Şimdi Ara

Hesap Numarası Hangisi Yardım Pls --.-.-.- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
213.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jijimm

Hesap Numarası Hangisi Yardım Pls --.-.-.-

16 haneli olan kart numarasıdır..

İşaretledigim yer hesap numarasıdır..

Belki biraz geç bir cevap olacak ama işaretli yer sizin müşteri numaranız oluyor .Hesap numarası ise o işaretli yer vede sağındaki solundaki rakamların tümü

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

@Jijimm baktım merak etme

Şimdi illa resim mi çekip koymamı istiyosun ara bankayı sor 7/24 müşteri hizmetleri var

İşaretledigim yer hesap numarası hemen solundaki 4 rakam şube kodudur adım gibide eminim

valla onu bunu bılmem ben kendı bankamınkını bılıyorum onumde hesap defterım ve kartım duruyo. senden resım cekmenı fln beklemıorum zaten relax ol

Benimde önümde hesap cüzdanıyla kart duruyo.."Relax" yerine rahat olsam..

He ben bu arada ziraat bankası kartını söylüyorum...

tartısmak ıstıosun bellı sen ama hıc kusura bakma neyse ben konuyu acan arkadasa yardımcı olmak ıstemıstım . oda kesın bılgıye bankayı arıyarak ulasır .

zırrat bankasınada baktım hesap numarası senın dedııgn yer degıl dostum. hesap numarası hesap defterınde yazıyor sadece alttakı ufak yazan numara hangı sube olduugunu gosterıo onun dısındakı numaralar kart numarası

Fena kapak olmuş arkadaş The last kapak diyebiiliriz :D

• Havale yaparken sorun yaşamıştım çözdüm, belki bir faydası olur diye yazayım dedim.Banka kartının üzerinde hesap numarası yazan kısmı kullandığınız zaman hiç bir sorun yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.