Şimdi Ara

Herşeyiyle G1 konu tamamen yenilenmiştir!Son güncellenme 5 Mart! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
19.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BiLiK

ben daha yeni yukledım ama ftpopenfile error yazısı çıkıyor bu nedir

Dostum bu konuyla ilgim yok benim,yeni bir topic açarsan daha yararlı bilgi alabilirsin oynu oynamadığım ve bende yüklü olmadığı için yardımcı olamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 21 Mart 2008; 21:33:43 >
  • bende ki sorun e-mail imi yazıyorum e-mail gecersiz diyo anlamadım yawyardım eder misiniz.resim koyamadım uzgunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dotard

bende ki sorun e-mail imi yazıyorum e-mail gecersiz diyo anlamadım yawyardım eder misiniz.resim koyamadım uzgunum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22074989/mpage_1/key_//tm.htm#22075404 şuna bakarmısınız

banada mail geçersiz dior ilk üyelikte maili istior ama oda elimde yko
  • quote:

Orjinalden alıntı: vidivod@

Çok yararlı olmuş werdiğin bilgiler tekrar teşekkürler.

Benim bir sorum olacak G1 e yönlendirdiğimizz bi charı, tekrar G1 den silebiliyormuyuz?Yani eski haline,G1 e hiç geçmemiş hale çevirebiliyormuyuz?

Teşekkürler.

fear for me bu konuda bi bilgin war mi
  • güzel paylaşım saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st

http://forum.donanimhaber.com/m_22074989/mpage_1/key_//tm.htm#22075404 şuna bakarmısınız

charın accountu ıle g1 e gırıs yapınca böle bir üyelik yok dior sorun olurmu ileride?
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_22074989/mpage_1/key_//tm.htm#22075404 şuna bakarmısınız

charın accountu ıle g1 e gırıs yapınca böle bir üyelik yok dior sorun olurmu ileride?

Hocam zaten senin bu char eski sistemdeki charlar.
    sen benim ilk mesajımdaki yazılanları tek tek uygulayacaksın.
    özetle yeni hesap acacaksın g1 o hesabın içine asıl charını yönlendireceksin.
    ilk mesajımd detayları var

Arkadaşlar pek online olamıyorum tek tek sorularınızı cevaplayacağım

Arkadaşlar g1 e yönlendirilmiş bir charı silmek söz konusu değil

@dotard
    tam olarak sorununu söyler misin sorunun ne olduğunu kavrayamadım ister burdan ister pm den açık bir şekilde anlatırsanız sorununuzu halletmeye çalışacağım.
    Beklettiğimden dolayı üzgünüm pek online olamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 24 Mart 2008; 22:34:07 >

• fearfrome çok saol ama eski istediği mail yok elimde ben bu charı hiç g1 e yönlendirmesem
    satarken sorun çıkarırmı ?
  • quote:

fearfrome çok saol ama eski istediği mail yok elimde ben bu charı hiç g1 e yönlendirmesem
    satarken sorun çıkarırmı ?

Hocam kayıt olurken istediği mail charın maili olmak zorunda değil istediğin mailini yazabilirsin.
    diğer sorun içinse satarken bir sorun olmaz
  • Hocam Ben Şimdi hiç Gizli Soru Cevabı Felan Girmedim Hesabı Yeni Açtım Kendisi Bana Seal Unseal Şifresi Felan Verdi.. Yeni Hesap Açtıgım Icın Yonlendirme Felan Yapmama Gerek Yok Galiba ??

Örnek :
    User Adı : xllll1
    nickname : xlllll
    pass : 1234

xlll1 ile KO offical siteye giriş yapabiliyorum ama FirstGamerden Ko Account Kısmına Baktıgımda xlllll Olan Accountun Adı Yazıyor... siteye rakamsız gırmeye calısıyorum bu uyelık Yok Diyor ? Bende Bır Problem yok Herhalde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RepuLsive

Hocam Ben Şimdi hiç Gizli Soru Cevabı Felan Girmedim Hesabı Yeni Açtım Kendisi Bana Seal Unseal Şifresi Felan Verdi.. Yeni Hesap Açtıgım Icın Yonlendirme Felan Yapmama Gerek Yok Galiba ??

Örnek :
    User Adı : xllll1
    nickname : xlllll
    pass : 1234

xlll1 ile KO offical siteye giriş yapabiliyorum ama FirstGamerden Ko Account Kısmına Baktıgımda xlllll Olan Accountun Adı Yazıyor... siteye rakamsız gırmeye calısıyorum bu uyelık Yok Diyor ? Bende Bır Problem yok Herhalde ?

Sen gamersfirst içinde xllll olarak görünürsün.O hesaba login olmak için xlll1 i kullanırsın başka birşey için değil.
    Örneğin senin oyundaki adın FearFroMe olsun oyundakiler seni FearFroMe olarak görür.
    Ama sen FearFroMe yazarak oyuna giremezsin çünkü username farklıdır örneğin Enes'tir.
    Sen siteye girerken rakamlı olanı gireceksin sende bir sorun yok

• yararlı bi çalışma elina saglık
  • G1'de Sifre Degismiyor Suan ?
  • Ben yarın char alıcam g1 e kayıtlı, annadığım kadarıyla g1 hesabının gizli sorularını, mailini bide kodunu alıcam hemde carın gizli soru, maili, şifresini.Peki bu g1 in gizli sorularıyla şifresini deişebilirim suan deilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

saolun beyler
    mustafa charin sağlammis h.olsun.

Saol. Sizin charda hack yemiş üzüldüm umarım tekrar dizersiniz

Mertle Oynadınız Charmı Hacklendi..?
    Geçmiş olsun Enes..
    Uzun zamandır konuşamıyorduk senlede :)
    Mert ti de Göremiyorum :)
    yararlı topic saol Enes hadi A.e.o
  • @Vagrancy
    soruna cevap verdim pm'den
    Hellord_gs yok hocam ya 4 ay önce bir ardream charım vardı o hack yemişti.Mertle oynadığımız 8-9ay önce satılmıştı
    Seninde umarım işler iyi gidiyordur
  • quote:

@Vagrancy
    Hellord_gs yok hocam ya 4 ay önce bir ardream charım vardı o hack yemişti.Mertle oynadığımız 8-9ay önce satılmıştı

Anladım..
    Yinede üzüldüm Senin Adına :)
    İnsan bir Haberdar eder hack yemişsin Söylemiyorsun..
    Kırgınım doğrusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 9 Nisan 2008; 12:55:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

@Vagrancy

Anladım..
    Yinede üzeldüm Senin Adına :)
    İnsan bir Haberdar eder hack yemişsin Söylemiyorsun..
    Kırgınım doğrusu :)

Ben bile hack yediğimi forumdan duydum :))

• Ben böyle birşey görmedim. Charımı bir türlü G1 'e yönlendiremedim ne yapacağım bilmiyorum ya

Charımın ID 'i ve şuanki şifresini yazdığım halde yinede şu hatayı veriyor : "Böyle bir hesap bulunamamıştır veya yanlış bilgi girdiniz.
    Bu CAPTCHA kodunu girerek, GamersFirst’ün spam önlemine yardımcı olmaktasınız." 50 kere yaptım yine aynı hata yine aynı hata?? Hellsgream mıdır nedir ona katılmak istiyorum ama G1 yüzünden katılamayacağım heralde.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.