Şimdi Ara

Herkes İçin F.lux Göz Koruyan Program!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F.lux saate göre ekranınızı sarımsaksı bir hale getirir. Çok yumuşak bir sarıdır o yüzden işinizi etkilemez aksine gözlerinizi korur. Geceleri oyun oynayan için değil gözlerini seven herkes için gerekli olduğunu düşünüyorum.

Bunun için insanlar gözlükler yapmışlar gözleri yormayan diye hiç gerek yok bu program varken

Buyrun program: F.lux

Bilgisayarı kasmaz, yormaz. Çok küçük bir programdır zaten kendileri.

Not2: Ben çok uzun bir süredir kullanıyorum ayarlarına hiç bi zaman dokunmadım. Saat akşam 5 den sonra yavaşca sararmaya başlıyor ekran. Gündüzleri ise normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 22 Kasım 2013; 17:43:41 >

• paylaşım için teşekkürler gayet güzel gözü yormuyor
  • 2 saattir ben de deniyorum bakalım işe yarayacak mı, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 26 Ekim 2013; 1:05:24 >
  • Dostum konuyu 2 gün önce gördüm, 2 gündür deniyorum programı. Gerçektende gözlerimi çok rahatlattı.
    Surf yaparken oldukça iyi bir etkisi var. Grafik tasarımı çalışacağım zamanlarda Disable for 1 hour tuşuna tıkladığımda, 1 saat boyunca ekran gerçek tonuna geri dönemesi çok güzel bir kolaylık.

Oyunlarda bir etkisi yok, en azından WOT ve War Thunder'da işe yaramıyor.

Ayrıca Sunlight değilde 4200k Fluorescent'i denemenizi tavsiye ederim. Sunlight gece 00:00'dan sonra çok fazla sarı oluyor. Bu seferde yazıları okumak için gözleri yorabilir. Onun yerine 4200k seçerseniz daha çok ay ışığı tonunda oluyor. Buda gözleri yormuyor.

Program için teşekkürler. Uzaklaştırılmışsında gerçi

• RIDVANBAL kullanıcısına yanıt
    cidden sarımsı renk oldu bakalımm inş gözleri iyi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

2 saattir ben de deniyorum bakalım işe yarayacak mı, teşekkürler.

Evet hakkaten işe yarıyor.
  • cok sagolun paylasım için :) bende hemen indirdim gece o sarımsı rengi farketmiyosun zaten bayada bi işe yarıyor

bende tavsiye ederim bundan sonra herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni gördüm konuyu :) İndirdim deniyorum bakalım
  • Teşekkürler uzun kullanımda işe yarar gibi...
  • Allah razı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.