Şimdi Ara

Herkesin Dilinde Bir Faşistliktir Gidiyor, Nedir Faşist Kelimesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kürtlerle Türkleri ayırmam ama dağdaki teröristlere küfür sayıyorum birisi çıkıp bana "T.C insonlari faşisttir ha " diye cevap veriyor.
    butun pkk yandaşlarının ağzında bir faşistliktir dolanmış gidiyor.ne kadar beyin yoksunu insanlar
    benim yaptığım faşistlikse ben FAŞİSTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 9 Haziran 2014; 20:41:37 >

• Bole i... p... gibi bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faşistlik bana göre Türk olsun Kürt olsun veya Çerkez olsun. Kişinin mensup olduğu milletin milliyetçiliğini yapmasıdır.

• Vatanını,milletini,bayrağını sevenleri sahip çıkanları faşist olarak adlandırıyorlar ne yazık ki.
  • Vatanımı milletimi sevince faşist oluyosam ne mutlu bana
  • Pkk nın kendisi faşist bir örgüttür zaten siz bakmayın kendini sol olarak kamufle ettiğine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faşistlik=pkk ya karşı çıkmak,istiklal marşı,bayrak
    sosyalistlik=ermeni soykırımı vardır demek,pkk sempatizanlığı vs.

dünyada nedir bilmem ama türkiyede bu.

• Böyle hümanistleri yakmak lazım

• Pkk sempatizanı kürt ırkçısı olmayan herkese faşist diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 9 Haziran 2014; 20:57:58 >
  • Google a yaz kardeşim burda herkes kendi yorumlarını yazacak sevmediklerine faşist diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom-X

Google a yaz kardeşim burda herkes kendi yorumlarını yazacak sevmediklerine faşist diyecek

Google a yazdım

''Faşizmde toplumsal yaşamın tüm alanlarını kapsayan bir tek ideoloji bağlayıcı olarak ilan edilir. Gerek devlet gerekse de iktidarın dünya görüşüne göre ve lider ilkesine göre örgütlenir ve belirlenir. basın ve yayın kuruluşlarının mevcut ideolojiye göre yayınlar yapması zorlanır. Hakim görüşe zıt düşünceler ve muhalif seslerin çıkması çeşitli baskı unsurlarıyla önlenir. Aykırı yayın yapanlar sansürlenir, kapatılır veya başka türlü yollarla engellenmeye çalışılır. Böylece hakim düşüncenin karşısına farklı düşüncelerin çıkmasının önüne geçilmiş olunur ve tek tip düşünce, toplumda baskın hale getirilir. Faşizmin boyutu, bu koşulların ne kadarının somut olarak uygulamaya geçirildiğiyle doğru orantılıdır.''

Eee komünizm i tarif etmiş.Komünist rejimlerde muhalifler yok edilir, karşıt ideoloji destekleyicisi yayınlar yapılamaz, kanlı da olsa muhalifler bastırılır.

O zaman komünistler neden herkese faşist diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 9 Haziran 2014; 21:04:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Google a yaz kardeşim burda herkes kendi yorumlarını yazacak sevmediklerine faşist diyecek

Google a yazdım

''Faşizmde toplumsal yaşamın tüm alanlarını kapsayan bir tek ideoloji bağlayıcı olarak ilan edilir. Gerek devlet gerekse de iktidarın dünya görüşüne göre ve lider ilkesine göre örgütlenir ve belirlenir. basın ve yayın kuruluşlarının mevcut ideolojiye göre yayınlar yapması zorlanır. Hakim görüşe zıt düşünceler ve muhalif seslerin çıkması çeşitli baskı unsurlarıyla önlenir. Aykırı yayın yapanlar sansürlenir, kapatılır veya başka türlü yollarla engellenmeye çalışılır. Böylece hakim düşüncenin karşısına farklı düşüncelerin çıkmasının önüne geçilmiş olunur ve tek tip düşünce, toplumda baskın hale getirilir. Faşizmin boyutu, bu koşulların ne kadarının somut olarak uygulamaya geçirildiğiyle doğru orantılıdır.''

Eee komünizm i tarif etmiş.Komünist rejimlerde muhalifler yok edilir, karşıt ideoloji destekleyicisi yayınlar yapılamaz, kanlı da olsa muhalifler bastırılır.

Komünist değilim ama şunu söyleyeyim.Devrimlerde muhalifler her zaman tasfiye edilmiştir.Komünizmde de bu geçerlidir.Rusya'da Galiyev,Stalin tarafından öldürülmüştür.Her ne kadar bizim Kürtçü sevgi kelebekleri komünizmi özgürlükçü bir ideoloji olarak görse de durum budur.En basitinden benim bir komünist bir arkadaş var.Kendisi gibi düşünmeyen herkese "faşist" yaftası yapıştırır.

•  Herkesin Dilinde Bir Faşistliktir Gidiyor, Nedir Faşist Kelimesi
  • Haksa hak ozgurlukse ozgurluk.Kendi dilini televizyonunu hatta maasini rahatca alan bizden daha cok imkana sahip olan insanin bu denli saygisizliklarina tahammul edemiyorum.Mersinde yasiyorum kurtcesini konusuyor istedigi mekana giriyor oturuyor hala neyin pesindeler anlamiyorum.Ama sunu iyice anladim ki iyi kurt kardeslerimizde var fakat tatli dille cozulmeyecek bu mevzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Google a yazdım

Komünizmden anlamam, ama komünistler liberal sayılıyor, o yüzden şöyle açıklayayım:

Liberallerin muhalifleri tutucular olduğu için, liberallerin kanlı olarak bastırdıkları kısım baskıcılardır. Liberallerin yaptığı şey, toplumu kısıtlayan baskıcıları baskılamaktır. Tutucuların yaptığı şey ise, kendi düşünce yapıları ve onlardan doğan spesifik düşünceler hariç her şeyi baskılamaktır..

• Kürt bir bakkala girdim .zırvaladı yine
    Bakkalda kürtçe müzik çalıyordu .selam verdim girdim içeri
    Dedim abi sen anlıyomusun bunun sözlerini felan he anlıyorum felan dedi.dedim ne diyor.
    Aşk tan sevgiden felan bahsediyor felan dedi.
    Neyse sonra diyorki .kürtçe aslında ulusal bir dildir her yerde kürtçe şarkı çalıyor "dünyada en cok kürtçe sarkı çalıyor " dedi
    Bende dedim o hint ve arapça olmasın dedim .yok felan dedi.
    Sonra başladı zırvalamaya .kürtçeyi çekemiyormuşuz türkler olarak.faşiszm den dolayı geride kalıyormus türkiyede kürt müziği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• buyur kardeş

• Hocam faşizm üstteki arkadaşın anlattığı şekilde bir ideolojidir;ama Türkiye de (sözde) ezildiğini savunan insanlar karşılarındakilere Nazi ve Mussolini yönetimlerini kastederek faşist diyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.