Bildirim
Herşey Burada (Photoshop pluginler,Fontlar,Yüksek kalite Resimler,componentler) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
arkadaşlar üst konu olmasına rağmen topic biraz ilgisiz ve sahipsiz kalmış.elimden geldiğince bir şeyler paylaşmaya çalıştım.eklediğim şeylerin çoğunu da zamanında bu topicten almıştım.önceki sene yüklenen ve ilk sayfalarda yer alan bazı şeyleri buradan yüklemiştim şimdi tekrar sizlere sunuyorum ve linklerin de bir kısmını yenilemiş olduk, kurtardık elimizden geldiğince...
bundan sonra elimden geldiğince bende birşeyler ekleyip konuyu canlı tutmakta sizlere yardım edeceğim...
hepinize iyi çalışmalar diliyorum... -
Güzel çalışma @penkala, devamı gelir umarım.
Bende de ne varsa ekleyeyim buraya, biraz canlansın konu. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Photoshop Kullanma Klavuzu
.pdf formatındaki bu kılavuz ile photoshop'un bilmediğiniz ayrıntılarını keşfedebilirsiniz...
**** r@pidshare olacak...
Photoshop E-Book
.pdf Formatında 140 sayfalık Türkçe anlatım...
ShineOff 1.02 for Photoshop
Fotoğraflarınızı çekmeniz sırasında ışık yansımasından dolayı yüz hatlarında oluşan parlaklıkları kolayca giderebilirsiniz.Bir photoshop plug-in (eklentisidir).
Image Trends PearlyWhites 1.01 for Photoshop
Fotoğraflarınızdaki diş renklerini daha çekici yapabilmek için etkin çözüm.Bir photoshop eklentisidir.
Focus Magic v3.0.2 for Photoshop
Imagenomic Portraiture v1.0.1
Coolt Montage action for Photoshop
ArcSoft Cut It Out v1.0.0.3 for Adobe Photoshop
Photoshop'ta resim arkaplanlarını kolayca temizlemenizi sağlayan photshop cs eklentisi.
Digital Film Tools EZ Mask v1.5
PhotoFrame 3.1
Genuine Fractals 5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penkala -- 25 Kasım 2007; 20:24:23 >
-
Action till Photoshop
Sedat Abi hayranlarına özel...
Forumda oldukça fazla fanatikleri olduğunu düşünerekten, onlar için de bir iyilik yapmak istedim...
Harika bir photoshop actionu.Resminiz photoshopda açık halde iken play e basarak actionu uyguladığınızda photoshopunuz deliriyor ve kısa bir süre sonra resminizin onlarca kopyasını tek dosyada farklı şekillerde çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penkala -- 25 Kasım 2007; 2:20:07 >
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X