Şimdi Ara

Herkes Gerçekten Hak Ettiği Yerde [Bronz konuşuyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu yeterince bilip bilmemekle alakalı tamamen. Öyle 2 oyunda kazanıp 'oo ben süperim bronze çok kötü aaa uuu' demeyle olmacak iş değil. Ben aptallık ettim, rune vs yokken daldım rankeda. Daha invade nedir vs hiçbir şey bilmiyordum. Sonuç mu? Hala bronze'dayım. Stream vs. izlemek dışında bu ligde oyun öğrenemezsiniz.

Evet troll, afk oluyor, buna hiçbir şey demiyorum. Ama iç troll yoksa, afk yoksa, oyunu siz kaybettiriyorsanız, flame yapıyorsanız, kusura bakmayın ama o ligin üstü sizi aşar. Ben bunu fark ettim edeli, stream izleyip öğrenmeye başladığımdan beri, bronze 4'ten bronze 2 liginin best of 3'sine üçüncü kez bugün geldim. Oyunu bilmiyorsanız, ne olursa olsun, kurtulamazsınız. Her maç feedleyip, bir maç takıma afk gelince, qq konusu açarak o ligden çıkılmaz.

Amacım tartışmak değil, her konu altına bunları belirtemeyeceğim için, tek konuda topladım. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oo ben süperim bronze çok kötü aaa uuu (ocaktasın yavru kurt)
  • katılıyorum sen çok iyiysen illaki 500 maçtada olsa çıkarsın

• ben gümüş 3 teyim ama bronz hakediyorum bence
  • Ben çıkılabilceğini düşünüyorum eğer MMR çok kötü durumda değil ise
  • Oynayan çıkıyor. bronz 3 başladım , silver 1 deyim. gold olmak için yeterli maç oynamadım sadece yoksa ben çelıncırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silver 1deyim ama ranked girmiyorum, girsem herhalde yükselirim.
  • Server değiştir bronz 5 e atsın sonra 28 gün bekle arada bir oyun falan at sonra görürüm ben seni
  • benim en büyük hatam oyunu tam öğrenmeden ranked girmek oldu. başlarda aldığım yenilgilerin acısı şuan çıkıyo MMR ile. bronze veteranım ve inanılmaz cehennem gibi burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

benim en büyük hatam oyunu tam öğrenmeden ranked girmek oldu. başlarda aldığım yenilgilerin acısı şuan çıkıyo MMR ile. bronze veteranım ve inanılmaz cehennem gibi burası

Aynı ben işte. Sonuç olarak bizim hatamızdı ve ektiğimizi biçiyoruz

• Ben de bunu açıklamaya çalışıyorum insanlar. Sezon 2'de durmadan flame yapardım, kendimi çok iyi sanırdım, durmadan takımı suçlardım kaybettiğim için, 800 eloydum. Sonra flame yapmayı bıraktım, sakin oynamaya başladım ve bu sezon Gold oldum, 600 oyun falan sürdü ama sonuçta oldum. Bu sezonki kişisel hedefime ulaştığım için de o kadar kasmıyorum artık, normal falan oynuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.