Şimdi Ara

Herşeye İnat Codbo2 Alacaklar Varmı ?? veya sipariş eden şimdiden. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: hastech

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X7cengoviçX7

call of duty black ops 2 preorder 106 tl

deluxe edition mu yoksa bu 59.99 $ olan steam normal versiyonmu...

Steam'da deluxe edition 79.99$ ve ttnet fiuyatı ile hemen hemen aynı fiyata geliyo 145TL..

Deluxe edition alacak olanlar ttnet'den alsın bence,taksit imaknı da var ve steamdan aktif ediliyor yine..

ben öyle aldım 144 lira 12 lira taksite :D

Valla bende öyle düşünüyorum ama kararsızım ttnet'den alıp almamaya...Aslında pahalı olsa da iyi bir uygulama bence szaten her ay internet faturasını ödüyoruz öderken 10-12 lira daha falza ödenir bunda bi şey yok hem sene sonu geliyo taahhütde bitiyo sene başında yeni bi kampanya yaparlar fatura 39.99'a düşer bide oyunun parası toplam 50 lira olur fatura...şimdi 60TL ödüyorum fatura zaten bi daha taahhüt verip kampanyaya girdim mi oyun bana ttnet'in hediyesi gibi bir şey oluyor..

En iyisi ordan alayım...K.kartı ile steam'dan alıp tek seferde ödeyeceğime bu yöntem daha çok kolayıma geliyor..

bunu bildiğim iyi oldu : D bnmde senem dolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

Deluxe edition ön sipariş akanzy

DH Takımı Kurarız Asdafsda :D
  • quote:

Beyler ödeme yaparken sitede Ödeme kanalı ile ilgili bir hata oluştu. Lütfen bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz. diyor ?

arada yapıyo kardeş eğer oyunlar bölümünde gözüküyorsa oyunun sorun yok oyun çıktığında keyin oyunlar bölümüne gelecek
  • quote:

Tamam beyler sorun yok oyun iniyor EDİT : İnmiyormuş malesef şu yazı çıktı

Ön sipariş verdiğiniz ürünün download link ve aktivasyon kodu dağıtımı 13.11.2012 tarihinde yapılacaktır. Beklemek kaldı artık bir tek

Dijital deluxe edition aldım almışken tam almak lazım şimdi mw3 cod 5 ve bo2 ile harika bir koleksiyon yapmış oldum sülalem raad 12 taksit faturaya işliyor pederin ruhu duymaz

steam dan indircez oyunu :D

• quote:

quote:

quote:

Tamam beyler sorun yok oyun iniyor EDİT : İnmiyormuş malesef şu yazı çıktı

Ön sipariş verdiğiniz ürünün download link ve aktivasyon kodu dağıtımı 13.11.2012 tarihinde yapılacaktır. Beklemek kaldı artık bir tek

Dijital deluxe edition aldım almışken tam almak lazım şimdi mw3 cod 5 ve bo2 ile harika bir koleksiyon yapmış oldum sülalem raad 12 taksit faturaya işliyor pederin ruhu duymaz

steam dan indircez oyunu :D

mw3 rezalettı infinitywarda hakkımı helal etmıyorum param çöpe gitti hackerler yüzünden adam gibi oynayamadık bile.Black opsda umarım aynı olmaz ben umutluyum Acaba deluxe edition ile birlikte gelen world at war oyununuda multiplayer oynayabilicekmıyız

evet orj world at war bedawa yanında tabiki multide oynanablr.

• Dayanamadım deluxe edition ön-siparişini verdim...
    Almışken deluxe edition alayım dedim steamdan alsam aynı fiyat playstore daha mantıklı geldi...
  • quote:

quote:

Dayanamadım deluxe edition ön-siparişini verdim...
    Almışken deluxe edition alayım dedim steamdan alsam aynı fiyat playstore daha mantıklı geldi...

İyi yapmışsın hocam oyun çıksın sonra hepimiz dıgıdık dıgıdık deh deh deh

/>

• quote:

quote:

quote:

/>

Aksiyona bak bee...

Yürü be olm cod kim tutar seni dıgıdık dıgıdık...

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Aksiyona bak bee...

Yürü be olm cod kim tutar seni dıgıdık dıgıdık...

inş çok kısa olmaz senaryosu :D

• quote:

forumda oyuna ilgi az sanırım bilim kurgu herkezin hoşuna gitmedi oyun eğlenceli ve zevkli görünüyor.

Valla hocam MW 3 faciasından sonra COD 4 gibi bi tane daha yapıncaya kadar Activision, ben pek ilgilenmeyeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

forumda oyuna ilgi az sanırım bilim kurgu herkezin hoşuna gitmedi oyun eğlenceli ve zevkli görünüyor.

Valla hocam MW 3 faciasından sonra COD 4 gibi bi tane daha yapıncaya kadar Activision, ben pek ilgilenmeyeceğim.

boşuna bekleme infinity ward dan hayır gelmez bende mw3 aldım verdiğim paraya acıyorum.Bundan sonra inifity ward'ın yaptığı hiç bişeyi almam.Activision ve treyarch'ın yaptığı call of duty oyunları daha kaliteli oluyor.Senin bahsettiğin call of duty 4 bir istisna olarak kenarda dursun bişeyi kırk kere denersin 1 kere tutarya buda o hesap bir sürü oyun yaptılar 1 kere tutturdular dahada zor infinity ward mw3 rezilliğinden sonra uzun süre dikiş tutmaz.

• Codu Bidahi ki Serini Çok Merak Ediyorum Bakalım Nerden ne Çıkaracaklar codwaw 2 çımasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Para biriktirmiştim cod bo 2 için ama vazgeçip bf3 premium edt. aldım pişman olacağımı sanmıyorum

en iyisini yapmışsın
    Black ops 2 yi bf 3 ün yanına aparat olarak belki ilerde düşünürsün bf 3 ten sıkıldığında
  • Şüphesiz ki, oyun çıktıktan sonra hile de çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Şüphesiz ki, oyun çıktıktan sonra hile de çıkacaktır.

inş hileciler için bşey düşünmşlerdr
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Şüphesiz ki, oyun çıktıktan sonra hile de çıkacaktır.

inş hileciler için bşey düşünmşlerdr

Sanmam yine steamdaki dandik vac korumasına emanet etmişlerdir güvenliği yine hileciler olabilir ama black ops 2 de az olacağını düşünüyorum malum elite sistemi ücretsiz verilmiyor diye mw3ü sabote etmek için hileciler oyunun cılkını cıkarmıştı şimdi ücretsiz veriliyor bakalım bu oyunda neler olacak kanımca hile az olacak black ops 1 de çok az hileci vardı

sabırla bekliyoruz

• okadar para verdim mw 3 aldım hılecıler sagolsun aylardır acıp bakmadım bıle hileci veletler bıktırdı usandırdı...cod dıeyınce ıkı kere dusunucem bundan boyle mw2 ve mw3 orgınal aldım bana faydası tabıkıde oldu codun oyun oynamaktan soguttu benıyani sonuc olarak bo2 de hılecı olmazsa almayı dusunebılırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

okadar para verdim mw 3 aldım hılecıler sagolsun aylardır acıp bakmadım bıle hileci veletler bıktırdı usandırdı...cod dıeyınce ıkı kere dusunucem bundan boyle mw2 ve mw3 orgınal aldım bana faydası tabıkıde oldu codun oyun oynamaktan soguttu benıyani sonuc olarak bo2 de hılecı olmazsa almayı dusunebılırım.

mw3 ilk çıktıgında evet acayip hack vardı ama şu son zamanlarda oyuna girdiğimde tek tük denk geliyorum herkez adam gibi oynuyor hack hack biyere kadar tabi herkez sıkıldı bıraktı sonunda

o zaman hadi bismillah ben bi dalayım bu gece bakayım dedıgın gıbıdır ınsallah...

• yine ben,bır ıkı baktım mw 3 e bı ıhtımal demıstım hıle ıcın ama yok arkadas hıle hala tavan oynanmıyor vallahi yav bu sitime (steam)ne dıyım ben su hıleyle bas edemıyorlarmı yanı yap punkbuster gıbı bı sey dırek hıle kullanan gıremesın serverlara mılyonlarca doları bızım sayemızde kazanıyorlar ama karsılıgı dalga gecer gıbı koca bır sıfır ne dıyım ben sana sitiiim, kolay kolay almam ben orgınal cod bundan sonra duzeltılmezse bu multı hılesı. Kendi dusuncem tabiki saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safsansar -- 9 Kasım 2012; 20:56:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

yine ben,bır ıkı baktım mw 3 e bı ıhtımal demıstım hıle ıcın ama yok arkadas hıle hala tavan oynanmıyor vallahi yav bu sitime (steam)ne dıyım ben su hıleyle bas edemıyorlarmı yanı yap punkbuster gıbı bı sey dırek hıle kullanan gıremesın serverlara mılyonlarca doları bızım sayemızde kazanıyorlar ama karsılıgı dalga gecer gıbı koca bır sıfır ne dıyım ben sana sitiiim, kolay kolay almam ben orgınal cod bundan sonra duzeltılmezse bu multı hılesı. Kendi dusuncem tabiki saygılar....

Oynamayı bilmıyor olabilir misin acaba ? Yada hep sanamı denk geliyor hileler ben her gün girip 40 45 dk tdm atıyorum 1 tane hileye denk gelmedim arada tek tük çıkıyor onlarda zaten pek etkilemıyor oynayanı.Sanırım her iyi oynayanı hile sanma hastalıgı var sizdede

haha up up :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.