Şimdi Ara

Hero da para kazanmanın yolları ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar heroda paraya ihtiyacım olmadı diyen bi delikanlı varsa çıksın karşıma.
    Para en kolay nasıl kazanılır bu başlıkta bunu tartışıp bulalım.Bence heroda para kazanmanın 4 yolu var ama hangisini tercih etmeli onu bilmiyorum.
    1- Kasarken para kazanma
    2- Madende çalışarak para kazanma
    3- Ticaret yaparak para kazanma
    4- Dolandırıcılık yaparak para kazanma

Ben 3 yoluda denedim en çok kasarken para kazandım 2 tane silver bar düştü kasarken çünkü
    4. yolu tavsiye etmiyorum türklerin adını kötüye çıkartıyonuz.

Sizin bildiğiniz daha kolay bir yol varsa lütfen saklamayın.
    Sakın hero tavernden bişiler alıp sat demeyin gercek para harcamak istemiyorum.

• bence hero da para kazanmanın tek yolu premium hesap almak başka yolu yok.
    Tabi bu benim fikrim.
  • Ben hem kasarken hem de çıkan itemları satrak parakazanıyorum bence geyet iyi bir yöntem. Kazandığım paradan da memnunum. Tabi daha çok para için bence pre. almak. Bu arada madende çalışmak nasıl oluyor bana bir anlatırmısın.
  • bence 1-3 çok işe yarıor ztn kasarken bayağ kazanıyoruz ticaret de ise biraz ticaret zekası gerek ki herkezde var diye düşünüyorum azcık olsa bile ticaretten kar etmek kolay ...
    Mesela ben flying lion aldım kuzenle 200k neyse beğenmedik fln pazara baktım hepsi 200 sonra 150 gördük ama neysee...
    bi gün lion arayan birini gördüm 210k ya sattım tabi bu ufak çaplı bir kazanç alıp daha fazla paraya satmak her oyunda işe yarar diye düşünüyorum

ayrıca 2. seçeneği tam anlayamadım açıklayan olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzyBozy -- 18 Temmuz 2007; 12:26:12 >
  • ewt maden olayını bende tam bilmiorm
  • 50 lvl de madencilik yapabilirsiniz. Orada topladiginiz madenleri 100 lu slotlar halinde yaklasik 1m ye fln satabilirsiniz. Hangi mineral oldugu da onemli tabi. En kolay para kazanma yolu budur...
  • madenden oremi cıkıo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet en değerli item ise 400 m şuan gold sand dır
  • golden basin diye bir yer varmış gitmek nasip oldu ama toplamak nasip olmadı 54000 hp olan yaratıklar var 3 kere yatırdılar bir savaştan sonra galip gelen grup gidebiliyor 60 savaşlarını kollayın hangi taraf kazanırsa zhuanglar kazanırsa zhuanglar golden basin ne shaolar kazanırsa shaolar dalsın. vio ironlar toxic ironlar gb sb lar düşüyormuş ha haberiniz olsun savaş olmadan giderseniz üç adım atamazsınız benim gibi lvl düşükse valla ben 56 arkadaş 58 dik ikimizede tek çekiyorlar bilginiz olsun ama asıl para orada
  • arkadaşalr maden 50 lvlde acılıyo bılıyosunuzkı ama madenden yeterı kadar para kazanamıyorsunuz sız kasarak kazandıgınız paraların suan ıcın yetıgıne ınanabılırısnınz ama bı 55 olun ozamamn gorun :D:d sahsen bende sızın fıkrınızdeydım suan bırıne 16 mılyon borcum var 3 haftadır urasıyo para kasmaya
    daha bow olanlar bow kıtabı alıcak 40mılyon yerden cıkan para ıle alamazsınız ancak bar dusucekkı oyle 4. yontem zaten ters işim olmaz :D
  • para kazanmak için madeni tavsiye etmiyorum, en son çare olarak düşünüyorum, en iyisi kasmak hem lvl hem para, markette ticaret çok iyidi şimdi bilmiyorum , aldığınızı aynı gün satabiliyosanız ticaret en karlısı , ama lvl kasmayı bırakıyosunuz bi süreden sonra, ben 1 hafta sırf ticaret yapmıştım , neler kazandım neler, dolandırıcılıkla da değil. bi itemden 45m kar etmiştim :D %100 kardı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalperes86

