Şimdi Ara

herkese bir pet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bir durum bu anlamadım. insanlar bonuslarından ötürü petlerle gezmeye başlamış. umarım oyunun tadını kaçırmaz diyeceğim. ama buff veriyor diye herkes pet kullanırsa işimiz var. tadı kaçar oyunun. başka mmo ararım.

• Buff. olmadan mmo oynanıyormuydu ?
  • Arkadasin bahsettigi baska bir durum. Yeni ek paketi alanlara hediye olarak pet bilmem ne zimbirtisi veriyorlar , bu petlerde özel buff veriyor oyuncuya + atak vs ... Bildigim kadari ile petleri sadece open maplerde kullanabiliyorsun , kapali alanlarda degil =) Isin civigini cikartmazlarsa iyi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

Arkadasin bahsettigi baska bir durum. Yeni ek paketi alanlara hediye olarak pet bilmem ne zimbirtisi veriyorlar , bu petlerde özel buff veriyor oyuncuya + atak vs ... Bildigim kadari ile petleri sadece open maplerde kullanabiliyorsun , kapali alanlarda degil =) Isin civigini cikartmazlarsa iyi =)

Teşekkürler yorumun için ama o kadarını bende biliyorum özetlemek istediğim mmoların hepsinde bu tip buff. veren eventler yada ne bilim bir patch gelince böyle müşteri memnuniyeti adına şirketlerin uyguladığı pazarlama stratejileri oluyor... Bundan dolayı oyunu bırakmak kısmı bir garip gelmişti bana sonuç itibarı ile buff. olmadan mmo olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

quote:

Arkadasin bahsettigi baska bir durum. Yeni ek paketi alanlara hediye olarak pet bilmem ne zimbirtisi veriyorlar , bu petlerde özel buff veriyor oyuncuya + atak vs ... Bildigim kadari ile petleri sadece open maplerde kullanabiliyorsun , kapali alanlarda degil =) Isin civigini cikartmazlarsa iyi =)

Teşekkürler yorumun için ama o kadarını bende biliyorum özetlemek istediğim mmoların hepsinde bu tip buff. veren eventler yada ne bilim bir patch gelince böyle müşteri memnuniyeti adına şirketlerin uyguladığı pazarlama stratejileri oluyor... Bundan dolayı oyunu bırakmak kısmı bir garip gelmişti bana sonuç itibarı ile buff. olmadan mmo olmaz

O senin dediğin genelde free mmolarda oluyor.Sende bu oyuna aylık ücret veriyorsun,bende!Senin bana karşı üstünlüğün 1 yıllık acc almış olman mı oluyor yoksa pre-order yapman mı?Merak edersen söyleyem;hernekadar full 1 yıllık acc almasamda aylık ödemelerle 1 yılı geçirdim.Ek pakete para verince banada verecekler mi o petlerden?Çünkü bilidğim kadarı ile 1 yıllık ödeme yapanlara(bazılarına) ek paket ücretsiz,oysaki ben ücret verip alıcam.Verdiğimizle aldığımız birse ,kaldıki aylık ödemeli bir oyun oynuyorsak ,tekrarda edersek senin benden üstünlüğün ne?Efendim petin verdiği atak düşüktür vs gibi laflarda etmeyin,bu oyunda 0 hp ile ayakta kalınıyor.Adamlar ne demiş,sen diyorsun.Elma ayrıdır,armut ayrıdır!Bir zahmet ayrımını yapalım lütfen.

• Bir yil oyniyacaginizi bilipte , aylik ödeme yapip %40 lik indiriminden yararlanmayip , o teklifle (offer-angebot)verdikleri ücretsiz ek paket hakkini kacirdiysaniz funcomum daha yapacak bir seyi yok , sizden kaynaklanan bir olay.

Yeni ek paketi simdi PRE ORDER yapan herkes o petlerden aliyor bildigim kadari ile. Collecter editions vs baska seceneklerde mevcut. Official forumlara giderseniz oradan detayli bilgiye ulasirsiniz. Bana kalsa hic pet olmasinda umrumdada degil .
  • quote:

Bir yil oyniyacaginizi bilipte , aylik ödeme yapip %40 lik indiriminden yararlanmayip , o teklifle (offer-angebot)verdikleri ücretsiz ek paket hakkini kacirdiysaniz funcomum daha yapacak bir seyi yok , sizden kaynaklanan bir olay.

Bu oyuna başlarken 1 yıl oynayacağım aklımın ucundan dahi geçmiyordu.Kaldıki oyuna başladıktan kısa bir süre sonra aquadaki guild dağıldı.Daha sonralardan cromda tekrardan başldım.Herzaman dedim tekrar diyeyim şuanki guild ortamım olmasa 1 dakika bile durmam.

Benim 1 yıllık alıp almamamın herhangi bir önemi yok.Bu oyuna herkes gibi para ödüyorsam herkesle eşit şartlarda olmam lazım.Senin mantıkla gidersek eğer funcom %40 daha fazla üzerimden kar ettiği için bana daha fazla şeyler vermeli,ne dersin?

Petlerin verdiği dps miktarı ne kadar,biri söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 1 Mayıs 2010; 3:21:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir adam ve bir kavanoz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin üzerinden fazla kar etmis tam olarak söylemenez , sen uzun vadede ödemissin digerleri hepsini bir arada yüklü bir mevla olarak ödemis. Bu oyunculari oyunda tutma stratejisidir , gelen paralarida bir yerlere yatirim yapmislardir , adamlar bu toplu para ile , cok daha fazla gelir elde etmistir. Yani senden %40 fazla kar ettiklerinden cok , senin %40 gibi bir mevlayi fazla ödeme durumun var.

Pre order paket icerikleride bu linkte

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?p=1617703#post1617703
  • Yahu bu tür itemleri niye dağıtıyorlar, oyunun düzeni bozuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.