Şimdi Ara

Heroes of Newerth'ün yapımcısı S2Games'in yeni oyunu: Strife (Closed Beta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • MOBA oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor. HoN ile kendisini bir hayli geliştiren S2Games'in yeni oyunu Strife şu an Alpha aşamasında. Pax etkinliğinde oyun tanıtıldı ve gerçekten çok ilgi çekici görünüyor. LoL'deki otlar Strife'da da bulunuyor öncelikle. Ağaçlar olsa daha iyi olurdu fakat onların bileceği iş.

    Oyunun Moba oyunlarına getirdiği bir çok yenilik bulunuyor. Bunlardan kısaca bahsedecek olursam;

    -Lane'de arkadaşınızın kastığı Gold'un yarısı veya bir miktarı size de geliyor. Solo kasıyorsanız tüm takıma bölüştürülüyor bir miktarı. Amacı daha arkadaşça bir oyun ortamı oluşturmak. Yani Carry'im tüm farmı alırım tipleri olmayacak videolardan anladığım kadarıyla. (Yanlışım olabilir, bilgiler geldikçe editlerim.)

    -Her kişinin oyunda yardımcı petleri var ve bunlar geliştirilip, özelleştirilebiliyor.

    -Oyunun başlagıncında 50+ kahraman ve 6+ pet olacak.

    -Örneğin 18 level bir hero 10 level ve çok az farm yapabilen bir Support heroyu öldürdüğünde çok az gold ve exp alacak karşısındaki elemanın level'ı az olduğu için. Düşük seviyede olup yüksek seviyede bir karakter öldürdüğünüzde de çok iyi exp veya gold alacaksınız.

    Şimdilik videolardan izlediklerimden bunları çıkartabildim. Daha fazla haber geldikçe güncelleyeceğim. Aşşağıda Alpha aşamasına ait gameplay videolarını bulabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 22 Ocak 2014; 11:20:57 >







  • Ben pek beğenmedim.Hon gibi güzel bir oyun çıkarmışken,böyle basit bir ekran görselliği ortaya sunmaları garibime gitti.Yeni oyun yapacaklarına hon'a patch getirip bu eklentileri hon da yeni bir mod olarak koyabilirlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 3 Eylül 2013; 3:37:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Futuré

    Ben pek beğenmedim.Hon gibi güzel bir oyun çıkarmışken,böyle basit bir ekran görselliği ortaya sunmaları garibime gitti.Yeni oyun yapacaklarına hon'a patch getirip bu eklentileri hon da yeni bir mod olarak koyabilirlerdi.

    Hon terk edilmeyecek zaten. O da geriştirilmeye devam edilecek.
  • bu grafiklerle değil dota 2 yi değil honu lolu bile geçemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x264

    bu grafiklerle değil dota 2 yi değil honu lolu bile geçemez.

    LoL'e de öyle diyorduk. İlk betasında oynamıştım 2 sene önce falan tam hatırlamıyorum. Bu oyun tutmaz, hon ezer geçer demiştim. Tam tersi oldu. Durup durup alıntılıyorlar postumu dalga geçerek. Ben şahsen Dota 2'nin grafiklerini hiç beğenmiyorum. Ama oynuyoruz.
  • Bir oyunda grafik olmaz sistem güzel olur oynarız. Bir oyunda grafik güzel olur sistem olmaz oynarız. Tamamen göreceli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x264

    bu grafiklerle değil dota 2 yi değil honu lolu bile geçemez.

