Şimdi Ara

herseyi kafama takıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herseyi kafama takar oldum basit biseyi kafama takıp dert ediniyorum..bi ilacı bi caresi varmıdır arkadaslar. ufacık sorunlar kafamda gelişiyo gelişiyo kocaman oluyo

• Bende senin gibiyim
  • hadi ya .. anca tüm gün xbox falan oynucam 3gün falan o derti unutmaya baslıyom onlar olmasa intihar etcem nerdeyse
  • tavsiyem; kendinize acilz bir liste yapın..

en sevdiğiniz filmler
    en sevdiğiniz diziler
    en sevdiğiniz albümler
    en sevdiğiniz hayvanlar
    en sevdiğiniz uğraşlar
    en sevdiğiniz içecekler
    en sevdiğiniz abur cubur
    en sevdiğiniz kitaplar
    en sevdiğiniz yerler
    en sevdiğiniz dergiler

bunlar hem çok düşünceli ve çok mutsuz olanlara naçizane tavsiyemdir.
    bunların listesini çıkardıktan sonra en kötü anlarınızda bu şeyleri silah gibi kullanın kafanızı dağıtmak amacıyla.zira çok fazla düşünmenin sebebi hayatı gerçek anlamıyla yaşamadığınız,küçük şeylerden zevk almadığınızın kanıtıdır.
    Hee eğer yukardaki listede hiç bir sevdiğini şey yoksa üzülmeye,düşünmeye mahkumsunuz demektir.tabii sevilecek yeni ve küçük şeyler bulanlara ne mutlu.

ama en önemlisi kitaptır.2002 gibi bende feci takıntılı biriydim.herşeye alınganlık eder çok fazla düşünürdüm.taa ki kitap okmayı alışkanlık edene dek.düşünün günün 2 saati hiç birşey düşünmüyorsunuz sadece okuduğunuz kitaba yoğunlaşıyorsunuz.ister ister istemez zamanla düşüncelerinizde durgunluk olacaktır.nasıl ki kitaba konsantre olunca hiç bir gürültü,ses sizi rahatsız etmiyor sosyal hayattada öyle olacak.okumak gerçekten müthiş birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 31 Ağustos 2008; 20:02:39 >

• kardes haklısın iyi fikir... okul baslıyo sınavlar falan kafam biraz dagılır diyorum ...cok kötü bi durum acıkcası herseyden nem kapma...önümde 2tane sey olsun karar veremem ....kızlara bile eski ilgim yok böyle pili bitmis bebek gibi oldum .haraket etmeden üsrekli düsünür sivilce olur heryanım.. öyle
  • Bende arada bir bunalıma giriyorum 8-9 yıl önceki olayları hatırlayıp üzülüyorum manyakmıyım ne?
  • yok benimki öyle deil ilerisi icin mesela sınıfı gecemessem. ya öyle olursa.ben öyleysem naparım. gibi soru isaretleri dolu kafam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASK ALDIM COK SIKIYOR YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    HERŞEYİ KAFAYA TAKMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.