Şimdi Ara

Hesap satarken veya alırken güvenliği nasıl sağlayabiliriz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Hesap satarken veya alırken güvenliği nasıl sağlayabiliriz?
    Forumda oldukça uygun fiyata oyun alışverişi yapılıyor ve bu gerçekten çok güzel. Ben de yeni yeni öğreniyorum burayı. Fakat aklıma takılan bir soru var. Diyelim ki ben primary veya secondary olarak birine hesabımı paylaşmak için satış yapabiliyorum. Fakat hesabın güvenliğini nasıl sağlıyoruz var mı benim bilmediğim bir detay? Satın alan kişi mail ve şifreyi kullanarak hesabı kendi üstüne alamaz mı? Bunun bir önlemi var mı? Yardımı olabilir misiniz? Konu yanlış yerde ise çok çok özür diliyorum...

Edit : Şuan aklıma geldi diyelim ben hesabı paylaştım secondary veya primary olarak biriyle. Ve kişi şifreyi değiştirdi psstore'da. Sonuçta mail bende olduğu için şifreyi yine sıfırlayabilirim sanırım değil mi? Cevabı sorunun içinde gibi oldu :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 10 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hesap alirken de satarken de üyenin profiline girip Referanslarina bakacaksin.Bu tamamen güvene dayali bir olay.Mesela ben şahsen senden birşey almam şuan neden ? Çünkü yeni üyesin ve referansin yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NightWolker kullanıcısına yanıt
    Tamamen güvene mi bağlı yani olay? 400 liraya aldığım bi oyunu 40 lira secondary hak verirken çaldırmak istemem çünkü. Başka herhangi bir güvenlik sistemi yok mu acaba 🤔

• MustafaAyaz3223 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte bakacaksin adamin profiline ne yorum yazmislar ? Alisverisleri nasil ? Her önüne gelene satarsan hesap haklarini çalarlar tabi.

• NightWolker kullanıcısına yanıt
    Yok yine mantıklı değil ya bu şekilde teşekkür ederim yorumun için :)

• Örnek veriyorum bazi ilanlara bak , sadece referansli üyeler yazsin tarzinda ilanlar göreceksin.Hesap alirken de satarken de risk teskil ediyor.

• MustafaAyaz3223 kullanıcısına yanıt
    Hesabı sen açmadıysan yapacak bişeyin yok. Hesabı açana ulaşmaya çalışırsın anca oda bulabilirsen. Kısacası arkadaşında dediği gibi tamamen güvene dayalı bir olay hesabı sen açmadıysan. Burda sürekli al sat yapıyosanda her hesabı sen açamazsın zaten. Diğer türlü para yetişmez. Kısacası arkadaşında dediği gibi tamamen güvene dayalı bir olay. Referanslarına bakacaksın öyle alacaksın. Satmayacağın veya çok uzun süre sende kalacak hesabı sen kendin satın alıp diğer hakkı başkasına satacaksın yada o hesabı yeni açandan almaya çalışacaksın ki muhattabın olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.