Şimdi Ara

Hesap satma hk duyarlılık lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yaz 4.9k lık hesap satmıştım.Sonra ti bittikten sonra kasmak zor olduğundan arkadaşın 3.8k lık hesabını devraldım ve 4.5 k max çıkarttm şu an 4.3 k civarında geziyorum sadete geleyim oynadığım son 5 oyundur takımımda ciddi anlamda berbat oyuncular gelmekte.Yani benim dotayı yeni öğrettiğim arkadaşdan daha beter performanslar görüyorum bu adamın bu seviyede oynaması imkansız.Muhtemelen 5k lık bir hesap satın aldı ve gittikçe düşüyor mmrsi.

    Demem o ki arkadaşlar bu işin cılkı çıkacak gibi yakın zamanda ilk başlarda pek etkisini hissetmiyordu ama gelişen trade sistemi ile 5k lık oyunlarda -en son yazın 5klarda oynamıştım eski hesabımla, o zamanlar böyle bir şey yoktu ama şu an muhtemelen 5k da daha fazladır böyle olaylar zira satışlar genelde 5k üzerinden yapılıyor- 1k lık 2k lık adamlar görmemiz çok muhtemel.
    Dota oyuncları olarak hesaplarımızı satarken daha duyarlı olalım lütfen.



  • bunu söyleyen aynı zamanda şunuda söyledi "Bu yaz 4.9k lık hesap satmıştım."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilanth

    bunu söyleyen aynı zamanda şunuda söyledi "Bu yaz 4.9k lık hesap satmıştım."

    Öz eleştiri maksatlı yazdım arkadaşım.Yazmayadabilirdim onu.Yaptığım işten dolayı pişmanmısın diye soracak olursan ? değilim... yol parasını çıkartmıştım.Zaten tanıdığa verdim orası ayrı konu.Sadece bir serzeniş bu konu.
  • Hesabınızı nasıl satıyorsunuz ya, steamda hesap satmak yasak bildiğim kadarıyla. LoL gibi değil. Steam supporta gizli soru/kredi kartı bilgileri verildiği taktirde sonradan değişebilen tüm bilgiler (mail dahil) sıfırlanıyor ve sahibine iade ediliyor hesap. Ki hesap satanlardan da nefret ediyorum, onların yüzünden 3,5-4-5k larda saçma sapan adamlar oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.