Ona sınırlı hesap açtım ama artık her ne yaptıysa sürekli virüs uyarısı veriliyor.Ayrıca onun hesabını da silemiyorum.Silmeye basıyorum.Dosyaları sil ve kalsın dedim.Bunları denedim ama program donuyor.Onun hesabına girince bir takım uyarılar veriyor PC kapanıyor.
Virüsler ve hesap için ne gibi bir öneri verebilirsiniz bana?
Merhaba. İlk öncelikle demir gibi sabır lazım. Arkadaşım ilk öncelikle kaspersky.com adresinden internet security yazılımını indir. http://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html
Daha sonra bu programı internetin varsa güncelle. Daha sonra modemi de ayır. Ve direkt programda ayarlara gir. burada temizle seçeneğini seç ve tam tarama yaptır. Eğer virüs silinmez ise bu sefer blokla. Bu programı önerdim çünkü geçen hafta benimde makinemde tam 200 den fazla virüs vardı. Ve hepsini bir kaç yeniden başlatmadan sonra sildi.
Sabırlı olmakta fayda var... Kolay gelsin.
Not: Tamamen virüsler ttemizlendiğinde sistem geri yüklemeyi bir kere kapatın ve sonra tekrar açın. Böylelikle resetlenmiş olacaktır.
Teşekkür ederim.
Deneyeceğim yarın yada pazar günü boş zamanım olursa.
Bir de çok sesli çalışıyor PC.O konuda bir şeyler yapılabilir mi?Bir arkadaşım tozlanmıştır aç temizle dedi ancak bu gerçekten işe yarar mı yoksa hiç uğraşmayacağım.
recovery yap
malwarebytes anti-malware kur güncelle tarat, daha sonra da combofix i dene, combofix haricinde diğer taramaları antivirüsle taramaları da birkaç kez bilgisayarı kapatıp arka arkaya dene, ayrıca güvenli kipte de taramaları yap
Öncelikle güzel bir antivirüs ile tarama yapman lazım. bunun için panda 2010 antivirus (internet security değil) indirip kurabilirsin güncelleme yaptıktan sonra bilgisayarı güvenli kipte açıp virus taraması yap. Exe'lerim önemli değil uçsa da bişey olmaz diyorsan kaspersky ile de tarama yapabilirsin