Şimdi Ara

Heryöne konuşma + internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    turkcell faturalı kullanıyorum, 600 dakika 30 tl bır yıllık anlaşmam vardı bu ay bıtıyor çok şükür:)
    şimdı bana heryöne konuşma ( 400-500 dakika) ve buna ek olarak internet paketı ( en az 250 mb )
    sms hiç kullanmıyorum ihtiyacım yok.
    bu şartlarda bana önerebileceginiz faturalı yada faturasız , oncelıklı turkcell olmak uzere bır kampanya önerirmisiniz?
    turkcell kalite hızlı ama fiyat pahalı , ben bütçe olarak 20-30 tl yi geçmesem iyi olucak.
    turkcell olmadada avea yada vodofane geçebilirim uygun bir tarife bulubilirsem.

• 14 senelik trcelli olarak ben de aynı dertten muzdaribim.bugune 6.9tl sabit ücretli genc tarife ile geldim bi şekilde.artık 150dk civarı konuşma ve 1gb internet olan bi ucuz tarife arıyorum.trcellde bulamazsam avea seç500 geçip 10tlye de sınırsız internet almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell hazırkart

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Gnctrkcll-Ben-Yaptim-500-Paketi.aspx
    içerik : her yöne 250 dakika ve Turkcell’lilerle 250 dakika + 500 mb internet
    toplam: 26 TL

turkcell faturalı,

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Yillik-Abonelik-Kampanyasi-Her-Yone-Paketleri.aspx
    Her Yöne 500 dk.? 25 TL? + 250 mb 9 tl = 34 tl

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/Hepsi-300-Paketi.aspx
    her yöne 300 dakika 300 sms 300 mb internet: 29 tl

Avea ;

S.E.Ç. 500 tarifesiyle ayda 20 TL'ye her yöne tam 500 dakika! +S.E.Ç. Bağlan paketiyle ayda 10 TL'ye SINIRSIZ İnternet!
    toplam : 30 tl

en uygun ve sorunsuzu avea görünüyor ,hiç avea kullanmadım , çekım gucu ıyıymıdır ? ınternetı hızlımıdır vs vs soruları oluşuyor kafamda

• Benimde turkcell heryone 600 dk faturali taahhutum bugun sona eriyor. Ayni arastirmayi yaptim ve turkcell hy 300 dk 300 sms ve 300 mb (29tl) ile avea sec 500 + internet (29 tl) arasinda kaldim. Turkcelde bide 19 tl ye internet var fatura 50 oluyor. Avea hesapli ama sorun yasatmasin turkcell olsun diyo insan. Bilgi alayim diye musteri hiz aradim ordaki kalitede bile trkcell basar nazimiz paramiza gececek anlasilan:)

• Trcell kullananların kafasında hep aynı sorular var.avea iyi çeker mi?internet hızı nasıl? vb... Trcell pahalı ama bir gerçek var ki hala aveanın önünde çekim ve hız olarak.şerrolar da ona güveniyor zaten fiyatlarını daha yüksek tutarken.bu arada ben trcell genç tarifede kalıp 1gb sınırsız int.almaya karar verdim kafamdaki avea soruları yanıt bulana ve daha iyi kampanyalar gelmediği sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 9 Ağustos 2012; 9:56:03 >
  • ben hala bir karar veremedim :)
    vodafone kampanyalarına baktım onda da 35 tl ye
    500 dakıka her yone + 500 sms her yone + 500 mb ınternet var, ama bende andorıd telefon var ınternet çok fazla mb yıyyor,
    yetermı dıye dusunuyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

ben hala bir karar veremedim :)
    vodafone kampanyalarına baktım onda da 35 tl ye
    500 dakıka her yone + 500 sms her yone + 500 mb ınternet var, ama bende andorıd telefon var ınternet çok fazla mb yıyyor,
    yetermı dıye dusunuyorum,

