Dün bir sitede rastladım. Heroes fanları dizinin yapımcılar arasındaki anlaşmazlıktan dolayı bitirileceğini yazıyordu.Siteyi arıyorum halen dün sildim unuttum
Merak ettim bilginiz var mı acaba ?
Benim bilgim 2.sezon bitti 3.sezon çekimleri başladı..Yeni yayın döneminde yani eylül gibi 3.sezonu izleyeceğiz..
Benim bilgim 2.sezon bitti 3.sezon çekimleri başladı..Yeni yayın döneminde yani eylül gibi 3.sezonu izleyeceğiz..
bitmesini istemiyorum. saçma sapan türk dizileri beni deli ediyor. ancak Lost - Heroes - Prison Break-Everybody loves Raymond - How I met your mother , işte bunlarla dizi nedir öğreniyoruz
Sezon arası verildi diye biliyorum...
Ayrıca; bu neden "üst konu" olmuş şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
Ayrıca; bu neden "üst konu" olmuş şimdi?
bence de neden üst konu ki bu? çok saçma
Heroes 2. sezon bitti, 3 çekilecek diye biliyorum ben bitmedi yani
Heroes bitmiş arkadaşlar.Üzülenler , gelipte buraya yazsında teselli olsun diye üst konu yapmışlar.
İşte böle bi yönetim var çoluk çocuğun elinde... Ne lan bu üst konuymuş, hadi ordan..!
herhalde yanlışlıkla olmuştur bende baya şaşırdım görünce
Yorum yazmakta zorlanıyorum , SS Aldım ama.
Üst konu
Üst konu yaptılar mı harbiden..Bende şuan normal de
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
senin mesajına kadar üst konu olarak duruyordu bir an dedim herhalde cidden bitti ve önemli bir konu o yüzden üst konu yaptılar
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
İşte böle bi yönetim var çoluk çocuğun elinde... Ne lan bu üst konuymuş, hadi ordan..!
+1923
quote:
Orjinalden alıntı: dombilibili
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
senin mesajına kadar üst konu olarak duruyordu bir an dedim herhalde cidden bitti ve önemli bir konu o yüzden üst konu yaptılar
Rezalet
sakın bitmesin yaa.böyle bir şeyi düşünmek bile sitemiyorum.aman haa biz biteriz yoksa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme