Şimdi Ara

Herkes Yaptığı Mesleği ve Aldığı Maaşı Yazabilir mi? [Güncelleme] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
51
Favori
68.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dnzcr

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

İnşaat Mühendisliğini 1100TL'den ibaret gibi göstermeyin. 5000$ alan da var daha fazlasını alan da..
    KPSS'den devlete girince Mühendis maaşı ile öğretmen maaşı arasında ciddi fark oluyor. Mühendis her türlü takıyor. Şahsi fikrim ise öğretmen maaşları çok düşük. Atatürk'ün sözü aklıma geliyor..

Dipnot: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisiyim.

sistemin dikkatimi çekti de kaç tl ye topladın acaba konu dışı oldu biraz ama

2,5 ay önceden sipariş ve indirimler sonucu 2300TL'ye mal oldu. Hemen al fiyatı 4350TL idi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dnzcr

quote:

İnşaat Mühendisliğini 1100TL'den ibaret gibi göstermeyin. 5000$ alan da var daha fazlasını alan da..
    KPSS'den devlete girince Mühendis maaşı ile öğretmen maaşı arasında ciddi fark oluyor. Mühendis her türlü takıyor. Şahsi fikrim ise öğretmen maaşları çok düşük. Atatürk'ün sözü aklıma geliyor..

Dipnot: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisiyim.

sistemin dikkatimi çekti de kaç tl ye topladın acaba konu dışı oldu biraz ama

2,5 ay önceden sipariş ve indirimler sonucu 2300TL'ye mal oldu. Hemen al fiyatı 4350TL idi.

big bang theory deki sheldonun bilgisayarıyla aynı :D artık 3 4 yıl rahat götürür herhalde.

• Up beyler up. Ne guzel yaziyordunUz, ben de okuyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanyolca asistanlık/ tercümanlık yapıyorum. İlk işim ve yemek+yol ve sigorta haricinde elime geçecek para 1500 lira. Allah bereket versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: champions1905

quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

öğrenciyim günlük 5 tlden aylık 100 tl alıyorum.

dostum seni kandırmışlar günlük 5 tl den aylık 150 vermeleri lazım sana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

Up beyler up. Ne guzel yaziyordunUz, ben de okuyordum

Hocam yazacak kimse kalmadı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Meslek : Pratisyen Hekim
    Maaş : 1650
    Sabit döner:1150
    Ek döner : 1000 -2000 değişir.

hocam şuan nerde çalıştığınızı,çalışma şartlarınızı yazabilir misiniz ya da pm den gönderirseniz çok sevinirim.benimde hedefim pratisyen olmak uzmanlık kazanabilceğimi düşünmüyorumda
  • Ulan millet ne sallamış adamların yazdığı aylığa ev alınıyor o kadar maaş alsanız başınızı kaşıycak vaktiniz olmaz forumda işiniz ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Cnc makinalar satis muduru , 72000 $ + prim

Hocam bana iş lazım, şu anki işim beni açmıyor, sözleşmem bitmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitxen

quote:

Orijinalden alıntı: muract26

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

2.200 TL Öğretmenim... Fakat öğrencilerle uğraşmak çok zor. Susun susun demekten boğazım ağrıyor bazen.

Oww o kadar çok alıyormuydu öğretmenler hep medyada öğretmenler az alıyor öğretmenlere hak ettikleri verilmiyor diyorlar bide.Adam inşaat mühendisi 1100 alıyo siz 2 katını

iyide öğretmenin işi daha zor

aylarca haftada 7 gün, sabah 8'e doğru şantiyeye gelip gece 12'ye kadar beton dökmek öğretmenlikten daha kolay, haklısın.

• inşaat mühendisi az da alabilir çok da alabilir. yapı denetimde 1500 lirayla da iş geldi, şantiyede 2200 de, yurtdışında 3000 dolarlık da. yeni mühendis olarak kanımı işverene emdirmektense girerim devlete dedim. ay sonu işe başlıyorum, 3200 civarı bir maaşı var aylık, ikramiyeleriyle 3500'e kadar geliyor diyorlar. insan, fırsatlarını kendisi yaratır çoğunlukla. kimse gözünü korkutmasın.