Hattı üzerime almak için Vodafone'dan Turkcell'e geçtim (orijinali Turkcell olduğu için) Geçmişken de "90 günlük paket" e abone oldum. 90 tl karşılığından 90 gün boyunca kullanmak üzere Her yöne 1500dk + 1500 SMS + 1500 mb internet veriyorlar. Aylık 500+500+500 olarak 30 tl'ye geliyor ve aylık kullanım sınırlaması yok, ister ilk iki ay az kullanın son ay çok kullanın vs. Bana en mantıklı Turkcell paketi bu geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    Turkcell bedava internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

merhaba arkadaşlar,
    turkcell faturalı kullanıyorum, 600 dakika 30 tl bır yıllık anlaşmam vardı bu ay bıtıyor çok şükür:)
    şimdı bana heryöne konuşma ( 400-500 dakika) ve buna ek olarak internet paketı ( en az 250 mb )
    sms hiç kullanmıyorum ihtiyacım yok.
    bu şartlarda bana önerebileceginiz faturalı yada faturasız , oncelıklı turkcell olmak uzere bır kampanya önerirmisiniz?
    turkcell kalite hızlı ama fiyat pahalı , ben bütçe olarak 20-30 tl yi geçmesem iyi olucak.
    turkcell olmadada avea yada vodofane geçebilirim uygun bir tarife bulubilirsem.

Heryöne konuşma + internet

35 TL!

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/akilli_kamu.shtml?pagemenu=personell.akillikamu

Seç tarifesindeki internet 1 gb dan sonra hız düşer.

Ayrıca bulunduğum yerde avea 3g hızı turkcellden daha hızlı bizzat test ettim.

• ben aveadan çekenlerdenim illah ettim arkdaşlar teleofn elimde yanımdaki arkdaş arıyor aradıgınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diyor bunu sadece bir defaya mahsus yapmıyor genel itibari ile böyle sorunlar yaşırdım en sonrasında trcell kamu tarafesine seçtim 1000 dk+sms 40 tl yanınada 1gb sınırsır internet 15 tl yani 1000 dk+sms+internet 55 tl oldu ve kalan dakikalar bir sonraki aya devrediyor bence yeterli ve mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsrimE -- 9 Eylül 2012; 11:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsrimE

ben aveadan çekenlerdenim illah ettim arkdaşlar teleofn elimde yanımdaki arkdaş arıyor aradıgınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diyor bunu sadece bir defaya mahsus yapmıyor genel itibari ile böyle sorunlar yaşırdım en sonrasında trcell kamu tarafesine seçtim 1000 dk+sms 40 tl yanınada 1gb sınırsır internet 15 tl yani 1000 dk+sms+internet 55 tl oldu ve kalan dakikalar bir sonraki aya devrediyor bence yeterli ve mantıklı

Herkes kamu da mı çalışıyor arkadaş ?
    Bir biz geçemedik şu kamu tarifelerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

quote:

Orijinalden alıntı: EsrimE

ben aveadan çekenlerdenim illah ettim arkdaşlar teleofn elimde yanımdaki arkdaş arıyor aradıgınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diyor bunu sadece bir defaya mahsus yapmıyor genel itibari ile böyle sorunlar yaşırdım en sonrasında trcell kamu tarafesine seçtim 1000 dk+sms 40 tl yanınada 1gb sınırsır internet 15 tl yani 1000 dk+sms+internet 55 tl oldu ve kalan dakikalar bir sonraki aya devrediyor bence yeterli ve mantıklı

Herkes kamu da mı çalışıyor arkadaş ?
    Bir biz geçemedik şu kamu tarifelerine

o da doğru

• faturalı genelde pahalı oluyor,
    bende kamu çalışanıyım ama 55 tl lik türkcell kamu tarifesini kendim yaptım, şöyle ki;
    30 TL kontör yükleyince 1000 SMS heryöne+100 MB internet hediye geliyor,
    Tarifen GençTurkcell olduğu için her yöne 15 dk. sı 41,5 kr a konuşabiliyorum,
    25 TL ye heryöne 100 TL veren nar yapıyorum, 19 TL ye de 1 gb sınırsız internet alıyorum işimi fazlasıyla görüyor.
    Özetlersek eğer;
    30 TL yüklemeyle 1000 SMS+100 MB internet, 25 TL yi heryöne 100 TL yapıyorum.
    19 TL ile 1 GB internet
    49 TL oluyor, taahhüt yok, senet sepet yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.