingilizcem okadar iyi değil.

Dear support,
    I created one account in EU West.This account name is........(Hesabın ismi). After that I joined TR server and I created other one account. This account name is same as West's account name so this account name is ......(TR'de hesap ismi,zaten aynısı). And now I want to transfer West from TR. But I have already used this account name and I don't want change my account name. Can you remove my first account (in west). I hope you will help me

Çok sağol işime yaradı

• account ismi diye yazarsan summoner ismi ile karışır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Dear support,

Çok sağol işime yaradı

ne demek sorun değil :)

@stealthmass ya aynıysa

• bende de aynı problem vardı silemiyorlarmış ama manuel id değiştirir söylersen

• ayni sorun bendede vardi eastte trye gecirdim summoner name aynisi oldugu icin yeni id ve summoner name yazdim sorunsuz sekilde gectim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.