devlete de giremem demesin kimse, torpil evet bazı kadrolar için gerekli olabilir, ama kpss puanıyla yapılan atamalarda torpil işlemiyor, bundan emin olabilirsiniz.
    zaten en çok kontenjan açılan mühendislik dalı inşaattır. bu dönem 390 alım yapıldı, her 4 atamada aşağı yukarı 1300-1400 kişi alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 4 Aralık 2012; 15:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Okuyarak cok para kazanmak artik cok zor sanirim iyi bir universite okuyup turkiyedekilerin cogu 7.000 tlden fazla para kazanmiyor artik parayi kiranlarin hepsi yaratici fikirler uretenlerde suanda iyi bir lisedeyim hedefim itu makine muhendisligi ama kazansam bile en fazla 3.000-4.000 tl kazanabilecegim sanirimah bu egitim sistemi

Pm at

Hocam bende atabilirmiyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Okuyarak cok para kazanmak artik cok zor sanirim iyi bir universite okuyup turkiyedekilerin cogu 7.000 tlden fazla para kazanmiyor artik parayi kiranlarin hepsi yaratici fikirler uretenlerde suanda iyi bir lisedeyim hedefim itu makine muhendisligi ama kazansam bile en fazla 3.000-4.000 tl kazanabilecegim sanirimah bu egitim sistemi

Pm at

Hocam bende atabilirmiyim acaba

Tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

öğrenciyim baba parası 5bin tl çalışırken 900 tl alıyodum yıllardır baba parası
    Hocam o zaman babanız iş yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Uçak bakım teknisyeni...

Maaşı söylemiyorum ama standartların çok üstünde...

Önceki mesleğim gemi makineleri tekniklerliği, Ortalama 2750-3250 $ arasında maaşım vardı.

Ben uçak ile ilgili bir bölüm okudum yaklaşık 7 ay önce de mezun oldum.7 aydır iş arıyorum ama hala işsizim.En son gittiğim şirket asgari ücret teklif etti.Onu da kabul ettim ama geri dönüş yapmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Uçak bakım teknisyeni...

Önceki mesleğim gemi makineleri tekniklerliği, Ortalama 2750-3250 $ arasında maaşım vardı.

Ben uçak ile ilgili bir bölüm okudum yaklaşık 7 ay önce de mezun oldum.7 aydır iş arıyorum ama hala işsizim.En son gittiğim şirket asgari ücret teklif etti.Onu da kabul ettim ama geri dönüş yapmadılar.

Hocam uçakla ilgili sektörde genelde tecrübeli elamanlar alınıyor. Zamanla bir işe gireceksiniz ve tecrübe sahibi olacaksınız. Maaşınız da artacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Uçak bakım teknisyeni...

Hocam uçakla ilgili sektörde genelde tecrübeli elamanlar alınıyor. Zamanla bir işe gireceksiniz ve tecrübe sahibi olacaksınız. Maaşınız da artacaktır.

Aksini idda etmiyorum ancak farklı şeyler var.

Zaten sırf hayal ettiğim sektör olduğu için gidip okudum.Sırf bu sektörde çalışmayı hayal ettiğim için asgari ücreti kabul ettim ancak nafile...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uçak bakım teknisyeni...

Zaten sırf hayal ettiğim sektör olduğu için gidip okudum.Sırf bu sektörde çalışmayı hayal ettiğim için asgari ücreti kabul ettim ancak nafile...

Uçak sektörüne baktığınızda çoğu okumamış insanlardır. Çünkü zamanında bir işe girmiş zamanla tecrübelenmiş ve o işte uzman olmuş insanlardır. Ben böyle biliyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

Paramedic aylık 2,500-3,000 tl arası degişiyor mesaiye göre.

Bende atanabilseydim :(

Benim kardeşim paramadic okudu ve ilk sınavda yerleşti hemde öyle yüksek bir puanla değil 65 ile, ben elektrik teknikeriyim 80 ile yerleşemedim. Keşke paramedic okusaydım diyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uçak bakım teknisyeni...

Uçak sektörüne baktığınızda çoğu okumamış insanlardır. Çünkü zamanında bir işe girmiş zamanla tecrübelenmiş ve o işte uzman olmuş insanlardır. Ben böyle biliyorum yani

Okuyanı da var okumayanı da dediğin doğru bu işte tecrübe önemli...Bir cfm-56 yı bildikten sonra her yerde iş bulursun ama bunun için pratik lazım.Okuyan da okumayan da pratik ile öğreniyor.Zaten o tür kişilere de saygı duyarım her şey okul okumak değil.

Birde sektör elemana doydu bu saatten sonra parası çok iyiymiş şöyleymiş böyleymiş diye okuyacak varsa hiç okumasın gitsin başka bir bölüm okusun , sırf idealim olduğu için bekliyorum.Para pul v.s önemli değil ilk aşamada....

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.