    Oynanabilirlik grafikten çok daha önemli bir faktör en azından online oyunlar için. GW2'nin başına gelenler daha en yeni örneği. Adamlar grafik motoruna abanmışlar fakat o kadar grafik sadece karakterini barbie bebek gibi giydirmeye yarıyor. Grafiğe bakarak oyun karşılaştıran kalmış hala şaşırdım gerçekten.
  • dostum şunu kabul etmelisin ki dota 2 hem oynanış olarak hemde grafik olarak şuan rakipsiz.oyuncu kitlesinin adult olmasından bahsetmiyorum bile.
    kaldı ki 2014 yılına girmek üzereyiz.kim milenyumdan kalma grafikli bir oyunu oynar allah aşkına?ya sistemi yetmez.ye fanboy dur ya da grafikten haz etmiyordur.
    lütfen birbirimizi kandırmayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x264

    dostum şunu kabul etmelisin ki dota 2 hem oynanış olarak hemde grafik olarak şuan rakipsiz.oyuncu kitlesinin adult olmasından bahsetmiyorum bile.
    kaldı ki 2014 yılına girmek üzereyiz.kim milenyumdan kalma grafikli bir oyunu oynar allah aşkına?ya sistemi yetmez.ye fanboy dur ya da grafikten haz etmiyordur.
    lütfen birbirimizi kandırmayalım.

    Dota 2'nin oyuncu kitlesi adult olabilir fakat akıl yaşta değil baştadır. Ben her maçta kesin bir rus görüyorum. Her maç kesin feedleyen çıkıyor. Daha level 5 falanım gerçi ama...

    Bu tipler her oyunda var. HoN'u 1720 MMR iken bıraktım. Yükseklerde bile mal çok. Dota 2 ve diğer moba oyunları da farklı değil.
  • Bence çok iyi gözüküyor oyun mobasever() olarak mutlaka deneyeceğim.
  • Takip alalım
  • elinde beta key olup ben oynamam diyen varsa onun yerine oyunda heap acıp kasabilirim
  • Geçen arkadaşa diyodum, HoN u kapatsınlar yeni moba açsınlar dönerim diye. Çünkü HoN gördüğüm en zevkli moba idi tak i f2p olana kadar. Arkadaş dedi zaten başka bir moba yapıyor diye ne kadar şaşırdım anlatamam. Keşke Buy 2 Play olsaydı ama anlaşılan bu moba oyunu ile LoL ü ve Dota yı geçmek istiyor en çok ta LoL ü. Açıkcası başarabilir arkadaşlar hiç belli olmaz. Çook aç gözlülük yapmassa başarır. Ve kesinlikle oynayacagım. Hatta çok seversem LoL hesabımı saniyesinde satarım. Hadi S2 şu hatalarından ders al ve ortaya efsane birşey çıkar!
  • Geldi Closed Beta keyim
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Hadi ya oh mis Ben hala stream falan geziyorum arada twitch.tv nin randomundan 20 kişiye falan dagıtıyor s2 ama bi tutmadı Oyun çok hoş görünüyo nasıl buldun oyunu? Bir moba delisi olarak bunu denemeliyim, s2 güzel oyun yapıyor
  • Dün banada 5 tane strife beta keyi göndermişler, oynamak isteyen varsa 4'ünü verebilirim.
  • Arkadaşım. Benim bir hesabım var ama kuzenimde başlamak istiyor acaba beta keyi olab yollayabilir mi ya da takas ta olur?
  • Cbt oynayan varmı?

    Dün gece biraz oynadım çok hoşuma gitti. pet sistemini çok iyi entegre etmişler oyuna ve grafikler tek kelimeyle harika.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 1 Mart 2014; 11:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır oynuyorum 3 key yolladılar 3 nude kendim hesap acıp pet leri test ettim gayet guzel pet olayı
    oyunda 14 adet champion var 7 adet de pet bulunuyor
    + özellik olarak oyun da aldıgımız itemleri craftlayabiliyoruz ve extra ozellik acılıyor (lifesteal-base damage felan)
    pet olayı ise lol den alışık oldugumuz spell tarzı her petin ayrı ozellik verıyor
    heal ileri zıplama kopya cıkarma true damage vurma felan
    oyunda oynadıgınız butun oyunlar kayıtlı ıstedıgınızı tıklayarak pc nize indirebiliyorsunuz
  • fazladan cbt keyi olan verirse bende başlamak istiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.