Şimdi Ara

Heroes of Newerth (Beraber takılacak arkadaşlar arıyorum!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ve arkadaşım sürekli skypedan HoN oynuyoruz.2 kişiyiz ve 3 kişi daha kafamıza uygun kişi arıyoruz.5 kişi oldukmu hep aynı takımla atarsak daha zevkli olacağını düşünüyoruz.

pek iyi olduğumuz söylenemez fakat kafalar uyuştuktan sonra yenilsekte zevkli olur.

oyundaki nickim ''prestoo'' arkadaşımınki ''kearushe''

skype ''presto987''

teşekkürler.

• Merhaba kardeşim, biz geçen şu f2p da arkadaşla oynuyorduk şuanda bittiği için trial oldu ve 9 oyunluk hakkımız var. Arkadaşla satın almayı düşünüyoruz fakat kesin bir karar vermedik, bizde yeni başladığımız için uyuşabiliriz şu 9 oyunluk hakkımızı bari sizinle oynayalım daha eğlenceli olur. Arkadaş dün baya oynadı onun kaç hakkı kaldı bilmiyorum sorarım ama eğer akşam 8 den önce oynarsak ben gelirim, arkadaş 8 den sonra geliyor o yüzden PM bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Merhaba kardeşim, biz geçen şu f2p da arkadaşla oynuyorduk şuanda bittiği için trial oldu ve 9 oyunluk hakkımız var. Arkadaşla satın almayı düşünüyoruz fakat kesin bir karar vermedik, bizde yeni başladığımız için uyuşabiliriz şu 9 oyunluk hakkımızı bari sizinle oynayalım daha eğlenceli olur. Arkadaş dün baya oynadı onun kaç hakkı kaldı bilmiyorum sorarım ama eğer akşam 8 den önce oynarsak ben gelirim, arkadaş 8 den sonra geliyor o yüzden PM bekliyorum.

Hocam biz genelde akşam ve geceleri oynuyoruz... :/

bu arada oyunda eklersen ordan online olursan oynarız...skype kullanıyorsundur inş skypedan konuşmalı oynuyoruz çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çarls -- 24 Mayıs 2011; 15:24:06 >

• Skype'dan oynuyoruz zaten. Akşam ve geceleri uyar sorun yok. Arkadaşla geliriz daha iyi olur. Msn adresin varsa alabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.