Şimdi Ara

##HERKEZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜSтüηÜzdє ShєLLєя, вσγηuηuzda iяση ηєćк σLSuη. єLiηizdє +9, Öηüηüzє Çıкaη ησσв σLSuη. ćLaηıηız яσγaL, pєLєяiηiηiz uzuη σLSuη, кaηdiLiηiz мüвaяєк σLSun

###Herkezin Kandilini En içten Dileklerimle kutlarım###

• SaoL Seninde
  • quote:

Orjinalden alıntı: DseaR

ÜSтüηÜzdє ShєLLєя, вσγηuηuzda iяση ηєćк σLSuη. єLiηizdє +9, Öηüηüzє Çıкaη ησσв σLSuη. ćLaηıηız яσγaL, pєLєяiηiηiz uzuη σLSuη, кaηdiLiηiz мüвaяєк σLSun

###Herkezin Kandilini En içten Dileklerimle kutlarım###

Cok güzel dileklerin war senn de kandilin mübarek olsun
  • kardeşim iyi niyetli birine benziyorsun ama şu oyunu artık hayatınızdan çıkarın bi zahmet ya. Bu sadece bir oyun şu yazdığın mesaja bak. Daha yaşın kaç başın kaç hayatının bir parçası olmuş seni biliyorum küçük bir kardeşimizsin hayatını daha da fazla batırma lütfen.
  • Saol Seninde

Ama Kandille KO yu birleştirmen yanlış
  • ArkandayıM Kardeşim Önerin için çok sağolasın...Fakat Hepinizin Bu Güzel Gecesini Daha da Neşelendireceğini Düşünerekten yazdım Kusruma bakmayın..
  • üstündeki shel olayım
    elindeki shard olayım
    kandiliniz mübarek olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ibret olsun hepinize!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

kardeşim iyi niyetli birine benziyorsun ama şu oyunu artık hayatınızdan çıkarın bi zahmet ya. Bu sadece bir oyun şu yazdığın mesaja bak. Daha yaşın kaç başın kaç hayatının bir parçası olmuş seni biliyorum küçük bir kardeşimizsin hayatını daha da fazla batırma lütfen.

bu dilekleri ciddi olarak mı algıladın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

quote:

kardeşim iyi niyetli birine benziyorsun ama şu oyunu artık hayatınızdan çıkarın bi zahmet ya. Bu sadece bir oyun şu yazdığın mesaja bak. Daha yaşın kaç başın kaç hayatının bir parçası olmuş seni biliyorum küçük bir kardeşimizsin hayatını daha da fazla batırma lütfen.

zuaahahaa hakkaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

quote:

Hee öyle anladım. Allah'ım yarabbim ya nelerle uğraşıyorum. Senin beynin benim yazdıklarımdan anlam çıkaramayacak kadar küçük zorlama.
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.