Şimdi Ara

Heroes of Newerth & League of Legends (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenseii

kesinlikle LOL diyorum grafik oynanabilirlik her karaktere seni yansıtan buildi kasabilme(support yada tank özellikli bir hero ya ability kasma vb...) takım oyununun çok önemli olduğu sürekli gelişen özellikleryle herolar, maplar, herolara yeni skinn ve extra "runes"(kendine has skilllerin yanında pointlerinle edinebildiğin pasiff skiller) gene bunun yanında sahip olduğun 4 skillin yanında seçme şansının olduğu ayrıca 2 skill cok büyük bir fark yaratıyor diğer oyunlardan.... HON ve Avalonu denedim eski bir dota sever olarak hiç birinin birbirinden farkı yok özellikle avalon tam bir fiyasko bence tabi bu benim fikrim. Kesinlikle LOL arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorumoyun çıktığından beri oynuyorum ve hiç sıkılmadım....

+1 lol gerçekten çok daha güzel ve her yönden daha iyi.

• güldürdün lan gece gece zuhhahahahaha. hon lolun tırnagının arasında pislik olamaz.akıcılık görmek isteyen lolun haftalık top 5 playlerini izlesin.ve bi pro akali izlesin
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.