Şimdi Ara

HESAP AKTARIMI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Tr de bulunan hesabımı eu west yada na aktarıcam hesabı aktarırken herşey geçiyormu geçenler geçmiyenler nelerdir acaba birde westmi önerirsiniz na mı hangısınde pıng sorunu olur bu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırım

• yokmu yardımcı olcak
  • westte pingin accık artar xD
    Kostümmlerin geçmez
    öyle işte böyle
  • NA da oynayamazsın pingden
    Westte ping hemen hemen aynı oluyor,arkadaş listen sıfırlanır nickinde türkçeye özel karakter varsa veya westte aynı nickli bir adam varsa nickini değiştirmeni ister diğer şeyler aynı kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki geçenler geçmeyenler nelerdir acaba
  • Hocam Kesin bilgiye sahip olan varmı acaba kimide kostumun falan gecmez diyor herşey geçiyormu yani bide ttnet olması ne alaka acaba na için
  • Arkadaşların siliniyor sadece onun dışında herşey geçiyor mmr vesairede 1 maçlık yerleştirme oluyor NA'da ping olabilir ama westte trdekiyle aynı yerde serverları yani ping değişmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdmasd9900

Hocam Kesin bilgiye sahip olan varmı acaba kimide kostumun falan gecmez diyor herşey geçiyormu yani bide ttnet olması ne alaka acaba na için

Kostümler geçer,üstteki arkadaş aklinca trolluyor,nade ping çok olur,sakın geçme.İstersen yeni hesap açıp kontrol edebilirsin,pingin 250den aşağı inmez.

• Anladım hocam herşey geçer diyorsunuz diger maddeleri biliyorum zaten arkadaş listesi 1 oyun atma vb peki kalite acısından na mı westmı dersınız ben trde 55 sabit pingle oynuyorum na da yada westte kac olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdmasd9900

Anladım hocam herşey geçer diyorsunuz diger maddeleri biliyorum zaten arkadaş listesi 1 oyun atma vb peki kalite acısından na mı westmı dersınız ben trde 55 sabit pingle oynuyorum na da yada westte kac olur acaba

Nade 200 civarı,westte 55 civari olur yine,yeni hesap açıp test etmende fayda var,kalite olarak çok yakınlar,yani ayırt edemiyorum ben.Kimi na üstün der,kimi west.

• cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Ayıp oluyor arkadan konuşmak filan.

Benim NA' da da smurf hesabım var 170 - 180 arası ping alınıyor. Ve oyun çok stabil bir şekilde oynanıyor, server kaliteli olduğu için.

Smurf hesap aç dene, öyle karar ver. Bana hak vereceksin zaten.

Adı silahlı olanı kast etmiştim

• Na ya geç ora iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.