arkadaşalr maden 50 lvlde acılıyo bılıyosunuzkı ama madenden yeterı kadar para kazanamıyorsunuz sız kasarak kazandıgınız paraların suan ıcın yetıgıne ınanabılırısnınz ama bı 55 olun ozamamn gorun :D:d sahsen bende sızın fıkrınızdeydım suan bırıne 16 mılyon borcum var 3 haftadır urasıyo para kasmaya
    daha bow olanlar bow kıtabı alıcak 40mılyon yerden cıkan para ıle alamazsınız ancak bar dusucekkı oyle 4. yontem zaten ters işim olmaz :D

sana kesinlikle katılıyorum
    oyunu bu yüzden bırakabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytekin74

golden basin diye bir yer varmış gitmek nasip oldu ama toplamak nasip olmadı 54000 hp olan yaratıklar var 3 kere yatırdılar bir savaştan sonra galip gelen grup gidebiliyor 60 savaşlarını kollayın hangi taraf kazanırsa zhuanglar kazanırsa zhuanglar golden basin ne shaolar kazanırsa shaolar dalsın. vio ironlar toxic ironlar gb sb lar düşüyormuş ha haberiniz olsun savaş olmadan giderseniz üç adım atamazsınız benim gibi lvl düşükse valla ben 56 arkadaş 58 dik ikimizede tek çekiyorlar bilginiz olsun ama asıl para orada

O ole degil golden basin icin ozel savas var. O savasa 50+ girebiliyor. Kazanan taraf 6 saat madencilik yapıyor orada.
  • yA SU BOW KİTABI DEDİİN SEY SKİLL Mİ??YOKSA VİO KİTABI FALANMI?YOKSA BEN NERDEN BULCAM 40M Yİ DUA EDE EDE KASARIM GB SB DUSMESİ İCİN!BİDE SU GB NİN SANS ESERİ YARATIKTAN DUSME OLASILII VARMI?SORDUUM SORULAR SACMA GELEBİLİR AMA YENİYİM 32DAA!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicksizadam

yA SU BOW KİTABI DEDİİN SEY SKİLL Mİ??YOKSA VİO KİTABI FALANMI?YOKSA BEN NERDEN BULCAM 40M Yİ DUA EDE EDE KASARIM GB SB DUSMESİ İCİN!BİDE SU GB NİN SANS ESERİ YARATIKTAN DUSME OLASILII VARMI?SORDUUM SORULAR SACMA GELEBİLİR AMA YENİYİM 32DAA!

Bahsettigi kitap 60 lvl skillleri, hayir gb yaratiktan dusmez. Sb nin dustugune dogru birkac rivayet var. Ozellikle de madendeki orumcekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 20 Temmuz 2007; 16:46:02 >
  • biliorum o skill kitaplarını markette gördüm pahalı yawsss
  • sadece okcular icin mi bu kadar pahalı!!
  • Antique book chest ler var. Markette onlarin hepsini toplayip acarsak tahminimce bir master bow skill book cikarabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 21 Temmuz 2007; 18:37:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeroOfWorld

Antique book chest ler var. Markette onlarin hepsini toplayip acarsak tahminimce bir master bow skill book cikarabiliriz...

o kutuyu açması 20m, içinden master fist çıkarsa otur bi kösede ağla
  • VALLA BIR MANYAK YAGMURLU BIR RUSYA HAVASINDA OTURMUSUM BILGISYARIN BASINDA
    BENIM 60 LIK DEDEYI SUTCU BEYGIRIMLE VENOM SWAMP VADISINDE DUSMAN KURBAGA BATAKLIGINDA YILAN VE KURBAGA AVLIYOM.
    DOGUDAN ESEN MANYAK RUZGAR YAGMURLA BIRLIKTE SIDDETINI ARTIRMIS VE DOLUYA DOKMUS VAZIYETTE
    BENIM SUTCU KUHEYLANIM BURNUNDAN SOLUYOR VE KURBAGALARIN SALDIRILARININA ACISINI DISARI VURMAYACAK SEKILDE KURBAGALARUB SALDIRILAINA DIRENIYOR.
    TAM 1 SAAT SAVASTAN SONRA SAG TARAFTAN BIL SANS KUTUSU ACILDI VE START BASTIM.
    BU ESNADA YILANLAR SALDIRILARINI ARTIRMIS BENIM SUTCU BEYGIRIM BUTUN VUCUDUNU AGIR YARALAR ALMISTI. 3 DAKIKA SONRA SANS KUTUSUNA STOP DIYE TIKLADIM VE NE GOREVIM
    SAAT 3 YONUNDE GANDALF GUNESIN DOGDUGU YERDE ELINDE SB ILE BANA KOSUYOR .
    TABI BUDA BENDEKI SANS

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.