Şimdi Ara

Herkes sitesinin sag üst tarafina Türk bayragi koysa?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar.. bilmiyorum böyle bi topic önceden acildimi acilmadimi.. Websitemizin sag üst tarafa bayragimizi koyalim.. lütfen arkadaslar genel olarak herkes yapsa cok süper olur. BAYRAGA SAHiP CikaLim!!
    eger bulamazsaniz isteyene Bayrak Blogunu yolluyayim! Tesekkürler.

Ey aslını unutan insan, insan demeye dilimiz varmayan lanet. Türk Bayrağı sahipsiz değildir, kalmayacaktır da. Sen kim olursun da; hergün havasını teneffüs ettiğin, toprağına ayak bastığın, hayatını sürdürdüğün bu vatanın bayrağına el kaldırırsın. Bu bayrağa el kaldırman bana, bize, tüm Türk Milletine el kaldırman demektir. Yakılacak tek şey var, o da bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden sizin gibi şerefsizlerdir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraky -- 19 Ocak 2006 17:05:51 >

• İsteyen koyar senn gibi isteyen koymaz.
    Siteme bayrak koyarak turk bayragı yucelcek koymayarakta yucelmicek diye bisi yok.
    Benm icimde olanlar var gerisi bos.
  • 3-4 aydır bir web sitemde Türk Bayrağı Mevcut En üstte sağda bu bana yeterli sanırım.
  • Fraky güzel bi fikir sunmuşsun tebrik ederim. Zaten genelde bu duygulara hakim kişiler bayrak, atatürk vs. resimleri koyuyorlar. Bu bizim hürriyetimizi temsiil ediyor. Bence bir resim yetmez bayrağımız diye bi sayfa bile açsak güzel olur. Çok güzel fikir helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

İsteyen koyar senn gibi isteyen koymaz.
    Siteme bayrak koyarak turk bayragı yucelcek koymayarakta yucelmicek diye bisi yok.
    Benm icimde olanlar var gerisi bos.

Zorlama yok.. sadece isteyenler yapar tabii.. tahir arkadasin dedigi gibi bayrak hürriyetimizi temsil ediyor.. Sen sayfanda bi ufacik yer ayirip koymak zor geliyorsa bisi diyemicem..
  • bence herşey kişinin içinde yasayıp yasamaması ile ilgili reklama gerek yok , TÜRK bayrağı böyle sıradan bir şekilde yücelmez yüceltilemez ... daha vatana millete faydalı işler yaparak bayrağımızı en iyi sekilde yüceltelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaRaZ!T -- 20 Ocak 2006 1:39:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRaZ!T

bence herşey kişinin içinde yasayıp yasamaması ile ilgili reklama gerek yok , TÜRK bayrağı böyle sıradan bir şekilde yücelmez yüceltilemez ... daha vatana millete faydalı işler yaparak bayrağımızı en iyi sekilde yüceltelim

Kemal noktayı koydu

dağılabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OK arkadaslar.. isteyen koyar istemeyen koymaz.. biz demiyoruzki böyle basit seyle bayrak yücelecek.. kendiniz cikariyorsunuz.. sembolik olarak koyalim dedim.. neyse kalin saglicakla.
  • Bayrak gibi ülkenin sembolu olan ve belli bir ağırlığı olması gereken olguları temcit pilavı gibi durmadan gündeme taşımak, 2 laftan biri haline getirmek, her yerde ön plana çıkarmak onu yükseltmez aksine zarar verir.
  • Arkadaslar bu forumda isteyen yok herhalde.Burdaki herkes icinde yazıyor bayrak sevgisini
  • zaten yasal bi düzenlemede var bu konuda resmi sayfa diilsen öle kafana göre bayrak koyamazsın . milleti gaza getirip başlarına iş açacan haberin yok
  • www.nbacafe.net de bi bayrak var...

Biz siteye hergün onlarca yabancı geliyor onlar bi nebze Türklüğümü<ü östermek amacıyla koyduk
  • REKLAMIN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ YABANCI ÜLKELER TEKNOLUJİ VE İLETİŞİM ARAÇLARINI KULLANARAK HER AN KENDİ ÜLKELRİNİN REKLAMLARINI YAPMAKTALAR. ARKADAŞLAR BANA GÖRE BİZDE ÜLKEMİZ İÇİN ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMALIYIZ. YİNE BİZE BU YAPTIKLARIMIZ İLERİDE MUTLAKA FAYDA SAĞLAYACAKTIR.
  • benim 3 ündede var zaten republic of TURKEY
  • BEN DE SİTEME EKLEYECEM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.