Şimdi Ara

Heryerde oynamaya çalışıyorum ama olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solo mid sup gerçekten çok iyi oynuyorum. Ancak jungle de eğer başta Kil verirsem, iyi gank atamassam , latedede çok görmüyorum . Genelde jungle kha Zix , rengar oynuyorum. Adc olarakta dravene alıştım. Az çok yine oynuyorum. Ama başka bi adc ile çok zorlanıyorum. Mesela jinx aldım. Oynaması bana zevkli geliyor. Yinede karşıdaki adc kadar asla olamıyorum. Farmım az kalıyor vb. Herneyse.

Şimdi sorum şu: her laneye alışmaya mı çalışıyım , yoksa oynayabildiğim lanelerin üzerinde yoğunlaşıp profosyonelleşmeye mi çalışıyım ( ne uzun kelime oldu profosyonelleşmeye :) )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende jung beceremiyorum bu konu hakkında tavsiyesi olan varsa yardım olsun

• Alışıcan mecbur orası ayrı da adc ise mainin orda bi ustalaş. Herşey sırasıyla. Draven ile ustalaşırsan direk tek. Lane Draven ile kolay kazanılır ama tf de o q ları tutman için pozisyonunu ve reflekslerini geliştirmen lazım. Sonra gelsin pentalar.

• Hepsine tek tek alismaya bak. Rankedde takimima gelip " adc oynayamiyorum " dersen doverim.

• Jung oynayamıyorum ne yapıyom nasıl öğreniyim

• lane'm soloyken junga döndü. Zor degıl ama bır zamandan sonra kufurlere alısman gerekecek.

• Iksin maho, hecarim, lee sins bunlarla 3 lvlde fb aldirirsin knk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyi oynadığın rolde oyna canın sıkılırsa sup yap taşıması en zor rol ama taşırsa tam taşır o yüzden sup değişlik yapmak için oyna önerim thresh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.