Şimdi Ara

hertz 13cm hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar megane 2 için orjinal kendi teybi ile çalmak için 13cm hertz hoparlör almayı düşünüyorum okuduğum bir konuda fikrinizi almak istiyorum aklımda iki model var ve fiyatları hemen hemen aynı hetrz dsk 130 comp.yada hertz ecx 130 hangi ürünü tavsiye edersiniz.amfi kullanmayı düşünmüyorum...teşekkürler..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: adiman1972

    iyi günler arkadaşlar megane 2 için orjinal kendi teybi ile çalmak için 13cm hertz hoparlör almayı düşünüyorum okuduğum bir konuda fikrinizi almak istiyorum aklımda iki model var ve fiyatları hemen hemen aynı hetrz dsk 130 comp.yada hertz ecx 130 hangi ürünü tavsiye edersiniz.amfi kullanmayı düşünmüyorum...teşekkürler..



    Anfi kullanmayı düşünmüyorsanız DSK daha iyi bir secim olabilir.
  • amfisiz teyb çıkışı DSK beslemeye yeter mi . 80 w rms teyble beslemek verimsiz olur gibi geliyo. dumanlar tütebilir.

    dsk 165 düşünüyorum comp. JBL 75.4 var
  • PArdon .. ben yanlış anlamışım 1 parça ... DSK demişssiniz ama ben DCX olarak düşünüp cevap vermişim... DSK 130 60w rms lik bir hoparlör, ecx ilse 50w rms.. bu şartlarda dsk component bile olsa, ecx bende daha iyi bir secim olur (tabiki component olması şart değilse, eğer montaj olarak uygun olabilicekse dsk ya yönelebilirsiniz )

    Bu arada rms degerleri yüksek olsa bile "D" serisi Hertz ler, ana ünite ile sürülebiliyor... verimliligi tartışılabilir tabiki
  • atoprak arkadaşım net bir cevap verebilirsen iz çok iyi olur benim asıl amacım net bir ses alabilmek yüksek ses istemiyorum sesin her açıdan pürüzsüz olması daha önemli bu yönde dğerelndirirseniz bende kararımı ona göre vereceğim..ilginiz için teçekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adiman1972

    atoprak arkadaşım net bir cevap verebilirsen iz çok iyi olur benim asıl amacım net bir ses alabilmek yüksek ses istemiyorum sesin her açıdan pürüzsüz olması daha önemli bu yönde dğerelndirirseniz bende kararımı ona göre vereceğim..ilginiz için teçekkürler



    Bu hoparlörü aracın hangi bölümünde kullanmayı düşünüyorsunuz ?

    DSK setleri component olarak adlandırılan mid ve tizin ayrı oldugu setlerdir... yani 2 parça olarak montaj yapılırlar... aracınızda ki orjinal yuvaya mid uyar.. ancak tiz için yeriniz varmı .. nereye nasıl yaparsınız onuda düşünmek lazım ..

    iki ürün arasında yapısal bir farklılık var.. o yüzden sizin kullanım şeklinizde önemli...




  • megane için düşünüyor sanırıma rkdaşar tiz içinde göğüste üsttte yer var :D
  • arkadaşlar dsk 165 comp almayı düşünüyorum ön kapılar için.

    her bir pakette birer adet mi oluyor. yani şöyle ön iki kapı için iki adet mi almam lazım. jbl 6507 deki gibi çifter adet değil mi???

    bilen varsa yazarsa sevinirim. manula baktım orda da çift yazmıyordu. sanırım 2 kutu lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightmare115

    arkadaşlar dsk 165 comp almayı düşünüyorum ön kapılar için.

    her bir pakette birer adet mi oluyor. yani şöyle ön iki kapı için iki adet mi almam lazım. jbl 6507 deki gibi çifter adet değil mi???

    bilen varsa yazarsa sevinirim. manula baktım orda da çift yazmıyordu. sanırım 2 kutu lazım



    Bu ürünler paket haliende satılır.. yani 1 çift olarak çıkar kutusundan.
  • arkadaşlar tatil de olduğumdan dolayı cevap yazamadım benim isteğim megane 2 nin ön kapıları için hoparlör tavsiyesi önemli olan sesin kaliteli çalması cevaplarınızı bu yönde bekliyorum.13 cm comp.mu kaksiyel mi aynı fiyat aralığında ecx veya dsk olarak teşekkürler..
  • Arkadaşlar merhaba,
    Konuyu biraz hortlatacam ama kusura bakmayın:) Clio 3 model aracım için ön kapılara aşağıdaki HERTZ EV 130 model bir hoparlör düşünüyorum. Orjinal teyp kalacak, birde amfi alırım diye düşündüm. Bütçe maalesef çok kısıtlı, bu hoparlörlerinde fiyatı uygun gibi geldi. İyi bir model midir, tavsiye eder misiniz? Birde bunla beraber amfi tavsiyesi yapabilir misiniz?
    Teşk.

    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/hertz-ev-130-13-cm-midrange-84147147
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.